Aman diyim Antalyali eleman fazla ac gozluluk ve biraz da kumar ile bitcoin ile omrunu ve ailesini yedi, aman dikkat...
Banka hisseleri ile şimdiye kadar hiç ilgilenmedim. Bunların en meşhuru Alman Döşebank.
2008'den sonra bazı bankalar zombi moduna geçtiler bir daha da doğrulamadılar.
Bana göre hepsi saatli bomba.
Zamanı 2005'e geri çeksek olaylara o günün penceresinden baksak başka şeyler söylüyor olurduk tabi büyük ihtimalle. Olan olduktan sonra hikaye yazmak kolay. (kendimi eleştiriyorum)
Pazartesi günkü fiyatı bugünden nereden görebiliyoruz? Tefas’ta saat 9:30’da yeni, o günün fiyatı yansıtılıyor...
Finansbank 19,20 yapmış kaç güne anlamadım sitesine koymuş
Naci Ağbal görevden alındı. Hadi bakalım.
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TL mevduat işi bitmiştir.
Chuky üstad sizin senaryo sandığınızdan da erken gerçekleşti galiba.
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Tek adam" yönetiminin ne kadar tehlikeli olduğunu iliklerine kadar fakirleşerek anlayacak bu millet.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
çok moral bozucu oldu naci olayı.. tl de yakalandık yine.. biz burda pazartesi faizde 20 leri kovalama hayali kurarken, dolar pazar geceden sonra şova başlayacak. her şeyin fiyatı yine uçacak, biz yine ağlayacağız sanırım..
Dolarda pazartesi şoka hazır olun.erken seçim sesleri bunlar, yenişafak gazetesi köşe yazarı mb başına geçmiş, altın ve dövizs geçmek için son derece uygun
yeni merkez bankası başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun tez danışmanı Berat Albayrak ile aynı, kendisi yeni şafak’ta ekonomi yazarı, aynı zamanda 2005-2015 yılları arasında, Zarrab döneminde Halkbank Genel Müdür Yardımcılığı yapmış. görüyorsunuz göreve çok liyakatli biri atanmış...
Faizciler ayvayı yediniz sıra bizde:kahkah::kahkah::kahkah::oleyo::oleyo:
Bu kararla yüksek faize karşın kur da yükselecek. Bu saatten sonra faizi 30 a da çekseler kimse yarına güvenmediğinden TL de kalmaz. Malesef mevduatçı için fatality oldu.
Tam bir rezalet, zaten olan doğru yada yanlış olmuş, bu acele niye, bırak piyasa bir otursun, sonra yap illa böyle bir saçmalık yapacaksan.
Şarjordeki son mermiyi sıkmışsın onuda yoldan çevirip kendine isabet ettiriyorsun.
Çok saçmalık gördükte bu tam tüy dikti, zaten pamuk ipliğine bağlı olan güven tamamen çöpe atıldı.
Faizler ağlıyor..
Faizler öksüz kaldı...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz indiriminden bahsedenler niye hiç enflasyonu indirmeyi konuşmazlar? Madem faizi konuşuyorsun buyrun enflasyonu yüzde ikiye çekin sonra faizi istereniz 0 yapın. Tabi bunun için her ay yapılan doğalgaz, elektrik, ötv zamlarından vazgeçmek lazım. İşlerine gelmiyir bu da.
Yeni şafak okumak lazımmış yatırım kararı almak için
Bürolarda döviz 7.51 diye okuyorum bazı twitlerde bskalım doğru çıkacak mı
Şöyle aya çıkartacak bir kur yakışır bize
Kafayı yemek üzereyim... Bu nasıl iştir...
Bir ton şey yazılır da, neyse....
Bu hafta yaşanacaklar, bakalım ne gibi sonuçlara yol açacak...
Yaşayıp görelim... Bunu yazmak yeterli sanırım...
Merkez başkanı değişti bide verdikleri 200 baz puanı yanlışlık oldu deyip geri alırlarmış.Olur mu olur.Artik hiç birseye şaşırmamak lazım.
Bu gece ne olmuş öyle....
btcturk'te 7.34 şu an. 1 saat önce 7.30'du. Sabah 8:00'de 7.25. Hızlı bir şekilde tırmanıyor.
Böylesi durumlarda en iyi şey hiçbirşey yapmamaktır. Panikle bir işlem yapmamak lazım. Pazartesi olsun, piyasa açılsın, duruma göre bakılır. Biraz oturmasını beklemek en iyisi..bence..