Siz ne iyi niyetli bir insansınız. Keşke dedikleriniz olsa ama malesef burda konusuz film çekiyor tarman haberin olsun. Kötü kedi Şerafettin bile tarmanı görünce nereye kaçacağını şaşırmış 😱
Printable View
hırbo yıllardır düzenegi kurmuş ha bire düzeltiyor egri tarafı kalmamıştır mikide kürdan olmuştur..:kahkah:
düzelt lan toraman birgün senide düzeltecek biri çıkar ...çıkmaz ise birini elbet gönderir belkide bu azrail olabilir..:shh:
düzeltiklerinin hesabını orada verirsin zabanilere..:evil:
Geçen çeyrek 35 milyon kar yapmıştı bucim (ana ortaklık hesabı yapılmadan). Cemtas bilançosu geldi 32 milyon kar. Böylece 45 milyon 2. çeyrekte kar çok muhtemel görünüyor. 6 aylıkta 80 milyon kar demek olur. Sermayesi 105 milyon olan şirket ana ortaklık payı hesabını yapınca 50-60 milyon kar kemiksiz olacak diye düşünebiliriz. Yıllıkta sermayesi kadar kar yapan şirket 5 TL... Hmmmm peki.
Hayırdır hoş geldin mi yapılıyor herkese.. risk olmadan ödül olmaz doğru zaman ise üç beş kuruş yeriz . Bilanço görelim bakalım
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedava peynir,
sadece kapanda olur.
bea...!
kar beklentisi 70 milyonun üzeri olabilirmi acaba?
Çeyreklik mi 6 aylık mı? Çeyreklik ise sanmam. 6 aylık ise çok çok çok çok büyük olasılıkla 70 üzeri. hatta bence 80. Ama anortaklık payı hesabını işin için katınca o rakam düşüyor. Yukarıda yazmıştım hesabı. Biraz karışık görünüyor olabilir ama anca bu kadar :)
ha bu arada diğer çimentolar da iyi geliyor. hepsi satışlarını ve karını artırmış. btcim bugün vuk gönderdi satışları o da artırmış. Afyon hakeza. Yani bucim de çimento tarafında iyi şeyler yapmıştır herhalde armut toplamadıysa. Çelik tarafı zaten harika geldi.
***BEYAZ* *POLHO* *RTALB* *BUCIM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
***BEYAZ******POLHO******RTALB******BUCIM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler BEYAZ, BUCIM, POLHO, RTALB
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
BEYAZ 1 BEYAZ FILO OTO KIRALAMA A.S. E AHMET GENÇLER 2.336.069,450
BUCIM 2 BURSA ÇIMENTO FABRIKASI A.S. E ALI ÇETIN 4.261,230
POLHO 4 POLISAN HOLDING A.S. E SELAHADDIN BITLIS 1.995.000,000
RTALB 5 RTA LABORATUVARLARI BIYOLOJIK ÜRÜNLER ILAÇ VE MAKINA SANAYI TICARET A.S. E MEHMET TAYYIP TÜRKASLAN 1.280.000,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/701437
BIST
(08/08/2018 - 16:42:05)
1.5 sene önce çıkmıştım hisseden, aynı fıyatlardaydı diğer hısselerde güç topladık geldik. Fiyat da aynı kafa da aynı herşey aynı daldık bakalım tekrar hayırlısı
1 BUCİM olmuş 0,87 dolar.O taksitten giren bunun yanında çerez olur. :) Bu sıralar aklı olan malını düşük fiyatlarda hele de ederinin kat ve kat altında tutmaz.Eğer imkanı varsa.Yarın bir gün kimin neye ihtiyacı olacağı belli olmaz.
Yabancının biri gelir ortaklardan birinin aklını çeler.İşte İ.T o zaman anyayı konyayı anlar.
Bugün piyasada alan kurum seçimden önce fitch notu düşürmeden önce piyasada yüksek montanlı satış yapan kurum.Tamamen tesadüf herhalde.
spk ve masak aslında BUCIM ve yönetim kurulunu incelemeye alması lazım 10 yıldır ne işler yapıyorsun ..?
bizimkiler de herhalde bilançoyu 27 agustos günü akşam 18.30 gönderir..:evil:
eküründen gelen 32 milyon üzerine ne kadar koyacak kar olarak..?
*bursa çimento'nun vergi dairesine sunduğu tabloda 2018 yılı 6 aylık dönem net dönem karı 17.356.471 tl
(14/08/2018 - 16:16:11)
Vergi dairesine göre geçen yıl daha yüksekti ama konsolide çok farklı olur
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef ulkemizde çok yavas isleyen bir adalet sistemi var.
papaz isi de o... adam 2 yıldır yargilaniyor..
GOLDAŞ sirketi vardı. BIST 100 icinde.
En büyük 500 kuruluş içindeydi ülkede.
Gerceğe aykırı beyannaneler düzenledikleri iddiasiyla asliye ceza mahkemesinde yargilaniyorlar. 4 yılda bir nahkeme bitmez mi ? adamın bir ifadesi alınmaz mi ?
geciken adalet zulümdür.
muhakeme usullerimiz teknolojiye bir an once adapte olmali.
abd ile zitlasmaya sebep bu oldu.
adam suclu ise suclu, degilse degil. bir an once tesbit et...
GOLDS da çevrilen dolabın sen 10 da birini çevirmeye kalk bak ne oluyor.Hiç 4 yıl falan bekliyorlar mı?Çantacılarla beraber işin içinde büyük bir spekulatörle beraber yıktılar malı yatırımcıya.CLKHO bunun yk sını bul bak netten.Eğer bunu biliyorsan onu da bilmen lazım.
Hiç Yakıştıramadım senin gibi BRSAN ı 1 doları almaya kalkışan birine.Bu ülke birileri için çiftlikti hala da şu an bile çiftlik mi değil mi çok emin değilim göreceğiz şu fırtına geçtikten sonra.
BİST i çok komisyon elde etmek için kumarhaneye çevirenlere ve bu garabet SPK kanununu çıkaranlara bakalım dokunulacak mı?Hiç olmazsa SPK kanununun ivedilikle değişmesi lazım ben ona da razıyım.Fonların ve portföylerin yönetilme esaslarınında ivedilikle değişmesi lazım.
Ama adam gibi değişecek kelime kalabalığı ile hep patrona ve dümencilere arka kapı bırakmayacak şekilde.
Dostlar;
Bu ülke dürüst ve kuralları belli bir borsa ile ancak kalkınır.....
Baska yolu yok.
iktidar, muhalefet, toplum bunu anlamalı.
Yoksa A arsasını sen bana satarsın, ben ona, o da ötekine, hepimiz zengin olduğumuzu zannederiz.....
BRSAN iyi bir sirket.
BUCIM de.
tabii zaman ve fiyat....
meselâ ALARKO 0,70 cent....
1997'de de 0.70 cent idi....
Tam 20 yıl....
Bakalım doğru zamanda doğru fiyatta hangi hisseleri yakalayabileceğiz ?
[emoji41]
http://www.gazetevatan.com/muge-ipli...i-bir-iki-sey/
Bu ülke ilginç bir yer.Şimdi hanfendi ekonomist mi?Değil.Yazı, yazının dile getirildiği yer daha ilginç.Hele yazının yazıldığı günün gecesinde olanlar daha da ilginç.
Peki seçimden önceki hafta piyasanın canını okuyan Global cuma günü ve özellikle dün piyasada en büyük alıcı hemde işlem hacmi rekoru kırıldığı bir gün.Bunu da tamamen tesadüf olarak mı yorumlamamız lazım?
O zamanlar piyasa böyle değildi.o zaman bende ALARK vardı NTHOL vardı NTTUR vardı çömezdim hayatımın parasını kazanmıştım askere gitmeden önce.Peşine bir de dohol patlattım.Askerden geldim sürekli teletext izliyorum.Annem çocuk herhalde askerde sıyırdı geldi zannetti.
PETKm bugün % 7,59 düşmüş dün 1,53 gören EKGYO bugün 1,78 kapamış.Afedersiniz bu piyasa o zaman olsa donum bile kalmazdı.
Vedat Akgiray'a Spk kanunu yaptırmışız.Yine eski bir spk başkanı onun zamanının büyük spekulatörlerinden birinin yanında alıyor ayrılınca soluğu ya eski Merkez Bankası başkanımız Gazi Erçel kimin şirketinde.
Bu tahtadakininde ülkenin hayrı için bu dolar tl yi 7,22 ye vurduranlardan zerre farkı yok.
Vergi dairesi karı ilk çeyrekte 7 milyon TL idi iştirak karları ile birlikte bilanço gelince bakalım ne olacak
konselide bilanço iyi gelecek gelmesine fakat şirketin büyük ortagının baskısı bitecekmi önemli olan bu yoksa 65 milyon üzerinde kar gelebilir gelsede i.t ve avanileri gölge etmeseler hisse 20 tl olurdu enaz ama yıllardır 4.50/5.50 arasında uçkurlanıp duruyor..
saygıdeger arkadaşlar, buçim in elinde tuttugu döviz varlıkları 2018-3 itibarıyla ne kadardır bilen veya duyan varmı?