Sayfa 352/1002 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Binali Yıldırım: ''Çok basit, çünkü çaldılar...''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=392759
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Dost dost diye nice Donald , Vladimir e sarıldık bizim sadık yarimiz .......

Rusya 14 Mayıs itibarıyla,
    Ermenistan, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Hindistan, Kazakistan, Vietnam, Venezuela, Yunanistan, Almanya, Singapur, Sırbistan, Suriye, Etiyopya, Katar, Kırgızistan, Güney Kore, Mısır, BAE, İsviçre, Sri Lanka, Tacikistan, Özbekistan, Finlandiya, Japonya, Maldivler, Küba ve Seyşeller uçuşlarını yeniden başlatmış
    Rusya'ya karşı uzatacak bir yasak bulamayan Türkiye, çareyi yurt içinde buldu...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=392786
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Hayır bişi değil,tüm olay meğer arap faikmiş,ben valla bilmiyordum)))))İyi kötü bir sistem bir düzen bir akıl var sanıyordum,meğer kilit isim arap faikmiş.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Abi
    Pkk yıllarca (ve hala hatta) uyuşturucu parası ile finanse edilen ve bizzat uyuturucu kaçıran bir örgüttür..
    Neden bitirilemedi..Neden 40 senedir devam ediyor falanı da ekleyip düşünürsen bazı şeyler yerine oturur..
    Hani bu konu da öyle şeyler derim ki şimdi...
    SP videoları yanında sıfır kalır..

Onun için diyorum SP videoları magazin..Yeni bişi söylemiyor aslında..Haa ilk kez böyle bi ağızdan duyuyoruz...odur..
    Bu ülke yıllardır dünyanın en önemli 2 kaçakçılık rotasından birisinin tam göbeğindedir..
    Neden ekonomi bu halde mesela (kötü manada değil).

Neden bütün rakamlar görece fakirlik derken bi zenginlik fışkırıyor..Nedenlerinden biriside budur..
    Tâbiki işin o yönünü biliyorum, örneğin Yeşil bir uyuşturucu kaçakçısına "Oğlum o kadar parayı tek başına yiyemezsin, adama kustururlar" diye telefon görüşmesi var, emme 10.800 km. öteden pudra şekeri geldiğini hem de ton hesabı ilk defa duyuyoruz...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Abi
    Pkk yıllarca (ve hala hatta) uyuşturucu parası ile finanse edilen ve bizzat uyuturucu kaçıran bir örgüttür..
    Neden bitirilemedi..Neden 40 senedir devam ediyor falanı da ekleyip düşünürsen bazı şeyler yerine oturur..
    Hani bu konu da öyle şeyler derim ki şimdi...
    SP videoları yanında sıfır kalır..

Onun için diyorum SP videoları magazin..Yeni bişi söylemiyor aslında..Haa ilk kez böyle bi ağızdan duyuyoruz...odur..
    Bu ülke yıllardır dünyanın en önemli 2 kaçakçılık rotasından birisinin tam göbeğindedir..
    Neden ekonomi bu halde mesela (kötü manada değil).

Neden bütün rakamlar görece fakirlik derken bi zenginlik fışkırıyor..Nedenlerinden biriside budur..
    Kara para ile ayaktayız diyeceğim de dilim varmıyor diyorsunuz yani. Siz demeseniz de ben diyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hayır bişi değil,tüm olay meğer arap faikmiş,ben valla bilmiyordum)))))İyi kötü bir sistem bir düzen bir akıl var sanıyordum,meğer kilit isim arap faikmiş.
    Bu Arap Faik hangi partiden. Yerli ve milli mi.

7. Uyuşturucu , silah , değerli maden..
    Vatandaş seviyesinde vergi..

Ekonominin yüzde 50 si derlerdi 90 larda..
    Abartı idi ama 30 u kayıt dışıdır..
    Ve bizi her krizden çıkaran da yahut bi türlü krize sokmayanda bu 2 sidir..
    80 lerdede 90 larda siyaset buna göz yummuştur..Hala da yumar..Olsun da bari kontrol altında olsun görmedim ama ben durumları..
    Emniyet sübabı işlevi görür..
    O yüzden dolar 10 tl olacak batacaz..
    İşte efendim vatandaşda para yok..Millet aç açç..Falan..Bunlar komedi..

Hayır doların kontrollü yükseltilmesi zaten devlet politikası..Birde işin o yönü var..
    Neyse..

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu Arap Faik hangi partiden. Yerli ve milli mi.
    Valla lakabı arap olduğundan o kısmını tam şeedemiyorum,sedat peker o konuyu da bir açıklık getirir diye bekliyoruz bakalım.

Sayfa 352/1002 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •