Doğru yerde alsat yapabilseydik bu hissede 1 ayda ihya olmuştuk beceremediğimizden sadece seyrediyoruz
Kısa vadeli hareketlerden ziyade 18 ay içinde olacaklara odaklanıp eggube arsa niyeti ile bakıyoruz artık
Printable View
Aynı düşünce deyiz bende değerli bır yerde arsa aldım gözü ile satmıcam bu hisseyi..
çok sert hareketler bunlar...ky bu voaliteye zor dayanıp ,zor tutunabilir....yatırımcıyı tradeye özendiriyorlar...bu süreçte ben dokunmadım...açıkçası bu güzel beklentiler ile burada sattıktan sonra hissenin beni geçmesi ve ileride çok çıkması ile kendimi af edemem...bile bile lades diyemem...beklemeye devam diyorum...
ama gerçekten de 65-67 dirençlerimizi geçip ta 73 leri gördükten sonra sert düşmesi hiç yakışmadı...gerçekten de çok üzdü...umarım tahtanın iyi bir sahibi ortaya çıkar da bu tür düşüşlere izin vermez..
Benim param giymatli:)
ben en çok teknikçileri merak ediyorum....biz temelciler kuluçkaya yatmış tavuk gibi beklemeyi seviyoruz....:kahkah: teknikçiler ne yaptı acaba ?? sattılar mı ?? aldılar mı ?? trade yaptılar mı ?? en önemlisi de başarılı olabildiler mi ?? samimi olarak bunu söyleyebilecek bir teknikçi dostumuz var mı ?