Vallahi öyle Reis
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
yine düşüşe geçti
Saatlik graflarin görünümüne bakmak lazım akşama
Saatlikler pozitif mi yoksa değil mi gördükten sonra , günlük grafik indikatorlerinde bir pull back söz konusu olabilir
Çünkü vadelide ve SPOTTA gün içi verilen tepki sonradan verselerde olumlu
Detaylı bakıp incelemek lazım
resmen goz gore gore sort acmaya calısıo.......yukarı alıp asagı basıo .......dıkkat etsın longcular....haftaya salı carsamba 93 lerınde altı gelecek
Rahmetli iyi adamdı. :)
Viopcunun geçmiş yazılarını okuyayım dedim. Fena değilmiş?
Listedeki kağıtlardan aldıysa en az %50 kazanmıştır.
Anan ölsün PETKM. Ne adi bir kağıtsın.
20.05.2019 Yazmış 1yıl olmamış.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...06#post3470906
Burada onun gibilerine yer yok.
haberturkte byavuz dızdar var tavsıye ederım seyredın
Block - chain hakkında geniş bilgi sahibi olmak isteyenlerin alttaki makaleyi okumasını tavsiye ederim...
https://bitcoin.org/bitcoin.pdf
Aslında burda bitcoin teriminin ne olduğunu/olmadığını anlamak lazım öncelikle...
Bu makalede yazılan anlamıyla ve bitcoin' in tasarımcısı tarafından kullanılan aslında çok genel anlamlı bir bitcoin...
Aslına bakarsanız ethereum, ripple,tether, ıota milyon çeşidi var bunların hepsi birer bitcoin...
Bütün kullanılan el kağıt mendillerine selpak denmesi gibi, bir ara bütün mp3 playerlara ipod denmesi gibi, darbeli kırıcıya hilti denmesi gibi, bu örnekler çoğaltılabilir...
Bitcoini savunmak ile selpak' ı savunmak bence aynı şey, tamam buluşu selpak yapmış olsa bile, şu an veya ilk bulduğunda pazar lideri olmuş olsa da aynı teknolojiyi kullanarak aynısını başka bir marka çatısında üreten bir ürün pazar liderliğini alabilir, hatta selpak gün gelir piyasadan silinebilir, önemli olan selpak' ın hayatımıza kattığıdır...
Aynı şekilde apple ilk çıkardığı mp3 playerlara ipod adını verdi, ama başka firmalar aynı fikir ve benzer teknolojiyi kullanarak bu konuda pazarın hakimi olan apple' ı geride bıraktılar, ve sonuç olarak hepsi beraber piyasadan silinip gittiler, çünkü böyle bir ihtiyaç kalmadı...
Şimdi gel-gelelim bitcoin', e ya hu ben neden basit bir matematik formülü ile (yukarıdaki makalede yazıyor) yaratılabilecek bir programa (program dediğim bitcoin) 10.000/20.000 dolar vereyim...
3/5 yıl sonra ehtheremun bitcoinden daha değerli olmayacağı ne malum ??? veya ripple' ın ??? veya şu an adını bilmediğimiz ve investing kriptoparalar listesinde en aşağıda şu an 0,00001 dolardan işlem gören s.kcoin' in bitcoinden daha değerli olamayacağını ben nerden bileyim/kim bilebilir...
Sonuçta hepsi aynı teknolojik altyapıyı kullanıyor(block-chain), hepsinden de sınırlı sayıda üretilebiliyor, veya buna benzer bir algoritması var...
Toparlıyorum, block-chain iyidir, ilerde birçok yönden hayatımıza girip kolaylaştıracaktır, belki de girmiştir, ama bitcoin kesinlikle bir varlık değildir...
Ortaya saçılan bu kadar para...
Önünde sonunda gidecek bir yer arayacak....
Ve o yer de muhtemelen altın olacak....
Ama dolarlamı satılır yoksa avroylamı onu bilmek zor. Tarih boyunca ne balonlar şişti şişti sonra patladı. Ama altın olduğu yerde kaldı. Altının dolarla tartılmama ihtimaline karşı fizik altın da bulundurmak lazım. Gerci onun da kendine has riskleri var.
Bu tespit edilenler ölüm riski olanlar galiba Habertürk de profesör 127 yeni doğan var dedi. Bizdeki çuvala sığmayacak galiba bu mızrak
Neden çarşamba
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 haftaya kalmaz 100 kisi
Hep boyle basliyor. Fibonacci rakami gibi artiyor.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dowun hareketine bakarsak küresel bankerler coronovirüsü bahane edip önce faizleri 1 e çektirdiler en sonunda istedikleri parayı fedden kopardılar.. Gelişmeler amerika özelinde çok çok kötüye gidiyor ama borsası yüzde 5 yukarıda.. Burdan bütün dünyaya kulaklarını tıkayıp 30 bine giderse kesinlikle borsaların bedeva para bağımlısı olduğuna inanıcam
Dow gunu bence 22.500 uzeri kapatacak. Trump bende virus yok arkadaslar bunlarin hepsi Fetonun oyunu diyecek.
Pzt vadeli sabah 5 bin puan gapli acacak.
Haftaya 106 bin kesin. Bak poz adami nasil yukselise inandiriyor [emoji3]
Senin tespitlerin öngörülerin çok güzel takip ediyorum. Teşekkürler. Bu akşam için ne bekliyorsunGM 9 Pro d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim en çok tırstığım marketlerdeki pos cihazları...nefret ediyorum bazı insanlar var poşeti alıyor açmak için işaret parmağını diline götürüyor allahın belaları sonrada o parmakla pos ta şifre giriyor...bazen hiç dayanamıyorum yahu diyorum şimdi parmağını ağzına götürdün sonrada posu tuşluyorsun o parmakla pislik bu yaptığın ya diyorum...surat kıpkırmızı ses yok...valla kadın erkek dinlemiyorum kim yaparsa o an beynim dönüyor...mide bulandırıcı ya...
Artik insanlar temizlik hastasi olacak bence. Virus gecip gitse de aynen devam edecekler.
Bu virüs tanısı akut safhada olanlar için tetkike gönderiliyor sanırım. Buda bizde bu sayı binlerce olabilir. Çin'deki ölüm sayısı da 1 milyon dan aşağı değildir. Çin'de ortaya çıkan bir virüs İtalya'da binlerce ölüme bu kadar kısa sürede ulaşmaz. Avrupa'daki sayılar doğru lakin asya için bunun çok daha üstü tahmin ediyorum. Ana şu da bilinmeli ABD de geçen yıl gripten ölen insan sayısı 72 bin her grip öldürücü önemli olan zayıf insan yada yaşlı insan için bu grip öldürücü
Temassiz 120 tl maksimum
Bence trump ta virus yok. Olsaydi karantinaya alinmasi gerekirdi. Ekrana cikip bende virus var demez, bu nezaketsiz olur.
kart temassız zaten ama bazen şifre giriyorum bazen temassız çekin diyorum...kredi kartı da kullanmıyordum aslında çıkarttık yine banka zırt pırt aradı...iyi dedim gönderin bi tane...
sadece posta değil ya bir de meyve sebze reyonunda poşet açıyor yine parmağı dile götürüyor sonra o elle meyve sebze seçiyor eline alıyor bırakıyor icabında arkasından icabında ben dokunuyorum veya bir başkası onun bıraktıklarına...iğrenç ya...
Bence de varlık değildir. Birileri söz vermiş sayısı artmayacak diye, ama şikayet edebileceğin makam yok. Altın dışında arkasında silah olmayan paraya para demem. ABD dolarında "This note is legal tender for all debts public and private" yazar.
Öte yandan blockchain bir teknoloji olması lazım. Eskiden var olan şey geliştirilmiş ve isim verilmiş. İki kurum birbirine mesaj gönderiyor örneğin banka IGDAS'a, fatura ödendi ve karşı taraf da konfirmasyon veriyor, iki tarafta log dosyalarına mesajı yazılıyor, müşteri faturam ödenmemiş derse iki kurum karşılıklı loglara bakıp düzeltme yapıyor. Benim tahminim blockchain ile mesajlaşma iki kurumdan bağımsız oluyor.
Blockchain teknolojisi ile hisse alım satımı olur ise ilginç olur, aynı hisseler elden ele geçmeye başlayınca borsadan kaçılır mesela. Eskiden hisse üzerinde Seri No vardı, gerçi paraların üzerinde de seri no var.
Bir şeyin para olabilmesi için volatilitesi çok düşük olmalı, normal zamanda millet bir yıl bekliyor %2-3 reel faiz almak için. Volatil şeye para denemez, bir varlık cinsi denilebilir bence.
onu geçtim adam ekmek alıyor ekmek poşetini açamıyor tabi. ilk önce elini ağzına sokuyoraçamazssa hoooh ohohhh yapıyor içine tükürmediği kalıyor zaten eline yapışıyor ağzındanki birde ekmekleri elleyip elleyip bırakıyor :)
aynışey meyve reyonlarında da var.
sanki poşetleride inadına açılmayan yapıyorlar bir de o var.
teb long açmış yine. buralar dip olabilir. bizdeki vaka sayısının artması pek etki etmeyecek. zaten bütün önlemler arttı. diğerleriyle birlikte düştük zaten. ucuzundan kelepirinden hisse toplama zamanı bence. ytd.
Bizim için iyi tarafı petrol fiyatları düşüyor lakin THY ve turizm sektörü için çok zor geçecek mb altın hariç 15 milyar dolar eksisi var turizmden de yeterli kaynak gelmezse bir zıplayıs olabilir. Ayrıca kurdan dolayı enfilasyon da yüksek çıkacak ama petrol fiyatları düşüyor ya TÜİK kesin onların ağırlığını artırdı yine düşük çıkar.
Okulların tatil olması maçlar seyircisiz vs bizdeki vakanın uçup girmemesi için gibime geliyor. Testi yapan halk sağlığı laboratuvarı oradan kimsenin giki çıkamaz fetoden KHK ile atarım diye tehdit etmiştir.
114700e aldı sımdı 113600 sebebsız basıo dowada bakmıooo plan bellı gıbı
evet bir de ekmekçi de oluyor aynı şey...geçen yeni bir eleman almışlar bi tane ekmek dedim attı parmağı yine bu ağzına poşeti açtı o elle ekmek koydu elinde eldiven falan da yok...naapıyon abicim sen dedim...verdiğin ekmeği çoluk çocuk evde yiyeceğiz olacak iş mi yaptığın? çocuk değil ki bilmez anlamaz akıl edemez diyesin eşşek kadar insanlar bunu yapanlar...valla kim yaparsa yapsın bazen sus söyleme diyorum kendi kendime ama bazen beynim dönüyor abi...basıyorum kalayı o zaman...