Çukurova grubunun 6 þirketinden 5 Ý tavan olmuþtu diye hatýrlýyorum
Çukurova grubunun 6 þirketinden 5 Ý tavan olmuþtu diye hatýrlýyorum
Ben karanlýktaki kýlýç, duvardaki gözcüyüm ben soðukta yanan ateþ,þafak vaktindeki ýþýðým.ben uyurlarý uyandýran nida,diyar halkýný koruyan kalkaným bu gece ve tüm gecelerde hayatýmý ve onurumu gece nöbetçilerine adýyorum
Cukurova o cukuova degil.cukurova elektrik.20 sene öncesinden bir efsane.7 tl olan cukel ve kepez hissesinin..1 milyon tl.ola caðý kimsenin aklýna gelmemiþti.verdigi temettuleri söylemeye bile gerek yok
Sonuç, devlet Uzanlarýn þirketleri ile birlikte bizim elimizdeki hisselere de el koydu. Bende (Uzanlara ait) Metaþ vardý, üst seviyelerden satsam bugünki deðeri tahmini 100.000 - 150.000TL ye eþitti, sýfýr oldu. Metaþýn limaný satýldý, bana düþecek pay bir okadardý, diðer bir dünya gayrimenkul ve fabrikasý hariç. Uzanlarýn malýna elkoyanlar nasýl benim hissemede el koyuyor anlamýyorum. Devlet, Ýþletmeyi satýnca küçük yatýrýmcýnýn payýný vermeli.
Pek çok hissede (EGS, Sabah gzatesi, Çukuruva vs) benzeri sýkýntýlar yaþandý. KY'nýn hisselerþni sýfýrlayanlar Allahýndan bulsun. Þu an tüylerim diken diken oldu.
Umarým devlet benzeri hatalarý tekrarlamaz. YTD
Metro Holding e gýcýk oluyorum Ýnþallah hisseleri þero galip almaz
Koç yada Sabancý alýrsa þahane olur Seneler boyu adamlara dua ederiz
Hem temettü hem de piyasa deðeri olarak içimize sinen bir durum olur
Geceleri de rahat uyuruz
Ben karanlýktaki kýlýç, duvardaki gözcüyüm ben soðukta yanan ateþ,þafak vaktindeki ýþýðým.ben uyurlarý uyandýran nida,diyar halkýný koruyan kalkaným bu gece ve tüm gecelerde hayatýmý ve onurumu gece nöbetçilerine adýyorum
Þu anki piyasa deðerimiz 3 .3 milyar TL
Senelik kar 800 milyon Yani 4 senede þirket kendini
Ýkiye katlýyor Valla para olsa insan ciddi düþünür almayý
31.10.2019 tarihinde açýklama yapýlmýþ
2016 yýlý baþýndan beri KAP a hisse devrine hazýr olduðuna dair
Bilgi paylaþýyor
Yer Ýmleri