Artik insanlar temizlik hastasi olacak bence. Virus gecip gitse de aynen devam edecekler.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artik insanlar temizlik hastasi olacak bence. Virus gecip gitse de aynen devam edecekler.
Bu virüs tanısı akut safhada olanlar için tetkike gönderiliyor sanırım. Buda bizde bu sayı binlerce olabilir. Çin'deki ölüm sayısı da 1 milyon dan aşağı değildir. Çin'de ortaya çıkan bir virüs İtalya'da binlerce ölüme bu kadar kısa sürede ulaşmaz. Avrupa'daki sayılar doğru lakin asya için bunun çok daha üstü tahmin ediyorum. Ana şu da bilinmeli ABD de geçen yıl gripten ölen insan sayısı 72 bin her grip öldürücü önemli olan zayıf insan yada yaşlı insan için bu grip öldürücü
Temassiz 120 tl maksimum
Bence trump ta virus yok. Olsaydi karantinaya alinmasi gerekirdi. Ekrana cikip bende virus var demez, bu nezaketsiz olur.
Yatırım tavsiyesi değildir...
https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs
kart temassız zaten ama bazen şifre giriyorum bazen temassız çekin diyorum...kredi kartı da kullanmıyordum aslında çıkarttık yine banka zırt pırt aradı...iyi dedim gönderin bi tane...
sadece posta değil ya bir de meyve sebze reyonunda poşet açıyor yine parmağı dile götürüyor sonra o elle meyve sebze seçiyor eline alıyor bırakıyor icabında arkasından icabında ben dokunuyorum veya bir başkası onun bıraktıklarına...iğrenç ya...
Yer İmleri