Sayfa 352/808 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon
Arama sonucu : 6464 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Çeyreklik mi 6 aylık mı? Çeyreklik ise sanmam. 6 aylık ise çok çok çok çok büyük olasılıkla 70 üzeri. hatta bence 80. Ama anortaklık payı hesabını işin için katınca o rakam düşüyor. Yukarıda yazmıştım hesabı. Biraz karışık görünüyor olabilir ama anca bu kadar

ha bu arada diğer çimentolar da iyi geliyor. hepsi satışlarını ve karını artırmış. btcim bugün vuk gönderdi satışları o da artırmış. Afyon hakeza. Yani bucim de çimento tarafında iyi şeyler yapmıştır herhalde armut toplamadıysa. Çelik tarafı zaten harika geldi.

2.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Aynen hepimizi 🐀 sıçan etti sağolsun. Dikkat et A101 harca harca bitmez buraya yatırım 😀
    Paraların hepsini buraya harcamasın.Daha ben ona 2-2,5 dolara BRSAN aldırtıcam. 1 dolara alıcıymış orada.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Paraların hepsini buraya harcamasın.Daha ben ona 2-2,5 dolara BRSAN aldırtıcam. 1 dolara alıcıymış orada.
    canım sıkkınken güldürdünüz Allah iyiliğinizi versin

***BEYAZ* *POLHO* *RTALB* *BUCIM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu

***BEYAZ******POLHO******RTALB******BUCIM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )

Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
    İlgili Şirketler BEYAZ, BUCIM, POLHO, RTALB

Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
    Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
    BEYAZ 1 BEYAZ FILO OTO KIRALAMA A.S. E AHMET GENÇLER 2.336.069,450
    BUCIM 2 BURSA ÇIMENTO FABRIKASI A.S. E ALI ÇETIN 4.261,230
    POLHO 4 POLISAN HOLDING A.S. E SELAHADDIN BITLIS 1.995.000,000
    RTALB 5 RTA LABORATUVARLARI BIYOLOJIK ÜRÜNLER ILAÇ VE MAKINA SANAYI TICARET A.S. E MEHMET TAYYIP TÜRKASLAN 1.280.000,000

(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/701437

BIST

(08/08/2018 - 16:42:05)

5. 1.5 sene önce çıkmıştım hisseden, aynı fıyatlardaydı diğer hısselerde güç topladık geldik. Fiyat da aynı kafa da aynı herşey aynı daldık bakalım tekrar hayırlısı

Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    1.5 sene önce çıkmıştım hisseden, aynı fıyatlardaydı diğer hısselerde güç topladık geldik. Fiyat da aynı kafa da aynı herşey aynı daldık bakalım tekrar hayırlısı
    herşey aynı gibi görünüyor ama bu sene sonu 100 üstü kar çıkacak gibi

7.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    herşey aynı gibi görünüyor ama bu sene sonu 100 üstü kar çıkacak gibi
    Karı seni beni değil İT yi ilgilendirir nasıl olsa yansıma olmayacağı için ))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,135
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Karı seni beni değil İT yi ilgilendirir nasıl olsa yansıma olmayacağı için ))
    İ.t nin hisseyi yükseltme gibi bir derdi olsaydı zaten uçurtma olurdu.. hayırlısı...[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 352/808 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •