Sayfa 355/813 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Dostlar;

Bu ülke dürüst ve kuralları belli bir borsa ile ancak kalkınır.....

Baska yolu yok.
    iktidar, muhalefet, toplum bunu anlamalı.

Yoksa A arsasını sen bana satarsın, ben ona, o da ötekine, hepimiz zengin olduğumuzu zannederiz.....

BRSAN iyi bir sirket.
    BUCIM de.

tabii zaman ve fiyat....

meselâ ALARKO 0,70 cent....
    1997'de de 0.70 cent idi....
    Tam 20 yıl....

Bakalım doğru zamanda doğru fiyatta hangi hisseleri yakalayabileceğiz ?

[emoji41]

2. http://www.gazetevatan.com/muge-ipli...i-bir-iki-sey/

Bu ülke ilginç bir yer.Şimdi hanfendi ekonomist mi?Değil.Yazı, yazının dile getirildiği yer daha ilginç.Hele yazının yazıldığı günün gecesinde olanlar daha da ilginç.

Peki seçimden önceki hafta piyasanın canını okuyan Global cuma günü ve özellikle dün piyasada en büyük alıcı hemde işlem hacmi rekoru kırıldığı bir gün.Bunu da tamamen tesadüf olarak mı yorumlamamız lazım?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Dostlar;

Bu ülke dürüst ve kuralları belli bir borsa ile ancak kalkınır.....

Baska yolu yok.
    iktidar, muhalefet, toplum bunu anlamalı.

Yoksa A arsasını sen bana satarsın, ben ona, o da ötekine, hepimiz zengin olduğumuzu zannederiz.....

BRSAN iyi bir sirket.
    BUCIM de.

tabii zaman ve fiyat....

meselâ ALARKO 0,70 cent....
    1997'de de 0.97 cent idi....
    Tam 20 yıl....

Bakalım doğru zamanda doğru fiyatta hangi hisseleri yakalayabileceğiz ?

[emoji41]
    O zamanlar piyasa böyle değildi.o zaman bende ALARK vardı NTHOL vardı NTTUR vardı çömezdim hayatımın parasını kazanmıştım askere gitmeden önce.Peşine bir de dohol patlattım.Askerden geldim sürekli teletext izliyorum.Annem çocuk herhalde askerde sıyırdı geldi zannetti.

PETKm bugün % 7,59 düşmüş dün 1,53 gören EKGYO bugün 1,78 kapamış.Afedersiniz bu piyasa o zaman olsa donum bile kalmazdı.

Vedat Akgiray'a Spk kanunu yaptırmışız.Yine eski bir spk başkanı onun zamanının büyük spekulatörlerinden birinin yanında alıyor ayrılınca soluğu ya eski Merkez Bankası başkanımız Gazi Erçel kimin şirketinde.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Bu tahtadakininde ülkenin hayrı için bu dolar tl yi 7,22 ye vurduranlardan zerre farkı yok.

5. Vergi dairesi karı ilk çeyrekte 7 milyon TL idi iştirak karları ile birlikte bilanço gelince bakalım ne olacak

6.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    Vergi dairesi karı ilk çeyrekte 7 milyon TL idi iştirak karları ile birlikte bilanço gelince bakalım ne olacak
    konselide bilanço iyi gelecek gelmesine fakat şirketin büyük ortagının baskısı bitecekmi önemli olan bu yoksa 65 milyon üzerinde kar gelebilir gelsede i.t ve avanileri gölge etmeseler hisse 20 tl olurdu enaz ama yıllardır 4.50/5.50 arasında uçkurlanıp duruyor..
    ZIR-DELİ Y.T.D

saygıdeger arkadaşlar, buçim in elinde tuttugu döviz varlıkları 2018-3 itibarıyla ne kadardır bilen veya duyan varmı?

8.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    saygıdeger arkadaşlar, buçim in elinde tuttugu döviz varlıkları 2018-3 itibarıyla ne kadardır bilen veya duyan varmı?
    Diğer dövizleri bilmem ama Murat Tarman' dan dolayı, baya Pakistan Rupisi olduğunu biliyorum.

Sayfa 355/813 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •