MB 150 veya 200 puan artýþ yapar birdahada hazirana kadar artýþ yapmaz stopajý da Haziran sonuna kadar uzatýr,
bu da çok iyi senaryo
MB 150 veya 200 puan artýþ yapar birdahada hazirana kadar artýþ yapmaz stopajý da Haziran sonuna kadar uzatýr,
bu da çok iyi senaryo
normalde tayyip ekonomik program açýkladýðýnda faizlerle savaþacaðýz, indireceðiz deseydi yarýn için artýþ kesin diye düþünürdüm ama þimdi örtülü bir þekilde konuþunca* sanki faiz artýþý olmayacak gibi. sonuçta son 2 seferdir sabit kalýp yine artýþa devam ederse sýra naci aðbal'a gelebilir.
müsiad, müteahhit kesmi, müezzin ve bütün mü ile baþlayan kitleler faize artýk yeter diyorlar.
*:Ýkide bir 'fiyat istikrarý, fiyat istikrarý' diyorlar ya biz onu atýp bir kenara koyduk. Þimdi yeni dönem az önce anlattýðým gibi aslýnda dört temelin üzerinde bina edilecek. Yatýrým, istihdam, üretim, ihracat. Bu amaçla harcama disiplini, kamu borç yönetimi, vergi düzenlemeleri, kamu alým ihaleleri, kamu özel iþ birlikleri ve kamu iktisadi teþebbüsleri gibi hususlarý kapsayan yeni politikalarý þimdi bu dönemde hayata geçiriyoruz.
Reform paketi beni de kýllandýrmadý deðil yeni ekonomi yönetiminin önceki net açýklamalarýný burada göremedim
https://m.patronlardunyasi.com/haber...eliyor-/247998
Bu haberi de okuyunca yarýnki faiz kararý için merakým daha çok arttý umarým yeniden rekabetçi kur kabusu geri dönmez
stopajý uzatarak bir þey olmaz....
Yer Ýmleri