eminim ki bir çok yatırımcı bu hisseyi gübre hissesi sanıyor...hala limandan haberi olmayan yatırımcılar var...geçmişte ben de öyle sanıyordum...içeriğini bilmeden ,sadece ismine bakan yanılır...bilmek için de kulağınızın biraz delik olması lazım...
Printable View
Şöyle bir haber düştü anlık. Ek 30327
M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalnız somut gelişmeler olmaya başladığında gerçekler tam olarak ortaya çıkmaya başlayacak..iskelelerin uzatılması...kimyasal tank çiftliğinin kaldırılması....liman arka sahasının düzenlenmeye başlanması....belki de limanın halka arzı....belki de sonlara doğru byd ile bir anlaşma (tce egenin tamamen veya kısmet satılması )
tahminlerime göre en geç BYD nin fabrikası bitme aşamasında bir çok somut gelişmeler gün yüzüne çıkacak...BYD nin fabrikası 2026 yılının sonlarında faaliyete gireceği için bence maxsimum 2 yılda somut gelişmelerin hepsi peyder pey ortaya çıkmaya başlayacaktır...
60'lı rakamlar psikolojik dirençten başka bir şey değil, satış geliyor oralardan, kırması için bilanço iyi gelmeli.
bende ekstra nakit yok dostum...olsa dükkan senin....:) ikinci bir konu da biz sadece bir yatırımcıyız...tahtacının rolünü oynayamayız...bilmediğimiz ve gücümüzün olmadığı bir işi yaparsak elimize yüzümüze bulaştırır ve o işi rezil ederiz....babalar ne yapacağını bizden çok daha iyi biliyorlar...