Elimizi acik ettik reis. Memed abiyi bölüm canavari ilan ettim. Dolar altin hisse var. Memed abi hepsine cokmeye kalkti. Buyuk yanlis yapti bana aklini alacagim onun.
Printable View
Gene savaş var. 12,50 ...
https://i.hizliresim.com/37v6uz5.png
Uzun vadeci olunmaz abi itina ile uzun vadeci yapilir. Şahsimi cok guzel uzun vadeci yaptilar. Muhtemelen 2023 e kadar aldigim hisseler o fiyata gelmez. :( Sahsim hisselerim dolarlarim ve altinlarim artik kardes gibiyiz. Tek tesellim doviz ve altinin maliyeti dusuk.
Bugün endekste nasıl adam tokatlanır isimli oyunu izlediniz. Yarın görüşmek dileğiyle.
Bence gizli plan İslam Dinarı deyip altına parayı endekslemek olabilir.
Altın rafinerisi başkanı konuşuyordu yılda 50 ton halkdan altın toplayacaklarmış, alım satımda zarar olmadan en az maliyet ile işlem olsun diye özel programlar geliştirlimiş.
Tabi bu en en son senaryo bence, ABD, Avrupa vs o tip bir şeyi bloke eder. Altın para sisteminin terk edilmesinin sebebi olarak yeterli altın olmaması gösteriliyor 2-3 trilyon dolarlık altın varmış. Altının en az 10 kat artması lazım ki piyasa ihtiyacı karşılansın.
hatırladığım kadarıyla geçen yıl 60 ya da 80 di galiba..yani dünyada dijital ortamda altın ile yapılan işlemler, gerçek altının 60 ya da 80 katıydı..eğer altına dayalı para olsa şuanki altın fiyatı 80 kat artmalı..
olmayan altın ile altın alış verişi yapılıyor..belki bu yüzden biz dahil bazı ülkeler altın stoğu yaptılar
Gunler sonra ilk defa toplamda diger longlar diger shorttan fazla olmus
Endeksde diger shortculari bitirmisler
e simdi hisse vadelilerde saglam diger long var
vade sonuna kadar onlarimi bitirecek ?
Sürekli altın ithal etmek yerine CNC tezgahı da alınabilirdi. Altın sürekli biriktiriliyor.
Rusya-Çin vs anlaşabilir ya da Pakistan-Malezya-Türkiye vs ülkeler anlaşır.
Altına bir kere hücum olsa bence bu sefer astronomik fiyatlara gider önce.
Zaten portföylerde %5 altın öneriliyor, o kadar altın yetiyor muhtemelen.
dolar konusunda oynadıkları tiyatronun detayları netleşmeye başlıyor yavaş yavaş.. yine şaşırtmadı siyasal islamcı uyanık geçinenler..üstelik yabancılar da nasılsa ! (bak sen şu işe) onların bu sözde uyanıklıklarını haber almışlar.. onların canı yanmadan yukarıdan satıp dolarlarını alıp gidiyorlar.. üstelik bunu çok normalmiş gibi anlatıyorlar.. yeter ki yabancılar üzülmesin!! faiz lobisi dostu akape..veya aslında faiz lobisinin akape olması..
471 adet kontrat geçtiği konusunda haklısınız Sn Karax. Ama bu fiyattan dolar satan adam acemi değilse başka bir şeydir. %80 marj olayına gelince, bu doğrudan insanları batırma operasyonu ve saat 09:25 te açıklanıyor, seans başlamadan sadece 5 dakika önce. Piyasa bunun hesabını şimdi olmasa da zamanı gelince sorar.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olsun abi, dediğim gibi olma ihtimali de var
Adamın çok parası oluyor, para kazanmak için değil kumar tutkusunu tatmin için, bazan da adrenalini en uçlarda yaşamak için, bazan da zevkine o rakkamı yakmak için parayı basar.
Geçenlerde biri tüp 200 olucak dedim o kadarrr, ben tüm ağır abilere madik atarım, benim attığım dikişi kimse dökemez, 200 olunca herkes elimi öpücek ulayn yaşı isterse 70 olsun gibilerinden yazıyordu.
Fiyatta o sıralarda 198 mi 196 mı ne,
Baktım iddia büyük, tüpü ekranıma aldım gademelere bakıyorum. öbürküsü 200 e satış yazıyor, diğeri alıyor kalın kalın kalın lotları havada uçuşuyor.
Bende yazdım.. Arnavut, votkamla eriği çalıştır uleyn diye :he:
Heyecanla maçın sonunu merak ediyorum, bir elimde viski bir elimde puro
200 olucak diyen maçı kazandı ama bir kaç milyon luk alım yapmak zorunda kaldı 200 üstünden
Sonra akşam birbirlerini tebrik ettiler. Bu olay 4 yada 5 gün önce oldu.
Demek istediğim,
Şuan tüp 149 tl
Ama o gün kaybeden şuan kâr da ve o gün kazanan şuan zararda
Olay kazanıp kaybetmeden ziyade, olayın asıl amacı büyük abilerin iddiası
Biz fakirler, o büyük abilerin iddiasıyla harclığımızı çıkartıyoruz
CDS halen yükselmeye devam ediyor....
dolar kontratı neden gece işlem görmüyor? bunun mantığı nedir? fx te işlem görüyor...insanlar pazartesi akşam icabında pozlarını kapatabilirdi açık olsa...
Sen isini bilirsin abi masanin hilesi maksimuma ulasti. Dolarda bence malum kisi short o shortu kapatmadan yon degismez. 2022 ilk ceyrekten once yon degismez. Kimse bilemez ne cevirdiklerini 6.80 den cikan 128 in bir kismi girmistir belki. Net soyleyim viop masasi hic bukadar tehlikeli olmamisti.
Putin vanayi hapatmys, Polonya Almanya dönüyor,ukranya ya kafayı sokacak sanirim
euronews Türkçe
@euronews_tr
·
11d
Reuters: ABD, Türkiye'nin Etiyopya'ya silahlı insansız hava aracı satışından rahatsız
akçay buralardamısın fıch koyuyordun ya bugun , sana bu ****** çocuklarını anlattım .
kendileri herkese silah satsın , dötümüzün dibine askeri sevkiyat yapsın sonra bu başlığı atsın.
Ekonomiyi büyüten tüketim değil yatırım deniyor. İş adamı sabit sermaye yatırım yapıyor şanslı ise 10 senede geri dönüyor.
Tüketim ise genelde anlık veya 1-2 yıldır biriken ya da 1-2 yıl öne çekilen harcamalardan oluşuyor. Otomobiller bile genelde 3-4 yılda değişiyor yani 30 yıl kullanmak üzere otomobil genelde alınmıyor.
termodinamiğin ikinci kanunu entropi konusunu işler.. genel olarak sistemlerin tersinir olup olmaması konusu.. ve bu ünlü kanuna göre entropi asla azalmaz, sabit kalabilir çok ideal durumlarda veya genellikle artar..artan bir entropinin azaltılması mümkün değil..mutfağındaki buzdolabının dizaynından kozmolojik yorumlamalara kadar her alanda kullanılır.
ekonomide yaptıkları bozgun yılların kümülatif çapsızlıklarının sonucu.. bunu gece yarısı bir kararla (yabancıların haberi var tabi) hokus pokus yaparak geri çevirmek mümkün değil..bakıyorum hemen başarılı ilan etti malum şahıs, adeta kritik bakışı engellemek istercesine..7/24 konuşması retoriğin kendi istediği şekilde gelişmesine izin veriyor, ama gerçekler onun istediği şekilde gerçekleşmiyor.. yıllardır görüyoruz..
NURİ SEVGEN sürekli; spottan dolar almayın.Onun yerine vadelide alın ,derdi.Defalarca bu konuda telkinde bulundu.
Acaba marjın %80 olmasıyla oynanan batırılma hikayesine eleştiride bulunacak mı?
Kendisine mesajı çektim.Bakalım otoriteye eleştiride bulunacak mı?
Vobun faziletlerini sayarken sorun yoktu.
eregl pozlarını da kapattım..endeks pozlarını 2450 civarlarında zaten kapatmıştım.. günlük tradeler devam ediyor ama yönlü trade yok. bu dalga boyları hiç olağan değil, umarım biraz nefes alınmasına imkan tanırlar. hem oyuncular açısından hem de teminatların yüksek açıklanması ciddi sıkıntılara yol açabiliyor. son iki günde ciddi şekilde zorladılar oyuncuları..yüksek teminat istemeleri sağa sola dönmeyi zorlaştırabiliyor..
nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça...
patronlar dolar bazlı kaybettikçe geri alım yapıyor.
neyi fiyatlıyor?
20 milyar dolar ülkeye girer de malımızı kapar endişesi mi?
çok garip bir sarmal.
Eğer sikjnti olursa ukranyada,izin vermeyecek
Kapaticak boğazları,bu son bwnjamjn olayında
Üstünü bence çizdi,keza akdenizdwde bizim
İçin ordalar,eer izin verseydik o parsellerde aramalarına
Dolar buraları gormezdi..
suriyeden çekiliyor haberinnde altında bi şeyler var kokusu çıkar yakında.
salı günkü %80 marjdan sonra vadelide döviz işlemi yapmak çok çok riskli..
2 kaldıraç olsa bile ocak söndüren cinsten.
zamanı gelince spottan alırım.Bu vicdansızlara yem olmak istemem
İddia şuydu
Ereğli düşerse, yılanoğlu da düşer
Bence yılanoğlu da düşücek
Sanirim yıl başından sinra bisiler olucak karadenizde,tetikte olmakta fayda var bence
Suriyeden kimsenin çekildiği yok 1 kuyunun başında rusya , 1 kuyunun başında ABD aktif güçlü kuyular,
Rusya diyorki suriyenin toprak bütünlüğü için buradayım,
Abd işid ,deaş ne boksa hepsini kendi yaratıyor terörist gruplar için buradayım diyeye diye yediler suriyeyi,
Sıra yunanistan üzerinden Akdenizdeki kaynaklar , Miço anahtarı ABD ye teslim etmiş , neymiş Türklerden koruyacakmış onları:)
Aynı oyunu hep yiyorlar veya mecburlar diyelim.
spot dolarda saatlikte ters flama var mı?