Bugün “gözlerime bakın” diyen, yarın işler sarpa sarınca “göze geldik” der, çıkar işin içinden) Alinti.
Bugün “gözlerime bakın” diyen, yarın işler sarpa sarınca “göze geldik” der, çıkar işin içinden) Alinti.
O yüzden Karax abi kimsenin lafıyla iş yapmıycan, hatta mümkünse elini hiç belli etmiycen. nazar değer yoksa![]()
Hamdım Piştim Yandım
Nasdeq sistemine geçince değişik yatırımcılar gelecek denmişti. Muhtemelen herif havlu attı.
Eskiden gerçek yabancılar, biz alınca yükseliyor, biz satınca düşüyor bilgi sızıntısı oluyor pasta börek yasaklansın demişlerdi.
Şimdi olursa yerliler arası mücadele olur.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sadece FDow'da işlem yaptığım için benim portföyün %98 i zaten spot döviz. 10 gün sonra ciddi TL gelecek. Onları da vadeli usdtry de kullanacağım. Vadelideki 3.5 liradan satış aceminin birisi tarafından yapılmış, yapan Twitter'da yazdı.
Çok uzak vadede serbest fiyattan satış göndermiş boş kademelere.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...00#post5705200
https://www.hisse.net/topluluk/showt...80#post5692980
Çaktın mı dalgayı ..oyunagelen ..
Bu manif dostumuz da eski matemeatikçilerden'dır haahörmetlidir da
![]()
Hayat hoş gerisi boş
1-2 yıl evvel yazmıştım..ABD ak partiyi sildi..Suriye meselesi ile birlikte sildi..ve dedimki, artık YABANCI SERMAYE BEKLEMEYİN, TAM TERSİNE YABANCI ÇIKIŞI HIZLANACAK .. ve aynen böyle oluyor..abd yi severseniz sevmezseniz orası ayrı..ama hedef bu..akp olduğu sürece yabancı gelemeyecek..sen milletin dolarına çöksen de gelmeyecek, çökmesen de gelmeyecek..paran değer kaybetse de gelmeyecek, kaybetmese de gelmeyecek..sen bu durumla mücadele ederim abd yi yenerim diyorsan biraz sıkar o..şimdiye kadar bunu görecektin .
Yer İmleri