Originally Posted by
DRİZM
Burada güzel güzel bir bilgi paylaşımı yapıyoruz. Son birkaç sayfayı okuyunca aslında kullanmayı düşünenlerden çok kanıtlasak ta zaten kullanmayacak olanlar çoğunlukla yazıyor. Güzel sorular soruyorlar, yorumlar yapıyorlar, fikirlerini belirtiyorlar. saygı duyarım. Herkesin fikrine saygım var; sonuçta topik babamın yeri değil.
Tam da bu noktada bir şey dikkatimi çekti, Lütfen kimse beni yanlış anlamasın, tekrar söylüyorum sorularınızdan çok yararlanıyorum ama BENCE asıl şaşırtıcı olan ne biliyor musunuz arkadaşlar : KİMSENİN TECRÜBEYLE İLGİLENDİĞİ YOK. Örneğin kaç yerde yazdım bilmiyorum 2014 sonundan günümüze %600 e yakın bizzat ben, bilfiil kendim, kazandım diyorum. Buna rağmen gelen mesajlara şaşırıyorum. Evet herkes fikrini söylesin ama ben başka bir boyuta geçmişim :Paramla savunduğum fikri piyasalarda UYGULAMA AŞAMASINDAYIM, teorik "ama, fakat, bilmem ki, öyle mi acaba" sorularını geride bırakalı en az 2 yıl olmuş.
Yaşar Erdinç'in YÜZME örneğiyle anlatırsam; kenarda kolumu nasıl kaldırsam iyi olur? ayaklarımı nasıl çırpayım? nefesi ne zaman alayım? şnorkel kullansam mı? Buraları geçmişim ben arkadaşlar, artık denizin içindeyim, yüzüyorum artık. Hem de iyi yüzüyorum.
20 yıllık borsacıyım. Evim yok, dolarım yok, bankada param yok, altınım yok. Tüm varlığımla borsadayım ben arkadaşlar. Çocuğumun geleceği de borsada.
Benim işimde ise tecrübe en önemli şeydir; işim kitaplardan bir yere kadar öğrenilir. Birinin tecrübesinden yararlanabilmek için yıllarca boğaz tokluğuna yanında çalışırsınız. Sanırım o nedenle tecrübe göz ardı edilince şaşırıyorum.