Sayfa 354/1002 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    22 ton altın da kabaca 1,3 milyar dolar yapıyor.
    Doğru mu hesapladım acaba?
    bu sokakta görebileceği en yüksek perakende değeri, normalde 250 milyon dolarlık bir mal..

UcuzA alıyorlardır
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla beni saymayın,kolombiyadan 5 ton kokain tek partide bize yollanıyor denen olaya ben zaytung derdim.Yahu bir kilo kokain 4.5 kilo altın ediyor,biz burada altın 5 lira artsa para kazandık diye sevindirik oluyoruz,5 ton kokain yani 22 ton altın tek seferlik uyuşturucu olarak yollanıyor,memlekette tık yok,bizim çapımız dünyamız çok küçük galiba,en azından benim aklım bu kadar montanlı işleri asla almıyor.Bu peker videolarına kadar da bu çaplı bir uyuşturucu trafiğinin içinde olduğumuzu bilmiyordum.Esrar,eroin şu bu tamam da kokain altından 4.5 kat pahalıymış yahu.Memlekette de asla kokain yakalanmıyor.Ben bu işin ayrıntılarını hafiften bu peker videoları ile anlamaya başladım.Herkes biliyordu diyorsanız ,beni çıkarın arkadaşlar,ben bilmiyordum,az bişi olur hadi orta çaplı da olsun , bu ne yahu.
    Burada asıl soru şu;Bu kadar pahalı bir ürünü kim/ kimler kullanıyor,içiyor.?. Parayı nereden buluyor,nasıl yetiriyor.?..

Bir fırt içilen uyuşturucu,bir ay boyunca vücutta etkisini devam ettirmiyordur herhalde.!..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    UcuzA alıyorlardır
    Mal alıştan kazanılır. Sokak da talep yüksek fiyattan olunca kazanç katmerlenir. Ancak ne kadar zalimiz yahu sözde kimsesizlerin kimiyiz . Kim bilir kaç insanın hayatını karartıyoruz. Bu utanç verici tablo.

Üstadımızın son videosu, yatırım tavsiyesi değildir:

Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Burada asıl soru şu;Bu kadar pahalı bir ürünü kim/ kimler kullanıyor,içiyor.?. Parayı nereden buluyor,nasıl yetiriyor.?..

Bir fırt içilen uyuşturucu,bir ay boyunca vücutta etkisini devam ettirmiyordur herhalde.!..
    gr bazlı satılıyor..
    Gidip eve un alır gibi 2 kg kimse almıyor..
    gr bazlı ama yaygın satılıyor..
    Ve işin güzeli bunlar ölene kadar çoğunlukla devamlı müşteri oluyor..
    Uyuşturucu da haşhaş afyon türü tarladan gelen zımbırtılar kokaine dönüştüğü zaman 1 e 50 100 karla satılıyor..
    Bu yüzden SP inde belirttiği gibi kokain esas olanı..En pahalısı..
    Şu kadar afyon haşhaş şu bu ele geçirildi demelerine bakma.

Sanılanın aksine bu işler sokaklardaki serseriler arasında değil daha çok zenginler sosyete arasında çok yaygındır..
    ..Sadece kokain olarak da bakmayın..
    O işin junkie , keş boyutu artık..
    Metamfetamin extasi şu bu bi çok kafa yapıcı hap ..

Şöyle diyim..
    TR de göz önünde sosyetik hemen hemen bütün sanatçı şarkıcı oyuncu manken model şu bu..
    Çok büyük bir oranının mutlaka kullanmışlığı vardır..Ve hala kullanıyordur.

Yaşadığın zevke yepyeni bir deneyim katman katar..
    Adamın yaşamadığı zevk kalmayınca ..Ne yapsın..

recreational drug diye geçiyo bi kısmı
    Hafta sonu keyfini yapıp pazartesi bomba gibi haftaya başlayabilirsin..
    Dışarıdan çok usta gözler haricinde anlaşılmaz..

5 Ton pudra şekeri yerinde 250 milyon dolar gayme, Pablo Escobardan (Narcos) istesek bu miktarı, ne oluyoz AMK derdi.

Yurt dışından yayın yapan Fetocu gasteci Adem Yavuz Aslan, pudra şekerci ilk çıktığında pudra şekerini nereden bulmuş bu zibidi demişti, ayrıca çok pahalı ve zor bulunan bir şeydir deye eklemişti.

Bir de biz gasteci olarak bu işleri biliriz deye ahkam kesmişti, emme daha sonra tek seferde 4.9 ton pudra şekerini S.P. abeyden duyunca, ohaaa... nolyoz lan demeye başladı...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

Uyuşturucu da haşhaş afyon türü tarladan gelen zımbırtılar kokaine dönüştüğü zaman 1 e 50 100 karla satılıyor..
    ınca ..Ne yapsın..
    Kokain haşhaştan falan olmaz sadece Koka bitkisinden olur, pahalı olmasının hikmeti bu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 354/1002 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •