CDS halen yükselmeye devam ediyor....
CDS halen yükselmeye devam ediyor....
dolar kontratı neden gece işlem görmüyor? bunun mantığı nedir? fx te işlem görüyor...insanlar pazartesi akşam icabında pozlarını kapatabilirdi açık olsa...
Sen isini bilirsin abi masanin hilesi maksimuma ulasti. Dolarda bence malum kisi short o shortu kapatmadan yon degismez. 2022 ilk ceyrekten once yon degismez. Kimse bilemez ne cevirdiklerini 6.80 den cikan 128 in bir kismi girmistir belki. Net soyleyim viop masasi hic bukadar tehlikeli olmamisti.
Putin vanayi hapatmys, Polonya Almanya dönüyor,ukranya ya kafayı sokacak sanirim
euronews Türkçe
@euronews_tr
·
11d
Reuters: ABD, Türkiye'nin Etiyopya'ya silahlı insansız hava aracı satışından rahatsız
akçay buralardamısın fıch koyuyordun ya bugun , sana bu ****** çocuklarını anlattım .
kendileri herkese silah satsın , dötümüzün dibine askeri sevkiyat yapsın sonra bu başlığı atsın.
Ekonomiyi büyüten tüketim değil yatırım deniyor. İş adamı sabit sermaye yatırım yapıyor şanslı ise 10 senede geri dönüyor.
Tüketim ise genelde anlık veya 1-2 yıldır biriken ya da 1-2 yıl öne çekilen harcamalardan oluşuyor. Otomobiller bile genelde 3-4 yılda değişiyor yani 30 yıl kullanmak üzere otomobil genelde alınmıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri