Sayfa 330/1002 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Bugün “gözlerime bakın” diyen, yarın işler sarpa sarınca “göze geldik” der, çıkar işin içinden ) Alinti.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Umarım dayanır, 1 ay dayansın başka bir şey istemem. Dolar vadelide dünyanın longunu açarım

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Spot al abi ne isin var bunlarin vadelisinde vicdansizlar Allahsizlar dun 3.5 liraya kadar bastilar. Boyle seytanlik iblislik baska nerde olur.

3. O yüzden Karax abi kimsenin lafıyla iş yapmıycan, hatta mümkünse elini hiç belli etmiycen. nazar değer yoksa
    Hamdım Piştim Yandım

4. Nasdeq sistemine geçince değişik yatırımcılar gelecek denmişti. Muhtemelen herif havlu attı.

Eskiden gerçek yabancılar, biz alınca yükseliyor, biz satınca düşüyor bilgi sızıntısı oluyor pasta börek yasaklansın demişlerdi.

Şimdi olursa yerliler arası mücadele olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Spot al abi ne isin var bunlarin vadelisinde vicdansizlar Allahsizlar dun 3.5 liraya kadar bastilar. Boyle seytanlik iblislik baska nerde olur.
    Sadece FDow'da işlem yaptığım için benim portföyün %98 i zaten spot döviz. 10 gün sonra ciddi TL gelecek. Onları da vadeli usdtry de kullanacağım. Vadelideki 3.5 liradan satış aceminin birisi tarafından yapılmış, yapan Twitter'da yazdı.
    Çok uzak vadede serbest fiyattan satış göndermiş boş kademelere.

6. https://www.hisse.net/topluluk/showt...00#post5705200

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yok ..o ...ordaki Hüseyin

https://youtu.be/v6RXKy7I1a4
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Aha memed kırsoy ralli dedi. Boğalar iyi bir düşünün derim. Memed abi hep yek atmasıyla meşhurdur.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...80#post5692980

Çaktın mı dalgayı ..oyunagelen ..

Bu manif dostumuz da eski matemeatikçilerden'dır haa hörmetlidir da
    Hayat hoş gerisi boş

7. Topiğine koysam perişan ederler beni. Sadece bu hissede değil, uzun vadeciyim falan olmaz bu ülkede. Toplar sonra verirler sonra gene alırlar. Yazık Ereğli bir de bu.

8. 1-2 yıl evvel yazmıştım..ABD ak partiyi sildi..Suriye meselesi ile birlikte sildi..ve dedimki, artık YABANCI SERMAYE BEKLEMEYİN, TAM TERSİNE YABANCI ÇIKIŞI HIZLANACAK .. ve aynen böyle oluyor..abd yi severseniz sevmezseniz orası ayrı..ama hedef bu..akp olduğu sürece yabancı gelemeyecek..sen milletin dolarına çöksen de gelmeyecek, çökmesen de gelmeyecek..paran değer kaybetse de gelmeyecek, kaybetmese de gelmeyecek..sen bu durumla mücadele ederim abd yi yenerim diyorsan biraz sıkar o..şimdiye kadar bunu görecektin .

Sayfa 330/1002 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •