Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
abi marka delisi olmak ayrı. çin malı giyinmek ayrı.
ha çin malınında kalitesi varmıdır vardır ama o fiyata zor.
13 sene ayakkabı giydim diyorsun küfür eder gibi.
marka delisi değilim diyorsun ozaman çin malı giy. 20 liraya. 2 ay anca dayanır ayaklarında mantar üremesi bedeva.
13 seneye vurduğunda sana hakkı okunu geçer diye bir tabir var.
tr ucuz falan değil.
tr deki markalara ile hiç aldırma zaman zaman böyle isim yapmışlar olabiliyor. sonra bakıyorsun rekabet var fıs diye iniyor.
zaten seneler öncesine verdiğin örnek bunu gösteriyor. fiyat ucuzlamış. neden ucuzlar fiyat.
alım gücü olmadığı için yoksa satamayacak o malı. başka yerde aynı kalite 15 lira daha ucuz.
bimle a101 i didik didik eden millet. 15 lira fark diyince kıyameti koparır.
Küresel ısınma nedeniyle olabilir. İstanbulun yüksek kesimleri ciddi prim yapabilir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
O egeli ben değilim
Hocam,
Butun ufurmelerinize eyvallah derim de, Kemal Tanca'nin ayakkabilari ayarindaki ayakkabilar ABD'de 25-30$ dediginizde beni bir gulme tutuyor ki, hic sormayin. Burada her turlu okuyucu kitlesi var. Herkes ak-trol degil. Bir suru seviyeli ve kafasini kullanan arkadasimiz mevcut burada. Kusura bakmayin da, 25-30 dolara ancak Wallmart'tan, ufurukten teyyare Cin ayakkabilarini alabilirsiniz. Gerci 10 papele de alirsiniz Wallmart'tan...Kemal Tanca'yi bilmemenizi yadirgamam, ama ABD'de duzgun, adam gibi deri ayakkabilarin 150 $ altinda olmayacagini bilmeyisinizi yadirgarim....Yada sizin ayakkabi kulturunuz SIFIR. 47 yasinda ayakkabi almaya anneniz sizi goturdugune gore...
Ver mehteri.....
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Iyi etmissiniz Ahmet Bey. Su fani dunyadan gocup gitmeden evvel, ayaklariniz adam gibi bir ayakkabi gormus. Gerci anneniz olmasaydi, siz yine paraya kiyip almazdiniz onu, eminim.))) Hesabi kim odedi bu arada? Eger teyze odediyse, ben de isterim o ayakkabilardan. Bizim valide kiyamaz o kadar paraya cunku.
![]()
Topu taca atmadan, delikanlica gondersene su linki. Uzerine de yaz, hakiki deri ayakkabi diye. Hep beraber gulelim, nesemizi bulalim sabah sabah.
Yakinda bizi kovacaklar buradan. Emlak piyasasi bu topik.![]()
Yer İmleri