Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 360/1014 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ahmet Bey in mesaisi başladı,çekilin,yol verin...
    sabah sabah iyi guldum moral oldu tesekkur ederim

beni sizler yarattiniz siz olmadan ben naaparim

abi marka delisi olmak ayrı. çin malı giyinmek ayrı.
    ha çin malınında kalitesi varmıdır vardır ama o fiyata zor.

13 sene ayakkabı giydim diyorsun küfür eder gibi.

marka delisi değilim diyorsun ozaman çin malı giy. 20 liraya. 2 ay anca dayanır ayaklarında mantar üremesi bedeva.

13 seneye vurduğunda sana hakkı okunu geçer diye bir tabir var.

tr ucuz falan değil.

tr deki markalara ile hiç aldırma zaman zaman böyle isim yapmışlar olabiliyor. sonra bakıyorsun rekabet var fıs diye iniyor.

zaten seneler öncesine verdiğin örnek bunu gösteriyor. fiyat ucuzlamış. neden ucuzlar fiyat.

alım gücü olmadığı için yoksa satamayacak o malı. başka yerde aynı kalite 15 lira daha ucuz.
    bimle a101 i didik didik eden millet. 15 lira fark diyince kıyameti koparır.

Alıntı Originally Posted by M3RT85 Yazıyı Oku
    Yiğit Bulut az önce TRT Haber'de "İstanbul 2023-2029 yılları arasında metrekare birim fiyatı olarak Londra'yı geçecektir." dedi.
    Küresel ısınma nedeniyle olabilir. İstanbulun yüksek kesimleri ciddi prim yapabilir.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Dolar 3.80 iken TR de idim. Hesapta dolar yuksek ama hersey hersene dolar cinsinden artiyor gibi

sanki hersey TR de anormal pahali gibi

OCak ayinda TR de iken, ayakkabim nedendir bilinmez catladi bende bilmiyorum nasil oldu boyle ayakkabi ikiye bolunur gibi oldu. 13 yillik ayakkabi sasirmamak lazim.

neyse annemi aldim Kozzy e gittik. Annemin israri ile daha once adini bile duymadigim Kemal Tanca denen yere gittik

Raflardaki fiyatlari gorunce annem sok oldu kendi demesine gore hayatinda gordugu en dusuk fiyatlarmis

Oradaki elemanda " abi ben 5 yildir bu isteyim bu gordugum en dusuk fiyat" dedi. 150 mi 160 TL mi ne bir ayakkabi begendim zaten hepsi asagi yukari ayni fiyatti yok efendim ithal kuzu derisiymis de yumusakmis bilmemneymis. Giydim tamam rahatta AMerikadaki gibi kaliteli degil rahat degil sanki derileri birbirine yapistirmislar sanki ergonomisinde bir hata var gibi neyse baska care yok aldik giydik hala giyiyorum

Neyse o zaman hesaplamistim 33 dolara mi ne gelmisti ama ben bunun cok daha iyisini ABD de 25-30 araligini hemde iyi marka zappos tan yada amazondan alirim yani

Simdi dusunun dolar tarihin en yuksek seviyesinde ve Kemal Tancanin ayakkabilari 5 yilin en dusuk fiyatinda. Muthis bir kombinasyon degilmi? Ama gel gorki ABD den daha pahali hala

Peki Dolar 2 .50 TL ve kemal tanca 400 TL iken neydi? o ...iboktan ayakkabi 160 dolarmiydi yani?

Abi yok Turkiyede fiyatlar dunya mantigindan kopmus gitmis. Baska bir alemde yasiyorsunuz siz. Tevekkeli ithalatta patlama var nasil olmasin? Hersey o kadar ucuzki dunya piyasasinda. Hele bir de marka delisi degilseniz ki ben degilim o zaman bir cok sey bedavaya alinabiliyor

Sonuc: Emekli olunca TR ye tasiniyorum Ama bunun konumuzla alakasi yok

Hocam,

Butun ufurmelerinize eyvallah derim de, Kemal Tanca'nin ayakkabilari ayarindaki ayakkabilar ABD'de 25-30$ dediginizde beni bir gulme tutuyor ki, hic sormayin. Burada her turlu okuyucu kitlesi var. Herkes ak-trol degil. Bir suru seviyeli ve kafasini kullanan arkadasimiz mevcut burada. Kusura bakmayin da, 25-30 dolara ancak Wallmart'tan, ufurukten teyyare Cin ayakkabilarini alabilirsiniz. Gerci 10 papele de alirsiniz Wallmart'tan... Kemal Tanca'yi bilmemenizi yadirgamam, ama ABD'de duzgun, adam gibi deri ayakkabilarin 150 $ altinda olmayacagini bilmeyisinizi yadirgarim....Yada sizin ayakkabi kulturunuz SIFIR. 47 yasinda ayakkabi almaya anneniz sizi goturdugune gore...

Ver mehteri.....

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Hocam,

Butun ufurmelerinize eyvallah derim de, Kemal Tanca'nin ayakkabilari ayarindaki ayakkabilar ABD'de 25-30$ dediginizde beni bir gulme tutuyor ki, hic sormayin. Burada her turlu okuyucu kitlesi var. Herkes ak-trol degil. Bir suru seviyeli ve kafasini kullanan arkadasimiz mevcut burada. Kusura bakmayin da, 25-30 dolara ancak Wallmart'tan, ufurukten teyyare Cin ayakkabilarini alabilirsiniz. Gerci 10 papele de alirsiniz Wallmart'tan... Kemal Tanca'yi bilmemenizi yadirgamam, ama ABD'de duzgun, adam gibi deri ayakkabilarin 150 $ altinda olmayacagini bilmeyisinizi yadirgarim....Yada sizin ayakkabi kulturunuz SIFIR. 47 yasinda ayakkabi almaya anneniz sizi goturdugune gore...

Ver mehteri.....

zappos.com a git yada Amazon.com a

marka ayakkabilari gorebilirsin 30 dolara

bahsettigim kemal tancayi hergun isyerinde giyiyorum su anda.

bizim sirkette dress shoe giyme zorunlulugu yok. Ben senin bahsettiklerini biliyorum. Dockers yada Kenneth Cole degil benimkisi

6.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Hocam,

Ver mehteri.....

benim bir arkadaşımı hatırlattınız ...

herif 56 yaşında ; ayak tırnaklarını hala annesine kestirir, ayağını kimseye elletmez .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    benim bir arkadaşımı hatırlattınız ...

herif 56 yaşında ; ayak tırnaklarını hala annesine kestirir, ayağını kimseye elletmez .
    anlamadim kendisi neden kesmiyor?

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    zappos.com a git yada Amazon.com a

marka ayakkabilari gorebilirsin 30 dolara

bahsettigim kemal tancayi hergun isyerinde giyiyorum su anda.

Iyi etmissiniz Ahmet Bey. Su fani dunyadan gocup gitmeden evvel, ayaklariniz adam gibi bir ayakkabi gormus. Gerci anneniz olmasaydi, siz yine paraya kiyip almazdiniz onu, eminim. ))) Hesabi kim odedi bu arada? Eger teyze odediyse, ben de isterim o ayakkabilardan. Bizim valide kiyamaz o kadar paraya cunku.

Topu taca atmadan, delikanlica gondersene su linki. Uzerine de yaz, hakiki deri ayakkabi diye. Hep beraber gulelim, nesemizi bulalim sabah sabah.

Yakinda bizi kovacaklar buradan. Emlak piyasasi bu topik.

Sayfa 360/1014 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •