S.P. annattıkları biliniyormuş da, ulen ben Kutlu Adalı ismini ilk kez duydum ve olayın derinliğini de yeni öğrendim, göt kadar Kıbrıs ahalisi bilse ne yazar...
Marina ve pudra şekeri işini, ukalâ gasteciler bilem bile bilmiyormuş...
Printable View
S.P. annattıkları biliniyormuş da, ulen ben Kutlu Adalı ismini ilk kez duydum ve olayın derinliğini de yeni öğrendim, göt kadar Kıbrıs ahalisi bilse ne yazar...
Marina ve pudra şekeri işini, ukalâ gasteciler bilem bile bilmiyormuş...
Saint Barnabas manastırı soygununu da ilk defa duydum, ben biliyodum deyen varsa buyursun...
Türkey 5Year CDS 410
31-mai-2021
Haaa... Belki zamanında gasteler yazmış olabilir, gazeteci Kutlu Adalı öldürüldü veya Saint Barnabas manastırı basıldı deye, emme olayın perde arkasını hiç bilen yoktu...
Keza Uğur Mumcu cinayetinde Iran parmağı olduğunu duymuştum, fakat azmettireni bilen varmıydı?
usd try 8,5141
eur try 10,4036
gau try 522,77
xau usd 1912,30
Hasan dağı arpalık , eğer saban yürürse ,
her derede değirmen , eğer suyu gelirse ,
her kümesten bir tavuk , eğer köylü verirse ,
iyi gidiş bu gidiş , eğer sonu gelirse...
TL mevduatcılaa hadi yine iyisiniz stopaj 2 ay daha almaycaklar.
Brent
70,34
% 1,47
01/06/2021 10:03:13
Abi
Pkk yıllarca (ve hala hatta) uyuşturucu parası ile finanse edilen ve bizzat uyuturucu kaçıran bir örgüttür..
Neden bitirilemedi..Neden 40 senedir devam ediyor falanı da ekleyip düşünürsen bazı şeyler yerine oturur..
Hani bu konu da öyle şeyler derim ki şimdi...
SP videoları yanında sıfır kalır..:)
Onun için diyorum SP videoları magazin..Yeni bişi söylemiyor aslında..Haa ilk kez böyle bi ağızdan duyuyoruz...odur..
Bu ülke yıllardır dünyanın en önemli 2 kaçakçılık rotasından birisinin tam göbeğindedir..
Neden ekonomi bu halde mesela (kötü manada değil).
Neden bütün rakamlar görece fakirlik derken bi zenginlik fışkırıyor..Nedenlerinden biriside budur..
Binali Yıldırım: ''Çok basit, çünkü çaldılar...''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=392759
Rusya'ya karşı uzatacak bir yasak bulamayan Türkiye, çareyi yurt içinde buldu...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=392786
Hayır bişi değil,tüm olay meğer arap faikmiş,ben valla bilmiyordum:))))))İyi kötü bir sistem bir düzen bir akıl var sanıyordum,meğer kilit isim arap faikmiş.
Uyuşturucu , silah , değerli maden..
Vatandaş seviyesinde vergi..:oleyo:
Ekonominin yüzde 50 si derlerdi 90 larda..
Abartı idi ama 30 u kayıt dışıdır..
Ve bizi her krizden çıkaran da yahut bi türlü krize sokmayanda bu 2 sidir..
80 lerdede 90 larda siyaset buna göz yummuştur..Hala da yumar..Olsun da bari kontrol altında olsun görmedim ama ben durumları..
Emniyet sübabı işlevi görür..
O yüzden dolar 10 tl olacak batacaz..
İşte efendim vatandaşda para yok..Millet aç açç..Falan..Bunlar komedi..
Hayır doların kontrollü yükseltilmesi zaten devlet politikası..Birde işin o yönü var..
Neyse..:)
Bir de covid dışında bulaşıcı bir psikolojik hastalık var,yakalanan intihar ediyor,açım işsizim falan diye mektup da bırakanlar oluyor.Bu konuya da hükümetin eğilmesi lazım.Geçen yıl siyanür satışını yasaklayarak baya bir adım atılmıştı,ama salgın gene arttı,başka önlemler de lazım..Yeri gelmişken onu da belirtmek lazım.
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/Yq6ZN.jpg
Arap Faik ithal, yerli ve milli olan Arap Şükrü.:he:
Hayır bazı kendini bilmez münafık muhalifler var,saçmasapan şeyler yazıyorlar,yok bu bulaşıcı intihar salgını illeti palavraymış ,ekonomi kötüymüş şu bu,hep bilinen milli birlik ve beraberliğimizi bozucu yalanlar.Hepimiz büyük resmin farkındayız da sinek küçük de olsa mide bulandırır,dikkatli olmak lazım.
Aynen, bilinmeyen şeyler söylemiyor, hatta bilinenin de çok azını..Uyuşturucu pudra şekerinden ibaret değil, diğerleri de var...O trafik işliyor cayır cayır.
Özetle, bir şey anlatıyor birinin gemileriyle ilgili, buna uyuşturucu sosu katıyor magazinleştiriyor parlatıyor yoksa kimse okumaz, ama asıl başka bir yeri tedirgin etmeyi amaçlıyor, gemicikler vardı hani başka bir yerde. Bu tarafta dönen para öbür tarafta dönenin belki 100 katı üstelik legal...Mesajı alan alıyor, veren ustaca veriyor...Halka da Kurtlar Vadisi kalıyor..
Valla beni saymayın,kolombiyadan 5 ton kokain tek partide bize yollanıyor denen olaya ben zaytung derdim.Yahu bir kilo kokain 4.5 kilo altın ediyor,biz burada altın 5 lira artsa para kazandık diye sevindirik oluyoruz,5 ton kokain yani 22 ton altın tek seferlik uyuşturucu olarak yollanıyor,memlekette tık yok,bizim çapımız dünyamız çok küçük galiba,en azından benim aklım bu kadar montanlı işleri asla almıyor.Bu peker videolarına kadar da bu çaplı bir uyuşturucu trafiğinin içinde olduğumuzu bilmiyordum.Esrar,eroin şu bu tamam da kokain altından 4.5 kat pahalıymış yahu.Memlekette de asla kokain yakalanmıyor.Ben bu işin ayrıntılarını hafiften bu peker videoları ile anlamaya başladım.Herkes biliyordu diyorsanız ,beni çıkarın arkadaşlar,ben bilmiyordum,az bişi olur hadi orta çaplı da olsun , bu ne yahu.
22 ton altın da kabaca 1,3 milyar dolar yapıyor.
Doğru mu hesapladım acaba?
UcuzA alıyorlardır
Üstadımızın son videosu, yatırım tavsiyesi değildir:
https://www.youtube.com/watch?v=Iw1ZCaLQmoI
gr bazlı satılıyor..
Gidip eve un alır gibi 2 kg kimse almıyor..
gr bazlı ama yaygın satılıyor..
Ve işin güzeli bunlar ölene kadar çoğunlukla devamlı müşteri oluyor..:oleyo:
Uyuşturucu da haşhaş afyon türü tarladan gelen zımbırtılar kokaine dönüştüğü zaman 1 e 50 100 karla satılıyor..
Bu yüzden SP inde belirttiği gibi kokain esas olanı..En pahalısı..
Şu kadar afyon haşhaş şu bu ele geçirildi demelerine bakma.
Sanılanın aksine bu işler sokaklardaki serseriler arasında değil daha çok zenginler sosyete arasında çok yaygındır..
..Sadece kokain olarak da bakmayın..
O işin junkie , keş boyutu artık..
Metamfetamin extasi şu bu bi çok kafa yapıcı hap ..
Şöyle diyim..
TR de göz önünde sosyetik hemen hemen bütün sanatçı şarkıcı oyuncu manken model şu bu..
Çok büyük bir oranının mutlaka kullanmışlığı vardır..Ve hala kullanıyordur.
Yaşadığın zevke yepyeni bir deneyim katman katar..
Adamın yaşamadığı zevk kalmayınca ..Ne yapsın..
recreational drug diye geçiyo bi kısmı
Hafta sonu keyfini yapıp pazartesi bomba gibi haftaya başlayabilirsin..
Dışarıdan çok usta gözler haricinde anlaşılmaz..
5 Ton pudra şekeri yerinde 250 milyon dolar gayme, Pablo Escobardan (Narcos) istesek bu miktarı, ne oluyoz AMK derdi.
Yurt dışından yayın yapan Fetocu gasteci Adem Yavuz Aslan, pudra şekerci ilk çıktığında pudra şekerini nereden bulmuş bu zibidi demişti, ayrıca çok pahalı ve zor bulunan bir şeydir deye eklemişti.
Bir de biz gasteci olarak bu işleri biliriz deye ahkam kesmişti, emme daha sonra tek seferde 4.9 ton pudra şekerini S.P. abeyden duyunca, ohaaa... nolyoz lan demeye başladı...
Yeni gelişmeler var, sağ kolu M.Y. nin sevgilisi B.A. organize etmiş kaçışı. Eğer bu B.A. şu eski televizyoncu ise seyir on para, hani falancanın şoförü üstlendi cinayeti de ona yıktılar demişti, o da sevgilisiydi bir aralar. Magazin netekim çok cazibeli kim kimi nerde nasıl :p
Ağırel parsel parseli anlatıyor bangır bangır tvlerde kimsenin şeyinde değil, İ. nasıl götürmüş FETÖ'yle hem de hamuduyla, bir kaset, bir manken, bir de koko sosu bulaştırsa demek ki sağır sultan duyacak, anlatmayı bilmiyor azizim :party:
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/YxS9j.jpg
Aha bunnar yetişiyor, yetiştireceksen gel emme benden ırak dur.:kahkah:
Köpek kovar gibi
Gülmelik :kahkah:
O hüstad bu arkadaşın kendisi olmasın? Başka türlü bu kadar ısrarcı olmasının manası yok. :)