Sayfa 353/813 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    İ.t nin hisseyi yükseltme gibi bir derdi olsaydı zaten uçurtma olurdu.. hayırlısı...[emoji4]
    bu zatı muhterem uçurtma yapmasınıda unutmuştur ki uçurmak istesin..
    taş yerinde agırdır diye bir atatsözü vardı : tam bucım için yazılmış altı boşaldıkça kayıyor ..
    roda taksidi bu ay ödeniyor $ ,da geçirdi bucıme ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

2.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bu zatı muhterem uçurtma yapmasınıda unutmuştur ki uçurmak istesin..
    taş yerinde agırdır diye bir atatsözü vardı : tam bucım için yazılmış altı boşaldıkça kayıyor ..
    roda taksidi bu ay ödeniyor $ ,da geçirdi bucıme ..
    1 BUCİM olmuş 0,87 dolar.O taksitten giren bunun yanında çerez olur. Bu sıralar aklı olan malını düşük fiyatlarda hele de ederinin kat ve kat altında tutmaz.Eğer imkanı varsa.Yarın bir gün kimin neye ihtiyacı olacağı belli olmaz.

Yabancının biri gelir ortaklardan birinin aklını çeler.İşte İ.T o zaman anyayı konyayı anlar.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    1 BUCİM olmuş 0,87 dolar.O taksitten giren bunun yanında çerez olur.
    işter dolar ister euro olsun her şekilde bucım de kocaman bir mızrak var geçirdikçe geçiriyor ne olacak anlaşma yaptıklarında 3.70 $ dı aradaki farkta kazık oldu..
    ZIR-DELİ Y.T.D

4. Bugün piyasada alan kurum seçimden önce fitch notu düşürmeden önce piyasada yüksek montanlı satış yapan kurum.Tamamen tesadüf herhalde.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. spk ve masak aslında BUCIM ve yönetim kurulunu incelemeye alması lazım 10 yıldır ne işler yapıyorsun ..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    spk ve masak aslında BUCIM ve yönetim kurulunu incelemeye alması lazım 10 yıldır ne işler yapıyorsun ..?
    Sn. Sulzer,
    Ben sizi realist biri sanirdim. Bak profil resmine teleskop ile bakiyorsun ancak SPK ve masak elektro mikroskop ile araniyor bu ülkede

7.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Sn. Sulzer,
    Ben sizi realist biri sanirdim. Bak profil resmine teleskop ile bakiyorsun ancak SPK ve masak elektro mikroskop ile araniyor bu ülkede
    ortak bende biliyorum,da dünkü haberlere istinaden ironi yaptık ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

8.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    ortak bende biliyorum,da dünkü haberlere istinaden ironi yaptık ..
    Kapitalizimin geregi; herseyi bahane ederek düzensiz araliklar ile hali gibi cirpar piyasaları.., Rahip de bahane, imamda bahane.
    SPK adi var kendi yok. Uc maymunun 4. uncusu SPK

Sayfa 353/813 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •