amerikadan tabak çanak getirselerdi hocam. daha ucuza mal olurdu.
piknik tüpü falan.
+ damacana sunuyu kapıp gelirsen hepten bedava.
Printable View
amerikadan tabak çanak getirselerdi hocam. daha ucuza mal olurdu.
piknik tüpü falan.
+ damacana sunuyu kapıp gelirsen hepten bedava.
vay vay vay ....
freesky arkadasim cok guzel yazmis saygi duydum ama eklemek istediklerim var
Kuzeybati ve kuzey amerika haric dunyanin butun ulkeleri ayni durumda bu yolsuzluklar dincilerin cok olmasi egitimin geriligi butun dunyada ayni
Israil in dunyada kontrol etmedigi bir ulke yok. Oldugunu zanneden aptaldir
ABD de Trump a oy verenle bizdeki dagdaki coban arasinda hicbir fark yok. Ama ABD nin farki secimle basa gelmek isteyenleri zenginler Bilderberg toplantisinda soyle bir kolacan ediyorlar. Gecmisteki butun baskanlar o toplantidan gecmistir. Zenginlerin karsisinda tutumun davranisin konusman aklin mantigin gozleniyor. Zenginler okey derse secimlere katilabiliyorsun
Maalesef Trump cok zengin oldugu icin mason olmak zorunda kalmadi ve bu toplantiyada katilmadi kimseyi iplemedi. Kimseden onay beklemedi ve kimseden bagista toplamadi. Ama delinin tekiydi ve simdi ulkenin basina gecti.
Demek istedigim su. ABD de secimlere katilanlari onceden zenginler soyle bir eliyorlar. Bilderberg toplantisindaki masada rockefeller dan george soros a kadar herkes var. Ama Trump o kadar zengindiki bunlari es gecti. Simdi ayikla pirincin tasini
ABD deki Trump oncesi sistem TR den cok daha iyiydi. Arada fazla konusanlari ve kurcalayanlari JFK gibi olduruyorlar ama genelde sistem iyi calisiyor. Zaten Israil lobisi Obama donemi haric butun kongreyi ele gecirmisti. Simdi durum karisik
Turkiye icin gorusum su
Turkiye cografi konumu yuzunden batmasi iflas etmesi istenmiyor. ABD nin istedigi su. Ne cok guclu nede cok zayif bir Turkiye. Biz kontrol edelim ve cokta guclenmesin arada oyle tampon bolge olarak kalsin. IStedikleri su ana kadar guzel gitti
Benim korkum su
BIr gun gelir menfaatler degisir konjonktur degisir o zaman ABD Turkiyeyi Suriye den beter yapar. Nedir o konjonktur? ABD ile Rusyanin sarmas dolas olmasi. Iste o zaman vay haline Turkiye nin.
Abartmak mı??Beyefendi,siz dünyanın göz bebeği Miami sahillerini ve şehrini çöp ilan ediyorsunuz ve biz abartıyoruz öylemi? Kardeş ben burada kalıyorum yazın,senin dediğin mafya tayfası buraya dadanmadı üstelik daha,ama bir dedikodu var başta Erikli olmak üzere bazı sahiller 49 yıllığına yap-işlet-devret olarak kiralanacakmış,birde şeyi anlamadım,şeyi...dolar üzerinden,yönetici kadrosundan maaş alıp günlüğü 40 dolara ev tutup,Suriyeli sığınmacılar gibi(o insanlar mecburiyetten yapıyor,parası olan çok güzel yaşıyor)piknik tüple yemek yapmayı,Ahmet Bey şu an derin düşüncelere gark ettiniz beni,hay çok yaşayın emi:oleyo:Ayrıca,Yunanistan a giden elit kesim bazı adalara gidiyor,Mikanos,Santoria vb..Bizlerin gittiği yerler,emin olun euro üzerinden şu anki Ege ve Akdeniz in bazı yerlerinden çok hesaplı.
hahahahahaha dunyanin goz bebegi Miami
hahahahahah
2 sene once gittik hanimla olay aynen soyle gelisti
sahilde yuruyoruz sabah otelden kalkmisiz deniz kokusu alalim dedik malum hanim izmirli illa denize yakin olunacak
burnuma sidik kokusu geldi bi baktim ileride atli polisler kumsalda dolasiyor
hemen polisin yanina gittim piyasanin delisi benim ya isim gucum yok
-polis bey bu atlarin neden kumlara isemesine izin veriyorsunuz?
-bizim atlarimiz egitimlidir asla oyle bir sey yapmaz
-polis bey burnunuza sidik kokusu gelmiyormu? cok kesif bir koku var hic yakismiyor
-beyefendi bu atlar asla boyle bir sey yapmaz son derece egitimlidir
-ee bu koku nedir?
- dun cumartesi aksamiydi
-ee konuyla ne alakasi var?
-buralarda hep insanlar icki icer parti yapar
-eee bunun konuyla ne alakasi var? Atlariniza sahip cikin kardesim
-beyefendi insanlar sabaha kadar iciyorlar
-haaaaaaaaaaaaaaaaaa???? (turkiyede boyle bir sey mumkun degil)
-----------------------------------------
Cennet Miamiymis. Zuhahahahahah. Ne denizine girebiliyorsun kopekbaligindan dolayi ne adam gibi kumsalinda dolasabiliyorsun
3 sokak otede bos araziye park etmek gunlugu 20 dolar
------------------------------------
ah Turkiyem canim cigerim bogerim benim seni bir daha birakirsam bir daha terkedersem ....... beni
ben bu hatayi yapacak adam degildim ya neyse
konu madem böyle oktan biyere geldi.
türkiyenin en büyük haber kanalında gündem tartışması. "ÖZEL HABER"
http://www.vikilist.com/images/uploa...-XiIa-OBEE.jpg
deve sidiği içmenin şifaları ve faydaları.
yere at pislemiş çokmu ?
soğuk içersen harareti de alıyormuş ;)
emekli olup tr ye geldiğinde tborgun yanında raflarda görürsen şaşırma.
yaşadığın yerin az çok kıymetini anla bence. :oleyo:
gerçi o kapasite görünmüyor.
ulkeye bak ulkeye
polis eskorttan daha guzel
http://www.patronlardunyasi.com/habe...-vurgun/194807
Neyse Ahmet Bey,şimdi mülkü USA dan mı yoksa TR den mi alıyorsunuz?
Yiğit Bulut az önce TRT Haber'de "İstanbul 2023-2029 yılları arasında metrekare birim fiyatı olarak Londra'yı geçecektir." dedi.
Sn Emlak,
Cok abartmayin lutfen. Alti ustu 3,5 katlik bir yanilma sozkonusu, yani 350 % gib minik bir yanilma payini cok buyutuyorsunuz... :kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Ah atalarimiz, ahhhhh!!!!! Meger siz ne degerli, ne guzel laflar etmissiniz ama biz sizin kiymetinizi hic bilememisiz....
Ne demislerdi: "Kilavuzu karga olanin, burnu ..oktan cikmazmis". Su anda yasadiklarimizin en guzel ozeti bu olsa gerek.....
"Alamanya bizim 3. havalimanini GISGANIYAAA" diyen arkadas degilmi kendisi? Adam senin butun vekillerinin ve kabinenin, hatta butun devlet erkaninin ayaklarini yerden kesmis. Senin ulkenin bir yilda yaptigi ihracati 34 gunde yapiyor....Kalkip senin moklu havalanini mi kiskanacak lem?
Gerci Almanya da hasbelkader zengin olmustu dimi! Bu hususu da cok fazla unutmamak lazim....
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Hollanda'yi proitesto etmek icin portak bicaklayan bir cahiller guruhuna, boyle analist bence fazla bile....Akli basinda vatandaslarimizi tenzih ederim; dil, din, irk, renk, vs ayrimi gozetmeksizin.....
Yakın zamana hedef verince ipliği pazara çıkıyor bu sefer vadeyi uzun tutmuş. Bende 2077 de 500 milyar dolar ihracat bekliyorum...
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su videoyu da soyle kenara koyalim da, yarin birgun olur da bazilariniz deve sidigini icmekten cekinirse, allerinde alternatif olsun...
https://www.youtube.com/watch?v=8pJpNXTMfv8
Bosverin siz robotu, programlamayi, bilimsel gelismeleri, teknolojiyi vs yi. Butun bunlar gavur icadi olup, benim delikanli Turk halkimi kendi oz degerlerinden sogutmak icin icat edilmis aletlerdir. Bircogumuz "hosaf" gibi milli bir degerden haberdar bile olmayacaktik, unutup gitmistik. Cok sukur ki, yigit Turk evladi gecmisine sahip cikti ve kendi oz degerlerini korumaya aldi...
Zaten surekli hosaf icen birisinin ne deniz gozulugune ne de Alzheimer robotuna ihtiyaci kalmaz ki. Hakiki, orrganik hosaf ic, gozlerin faltasi gibi acilsin, hafizan yenilensin ve sifa bul tum dertlerine....Harvard, MIT, YALE halt etmis.....
Bir elimde hosaf, otekisinde A Haberi acmama yarayan kumanda, kulaklarim mehterle cinliyor. BUtun dunyaya ayar veriyor, korku saliyorum. Aman Ya Rabbim, ruya mi bu!!!
Ver mehteri, veeeer.. Benim gerizekali trolcuklerim dinlesin, mutlu olsun. Dunyaya meydan okusunlar kus beyinleriyle...ver mehteri haci.....
PS: BU da bana cevap verecek beyni ve kapasitesi olmayip, sadece hakaret edebilen klavye delikanlilarinin savundugu iktidarin "KAPALI" gazetecisinin kendi satirlari. Buyrun okuyun da gorun memleketin halini. Ondan sonra ev mi aliyorsunuz, sertifikami biriktiriyorsunuz sizin bileceginiz is: :thumbdown:
http://www.yenisafak.com/yazarlar/oz...dofili-2027690
http:// http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/soner-yalcin/basortulu-hosaf-1965531/ Kenarda dursun. Belki birleri okur.
Senin kainat imamın darbeyi ulusalcı laik kesim yapmış diyor. Sen ne dersin bu konuda.
http://www.cumhuriyet.com.tr/amp/hab..._olabilir.html
Yani özetle darbeye kontrollü darbe diyenleri hedef göstermiş buyrun burdan yakın 😊
http://www.cumhuriyet.com.tr/amp/hab..._olabilir.html
aynen öyle hocam.
tombul tüp 80 tl. mesela.
tüpraşın karı 9 milyar.
dünyanın en pahalı benzini kullanıyoruz. hurraaa herkes tüpe geçiyo 5,20 bmw tüplü oluyor.
gaz fiyatları bukez benzine yaklaşıyor.
önemli olan petrol fiyatı değil abiiiii pompadan çıkan fiyat esastır muhabbeti yapıyor yetkililer. yada iyi ya işte istanbulda trafik azalıyor muhabbetleri yapıyorlar. :)
günde 2 paket sigara parasına çalışıyor asgari ücterli. ne yiyor nasıl kira ödüyor bilinmez. daş yiyor olmalı.
bu alım gücü, maaşı ile 12 adet tüp alabiliyor.
günde 2 paket sigara içebiliyor. biraz daha kısarsa yanında bir bardak çayda içebilir.
elin amerikalısı bile tr de kahve içmek lüks tüketim diyor.
sigara bile lüks tüketim bu ülkede.
yoksulluk sınırı bu ülkede resmi verilere göre 4-5 bin tl arası.
açlık sınırı 3 falan olmalı.
artık alım gücünü hayal edin.
ha benim gençliğimde de böyleydi artık orta yaş sayılırım yine aynı.
demekki düzen kim kime korsa düzeni. böyle gelmiş böyle gider.
babam hala yerli oto sayıklıyor. şuanki hükümet geldi geleli. dedim belki torunların biner. oda % 1 ihtimal.
'Rus turisti salgın haberiyle korkutuyorlar'
Türkiye’nin Akdeniz kıyılarını ziyaret eden Rus turist sayısı 2 milyonu aştığı sırada Rusya başkenti Moskova’da “Antalya otellerinde bulaşıcı salgın hastalık var†iddiaları yayılmaya başladı. Rus turistlerin salgına yakalanarak Türkiye'den erken döndüğü iddia edilen bir haber, birçok kurum tarafından yalanlandı.
Rusları salgınla korkutmaya gerek yok. Emin olun 5 yıla bu müşteri profiliyle onlarda kalmayacak. Yerinde canlı yaşayarak gördüm bu sene.
bize karşı nasıl düşman olduklarını görebiliyorsunuz.
bir tatil beldesinde uzun zaman geçiren biri olarak . ruslardan dost olmayacağını. hatta mümkünse hiç ama hiç gelmemeleri taraftarıyım. böyle beleşçi ve görgüsüz millet görmedim.
otelin vermiş olduğu büfede sıra için birbirini ezen . tabaga yiyemeceği halde tıka basa dolduran.
3 kuruş verip 10 kuruş masraf çıkaran miillet.
Denizin içindeki köpekbalığına takmış durumdasınız. Bizde sorun denizin içinde değilki denizin dışında.
https://i.hizliresim.com/AkMbOL.jpg
Dolar 3.80 iken TR de idim. Hesapta dolar yuksek ama hersey hersene dolar cinsinden artiyor gibi
sanki hersey TR de anormal pahali gibi
OCak ayinda TR de iken, ayakkabim nedendir bilinmez catladi bende bilmiyorum nasil oldu boyle ayakkabi ikiye bolunur gibi oldu. 13 yillik ayakkabi sasirmamak lazim.
neyse annemi aldim Kozzy e gittik. Annemin israri ile daha once adini bile duymadigim Kemal Tanca denen yere gittik
Raflardaki fiyatlari gorunce annem sok oldu kendi demesine gore hayatinda gordugu en dusuk fiyatlarmis
Oradaki elemanda " abi ben 5 yildir bu isteyim bu gordugum en dusuk fiyat" dedi. 150 mi 160 TL mi ne bir ayakkabi begendim zaten hepsi asagi yukari ayni fiyatti yok efendim ithal kuzu derisiymis de yumusakmis bilmemneymis. Giydim tamam rahatta AMerikadaki gibi kaliteli degil rahat degil sanki derileri birbirine yapistirmislar sanki ergonomisinde bir hata var gibi neyse baska care yok aldik giydik hala giyiyorum
Neyse o zaman hesaplamistim 33 dolara mi ne gelmisti ama ben bunun cok daha iyisini ABD de 25-30 araligini hemde iyi marka zappos tan yada amazondan alirim yani
Simdi dusunun dolar tarihin en yuksek seviyesinde ve Kemal Tancanin ayakkabilari 5 yilin en dusuk fiyatinda. Muthis bir kombinasyon degilmi? Ama gel gorki ABD den daha pahali hala
Peki Dolar 2 .50 TL ve kemal tanca 400 TL iken neydi? o ...iboktan ayakkabi 160 dolarmiydi yani?
Abi yok Turkiyede fiyatlar dunya mantigindan kopmus gitmis. Baska bir alemde yasiyorsunuz siz. Tevekkeli ithalatta patlama var nasil olmasin? Hersey o kadar ucuzki dunya piyasasinda. Hele bir de marka delisi degilseniz ki ben degilim o zaman bir cok sey bedavaya alinabiliyor
Sonuc: Emekli olunca TR ye tasiniyorum :) Ama bunun konumuzla alakasi yok :)
Ahmet Bey in mesaisi başladı,çekilin,yol verin...:yahoo:
abi marka delisi olmak ayrı. çin malı giyinmek ayrı.
ha çin malınında kalitesi varmıdır vardır ama o fiyata zor.
13 sene ayakkabı giydim diyorsun küfür eder gibi.
marka delisi değilim diyorsun ozaman çin malı giy. 20 liraya. 2 ay anca dayanır ayaklarında mantar üremesi bedeva.
13 seneye vurduğunda sana hakkı okunu geçer diye bir tabir var.
tr ucuz falan değil.
tr deki markalara ile hiç aldırma zaman zaman böyle isim yapmışlar olabiliyor. sonra bakıyorsun rekabet var fıs diye iniyor.
zaten seneler öncesine verdiğin örnek bunu gösteriyor. fiyat ucuzlamış. neden ucuzlar fiyat.
alım gücü olmadığı için yoksa satamayacak o malı. başka yerde aynı kalite 15 lira daha ucuz.
bimle a101 i didik didik eden millet. 15 lira fark diyince kıyameti koparır.
Küresel ısınma nedeniyle olabilir. İstanbulun yüksek kesimleri ciddi prim yapabilir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Hocam,
Butun ufurmelerinize eyvallah derim de, Kemal Tanca'nin ayakkabilari ayarindaki ayakkabilar ABD'de 25-30$ dediginizde beni bir gulme tutuyor ki, hic sormayin. Burada her turlu okuyucu kitlesi var. Herkes ak-trol degil. Bir suru seviyeli ve kafasini kullanan arkadasimiz mevcut burada. Kusura bakmayin da, 25-30 dolara ancak Wallmart'tan, ufurukten teyyare Cin ayakkabilarini alabilirsiniz. Gerci 10 papele de alirsiniz Wallmart'tan... :) Kemal Tanca'yi bilmemenizi yadirgamam, ama ABD'de duzgun, adam gibi deri ayakkabilarin 150 $ altinda olmayacagini bilmeyisinizi yadirgarim....Yada sizin ayakkabi kulturunuz SIFIR. 47 yasinda ayakkabi almaya anneniz sizi goturdugune gore...
Ver mehteri.....
:oleyo::oleyo::oleyo::oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:: oleyo:
zappos.com a git yada Amazon.com a
marka ayakkabilari gorebilirsin 30 dolara
bahsettigim kemal tancayi hergun isyerinde giyiyorum su anda.
bizim sirkette dress shoe giyme zorunlulugu yok. Ben senin bahsettiklerini biliyorum. Dockers yada Kenneth Cole degil benimkisi
Iyi etmissiniz Ahmet Bey. Su fani dunyadan gocup gitmeden evvel, ayaklariniz adam gibi bir ayakkabi gormus. Gerci anneniz olmasaydi, siz yine paraya kiyip almazdiniz onu, eminim. :)))) Hesabi kim odedi bu arada? Eger teyze odediyse, ben de isterim o ayakkabilardan. Bizim valide kiyamaz o kadar paraya cunku. :)
Topu taca atmadan, delikanlica gondersene su linki. Uzerine de yaz, hakiki deri ayakkabi diye. Hep beraber gulelim, nesemizi bulalim sabah sabah. :plc:
Yakinda bizi kovacaklar buradan. Emlak piyasasi bu topik. :)