Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Fil haftasonu mk 18.44 yapmış.Kabaca 1 puan artış yansımış 2 puanlık faiz artışından.

2. bugün aldığım oranlar

burgan 30-90 gün 19 , opsiyon 7.20 alırıma 90 güne 950 usd verdi
    vakıf 3-90 gün 18,50 , pazartesi güncellenmiş oranı verecek , gecelikte kalmaya devam pazartesine kadar
    aktif koca bir rıttttttttttt , 32-90 gün 18,50 ama pazartesi oran güncellenecek dedi , günlüğünden başka bir pok yok
    aktifte prim de hıssss , vakıf opsiyon fiyatlamasını 31 marta göre verdi 2900 bürüt , aslında fena değildi
    muhtemelen pazartesi günü burgan parayı alacak gibi duruyor hem oranda samiminler hem de primde

vakıfa da söyledim parayı çıkartabilirim diye , mt pazartesini bekleyelim dedi bende son gün dedim ama sanki salıya da sarkacak gibime geliyor ,
    opsiyon için usd nin bir yerde durması lazım

3.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    bugün aldığım oranlar

burgan 30-90 gün 19 , opsiyon 7.20 alırıma 90 güne 950 usd verdi
    vakıf 3-90 gün 18,50 , pazartesi güncellenmiş oranı verecek , gecelikte kalmaya devam pazartesine kadar
    aktif koca bir rıttttttttttt , 32-90 gün 18,50 ama pazartesi oran güncellenecek dedi , günlüğünden başka bir pok yok
    aktifte prim de hıssss , vakıf opsiyon fiyatlamasını 31 marta göre verdi 2900 bürüt , aslında fena değildi
    muhtemelen pazartesi günü burgan parayı alacak gibi duruyor hem oranda samiminler hem de primde

vakıfa da söyledim parayı çıkartabilirim diye , mt pazartesini bekleyelim dedi bende son gün dedim ama sanki salıya da sarkacak gibime geliyor ,
    opsiyon için usd nin bir yerde durması lazım
    Vakıf taktiğini değiştirdi.Önceden eski müşteriye de yeni müşteri gibi oran veriyordu. Ama şimdi 0,5 ila 1 puan arasında daha düşük veriyor. Ben de gidiyorum dedim. Güle güle dediler ve gittim.

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Fil haftasonu mk 18.44 yapmış.Kabaca 1 puan artış yansımış 2 puanlık faiz artışından.
    memo gardaş opsiyon için strike seviyeleri için yorumun önemli ? ne dersin YTD olarak almayacağım

5.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    memo gardaş opsiyon için strike seviyeleri için yorumun önemli ? ne dersin YTD olarak almayacağım
    Doların düşüşünün iyice yavaşladığı yataya bağladığı seviyeyi görmek gerek.Hem mevduat faizi de belli bir noktaya oturur yoksa ucuza yüksek risk alırız gibime geliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Doların düşüşünün iyice yavaşladığı yataya bağladığı seviyeyi görmek gerek.Hem mevduat faizi de belli bir noktaya oturur yoksa ucuza yüksek risk alırız gibime geliyor.
    +1

aynen amaç ya uygun yerden usd almak yada riske girmeyecek seviyeden mevduat oranını arttırmak
    hızlı düşüş ve yükselişlerde konsantre olmak da zorlaşıyor , dün 7,20 ye haziran sonunu düşünürken bugün 7,10 - 7 seviyesi gündeme geldi , sağlıklı düşünmek zor oluyor

Hafta sonu icin GTL 17.99 DLY 18.21
    ama PPZ ogrenemedim bakabilen arkadas varmi...

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Fil haftasonu mk 18.44 yapmış.Kabaca 1 puan artış yansımış 2 puanlık faiz artışından.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8. Pazartesi günkü fiyatı bugünden nereden görebiliyoruz? Tefas’ta saat 9:30’da yeni, o günün fiyatı yansıtılıyor...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •