MB 150 veya 200 puan artış yapar birdahada hazirana kadar artış yapmaz stopajı da Haziran sonuna kadar uzatır,
bu da çok iyi senaryo
MB 150 veya 200 puan artış yapar birdahada hazirana kadar artış yapmaz stopajı da Haziran sonuna kadar uzatır,
bu da çok iyi senaryo
normalde tayyip ekonomik program açıkladığında faizlerle savaşacağız, indireceğiz deseydi yarın için artış kesin diye düşünürdüm ama şimdi örtülü bir şekilde konuşunca* sanki faiz artışı olmayacak gibi. sonuçta son 2 seferdir sabit kalıp yine artışa devam ederse sıra naci ağbal'a gelebilir.
müsiad, müteahhit kesmi, müezzin ve bütün mü ile başlayan kitleler faize artık yeter diyorlar.
*:İkide bir 'fiyat istikrarı, fiyat istikrarı' diyorlar ya biz onu atıp bir kenara koyduk. Şimdi yeni dönem az önce anlattığım gibi aslında dört temelin üzerinde bina edilecek. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat. Bu amaçla harcama disiplini, kamu borç yönetimi, vergi düzenlemeleri, kamu alım ihaleleri, kamu özel iş birlikleri ve kamu iktisadi teşebbüsleri gibi hususları kapsayan yeni politikaları şimdi bu dönemde hayata geçiriyoruz.
Reform paketi beni de kıllandırmadı değil yeni ekonomi yönetiminin önceki net açıklamalarını burada göremedim
https://m.patronlardunyasi.com/haber...eliyor-/247998
Bu haberi de okuyunca yarınki faiz kararı için merakım daha çok arttı umarım yeniden rekabetçi kur kabusu geri dönmez
stopajı uzatarak bir şey olmaz....
Yer İmleri