Bir de covid dışında bulaşıcı bir psikolojik hastalık var,yakalanan intihar ediyor,açım işsizim falan diye mektup da bırakanlar oluyor.Bu konuya da hükümetin eğilmesi lazım.Geçen yıl siyanür satışını yasaklayarak baya bir adım atılmıştı,ama salgın gene arttı,başka önlemler de lazım..Yeri gelmişken onu da belirtmek lazım.
Hayır bazı kendini bilmez münafık muhalifler var,saçmasapan şeyler yazıyorlar,yok bu bulaşıcı intihar salgını illeti palavraymış ,ekonomi kötüymüş şu bu,hep bilinen milli birlik ve beraberliğimizi bozucu yalanlar.Hepimiz büyük resmin farkındayız da sinek küçük de olsa mide bulandırır,dikkatli olmak lazım.
Aynen, bilinmeyen şeyler söylemiyor, hatta bilinenin de çok azını..Uyuşturucu pudra şekerinden ibaret değil, diğerleri de var...O trafik işliyor cayır cayır.
Özetle, bir şey anlatıyor birinin gemileriyle ilgili, buna uyuşturucu sosu katıyor magazinleştiriyor parlatıyor yoksa kimse okumaz, ama asıl başka bir yeri tedirgin etmeyi amaçlıyor, gemicikler vardı hani başka bir yerde. Bu tarafta dönen para öbür tarafta dönenin belki 100 katı üstelik legal...Mesajı alan alıyor, veren ustaca veriyor...Halka da Kurtlar Vadisi kalıyor..
Valla beni saymayın,kolombiyadan 5 ton kokain tek partide bize yollanıyor denen olaya ben zaytung derdim.Yahu bir kilo kokain 4.5 kilo altın ediyor,biz burada altın 5 lira artsa para kazandık diye sevindirik oluyoruz,5 ton kokain yani 22 ton altın tek seferlik uyuşturucu olarak yollanıyor,memlekette tık yok,bizim çapımız dünyamız çok küçük galiba,en azından benim aklım bu kadar montanlı işleri asla almıyor.Bu peker videolarına kadar da bu çaplı bir uyuşturucu trafiğinin içinde olduğumuzu bilmiyordum.Esrar,eroin şu bu tamam da kokain altından 4.5 kat pahalıymış yahu.Memlekette de asla kokain yakalanmıyor.Ben bu işin ayrıntılarını hafiften bu peker videoları ile anlamaya başladım.Herkes biliyordu diyorsanız ,beni çıkarın arkadaşlar,ben bilmiyordum,az bişi olur hadi orta çaplı da olsun , bu ne yahu.
22 ton altın da kabaca 1,3 milyar dolar yapıyor.
Doğru mu hesapladım acaba?
Yer İmleri