Sayfa 353/1002 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Uyuşturucu , silah , değerli maden..
    Vatandaş seviyesinde vergi..

Ekonominin yüzde 50 si derlerdi 90 larda..
    Abartı idi ama 30 u kayıt dışıdır..
    Ve bizi her krizden çıkaran da yahut bi türlü krize sokmayanda bu 2 sidir..
    80 lerdede 90 larda siyaset buna göz yummuştur..Hala da yumar..Olsun da bari kontrol altında olsun görmedim ama ben durumları..
    Emniyet sübabı işlevi görür..
    O yüzden dolar 10 tl olacak batacaz..
    İşte efendim vatandaşda para yok..Millet aç açç..Falan..Bunlar komedi..

Hayır doların kontrollü yükseltilmesi zaten devlet politikası..Birde işin o yönü var..
    Neyse..
    Yahu madem para var merkezin rezervinden ne isteniyor,merkez neden ek si rezervde.Ortada kedi varsa ciğer nerde,ortadaki ciğerse kedi nerde.Bir de bu paradan benim emekli maaşımın neden hiç haberi olmuyor,hep eksideyim hep ekside.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Cinalinin oğlu da sütten çıkmış ak kaşıkmış, koooskoca başbakanın oğlu öyle şeyler yapar mıymış hiç. Nohut oda bakla sofa evde soğan ekmek yiyip geçiniyorlar işte...
    kazık kadar adam, sözde milyar dolarlık iş kuracak beyin var lakin her olayda babası toramanın adına açıklama yapıyor..?

Bir de covid dışında bulaşıcı bir psikolojik hastalık var,yakalanan intihar ediyor,açım işsizim falan diye mektup da bırakanlar oluyor.Bu konuya da hükümetin eğilmesi lazım.Geçen yıl siyanür satışını yasaklayarak baya bir adım atılmıştı,ama salgın gene arttı,başka önlemler de lazım..Yeri gelmişken onu da belirtmek lazım.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu Arap Faik hangi partiden. Yerli ve milli mi.

Arap Faik ithal, yerli ve milli olan Arap Şükrü.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Hayır bazı kendini bilmez münafık muhalifler var,saçmasapan şeyler yazıyorlar,yok bu bulaşıcı intihar salgını illeti palavraymış ,ekonomi kötüymüş şu bu,hep bilinen milli birlik ve beraberliğimizi bozucu yalanlar.Hepimiz büyük resmin farkındayız da sinek küçük de olsa mide bulandırır,dikkatli olmak lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Abi
    Pkk yıllarca (ve hala hatta) uyuşturucu parası ile finanse edilen ve bizzat uyuturucu kaçıran bir örgüttür..
    Neden bitirilemedi..Neden 40 senedir devam ediyor falanı da ekleyip düşünürsen bazı şeyler yerine oturur..
    Hani bu konu da öyle şeyler derim ki şimdi...
    SP videoları yanında sıfır kalır..

Onun için diyorum SP videoları magazin..Yeni bişi söylemiyor aslında..Haa ilk kez böyle bi ağızdan duyuyoruz...odur..
    Bu ülke yıllardır dünyanın en önemli 2 kaçakçılık rotasından birisinin tam göbeğindedir..
    Neden ekonomi bu halde mesela (kötü manada değil).

Neden bütün rakamlar görece fakirlik derken bi zenginlik fışkırıyor..Nedenlerinden biriside budur..
    Aynen, bilinmeyen şeyler söylemiyor, hatta bilinenin de çok azını..Uyuşturucu pudra şekerinden ibaret değil, diğerleri de var...O trafik işliyor cayır cayır.

Özetle, bir şey anlatıyor birinin gemileriyle ilgili, buna uyuşturucu sosu katıyor magazinleştiriyor parlatıyor yoksa kimse okumaz, ama asıl başka bir yeri tedirgin etmeyi amaçlıyor, gemicikler vardı hani başka bir yerde. Bu tarafta dönen para öbür tarafta dönenin belki 100 katı üstelik legal...Mesajı alan alıyor, veren ustaca veriyor...Halka da Kurtlar Vadisi kalıyor..

Valla beni saymayın,kolombiyadan 5 ton kokain tek partide bize yollanıyor denen olaya ben zaytung derdim.Yahu bir kilo kokain 4.5 kilo altın ediyor,biz burada altın 5 lira artsa para kazandık diye sevindirik oluyoruz,5 ton kokain yani 22 ton altın tek seferlik uyuşturucu olarak yollanıyor,memlekette tık yok,bizim çapımız dünyamız çok küçük galiba,en azından benim aklım bu kadar montanlı işleri asla almıyor.Bu peker videolarına kadar da bu çaplı bir uyuşturucu trafiğinin içinde olduğumuzu bilmiyordum.Esrar,eroin şu bu tamam da kokain altından 4.5 kat pahalıymış yahu.Memlekette de asla kokain yakalanmıyor.Ben bu işin ayrıntılarını hafiften bu peker videoları ile anlamaya başladım.Herkes biliyordu diyorsanız ,beni çıkarın arkadaşlar,ben bilmiyordum,az bişi olur hadi orta çaplı da olsun , bu ne yahu.

22 ton altın da kabaca 1,3 milyar dolar yapıyor.
    Doğru mu hesapladım acaba?

Sayfa 353/1002 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •