Sayfa 290/1009 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    buyrun buradan yakın.. hdp kapatma davası haberiyle 7,63 e attı dolar.

Aynen sn.shorts , bu ülkede 2 saat bile uzun vade diye kabul ediliyor. Erken gelen oturur , İETT ( ineklik etme taksi tut ) , Devletin malı deniz vb...... Aklı selim olanlar bile artık tepişenlerin yanına yaklaşmıyor ki ezilmeyelim diye uzak duruyorlar. Günlerce burada stopaj tartışılıyor. Bir saatte olan döviz hareketliliğinde bile 5 aylık faizi alıp gidenler oldukça bizler figuran olarak devam..

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aynen sn.shorts , bu ülkede 2 saat bile uzun vade diye kabul ediliyor. Erken gelen oturur , İETT ( ineklik etme taksi tut ) , Devletin malı deniz vb...... Aklı selim olanlar bile artık tepişenlerin yanına yaklaşmıyor ki ezilmeyelim diye uzak duruyorlar. Günlerce burada stopaj tartışılıyor. Bir saatte olan döviz hareketliliğinde bile 5 aylık faizi alıp gidenler oldukça bizler figuran olarak devam..
    öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki herkes usta trader bir anda iyi seviyeyi yakalıyor anında satıyor karını cebine koyuyor sonra yine aynısını tekrarlıyor bunu siz başarıyorsanız bı foruma girmenize bile gerek yok

3. derken 7,58 e gevşedi.. şimdi 7,64.. fed bugün bize ters bir şey söyler 7,75 e gider. yarın ppk 200 artırır 7,20 ye düşer.. biden bugün putin'e saydırmış yarın bize sarar ver elini 8 ler, hatta kimbilir nereler.. yok dostluk vs içeren sözler eder. haydaa 6 lar.. bu coğrafyada tahmin yapmak için müneccimle yakın ilişkide olmak gerekir.

not: güncel kur gerçek, örnek rakamlar sallamasyondur.

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    derken 7,58 e gevşedi.. şimdi 7,64.. fed bugün bize ters bir şey söyler 7,75 e gider. yarın ppk 200 artırır 7,20 ye düşer.. biden bugün putin'e saydırmış yarın bize sarar ver elini 8 ler, hatta kimbilir nereler.. yok dostluk vs içeren sözler eder. haydaa 6 lar.. bu coğrafyada tahmin yapmak için müneccimle yakın ilişkide olmak gerekir.
    O yüzden sepet yapıyorum.

Dolar + Viop + TL faiz.

6.94 ten dolar almıştım en son. Mart sonuna kadar TL nin bir kısmını 6 aylık bağlayacağım. Bir kısmını da günlükte tutup peyder pey dolara geçeceğim. Nasip. YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Dudu altinlari hazirla.bir gun sira sana gelecek [emoji39]

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki herkes usta trader bir anda iyi seviyeyi yakalıyor anında satıyor karını cebine koyuyor sonra yine aynısını tekrarlıyor bunu siz başarıyorsanız bı foruma girmenize bile gerek yok
    Akşam akşam açlık başına vurmuş sanırım. Yazıyı özümsemeden atlamışsın. Ben trade ediyorum evet ama esas konuyu söylüyorum. Buraya girip girmeyeceğime ben karar veririm. Hoşuna gitmeyeni okuma geç. Saracak yer arama. Ben hepinizi seviyorum. Her fikire saygı duyuyorum. Farklı fikirlerle gelişeceğimize inanıyorum.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    iyi ki bu haber yarın olası faiz artışından sonra gelmedi faiz artışı gümbürtüye giderdi yarın faiz artışınının olmamasını artık düşünemiyorum
    yarın mb faiza rtışı yapmaya bilir. çünkü 100 değil 300 arttırsa bile herlkes bidena ve ab nin ne diyeceğine bakar herkes oralardan gelecek ters bi açıklama dolarda inanılmaz harekete neden olur ve faiz artışı boşa gider
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Akşam akşam açlık başına vurmuş sanırım. Yazıyı özümsemeden atlamışsın. Ben trade ediyorum evet ama esas konuyu söylüyorum. Buraya girip girmeyeceğime ben karar veririm. Hoşuna gitmeyeni okuma geç. Saracak yer arama. Ben hepinizi seviyorum. Her fikire saygı duyuyorum. Farklı fikirlerle gelişeceğimize inanıyorum.
    valla ben sevgiden ziyade sözlerinizde alaycı kibirli tutum görüyorum vay zavallı tl ciler der gibisiniz çoğunlukla hep dokundurma var size kaç kez söyledim ama aynı tutumdan zevk alıyorsunuz

Sayfa 290/1009 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •