amerikadan tabak çanak getirselerdi hocam. daha ucuza mal olurdu.
piknik tüpü falan.
+ damacana sunuyu kapıp gelirsen hepten bedava.
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
amerikadan tabak çanak getirselerdi hocam. daha ucuza mal olurdu.
piknik tüpü falan.
+ damacana sunuyu kapıp gelirsen hepten bedava.
vay vay vay ....
freesky arkadasim cok guzel yazmis saygi duydum ama eklemek istediklerim var
Kuzeybati ve kuzey amerika haric dunyanin butun ulkeleri ayni durumda bu yolsuzluklar dincilerin cok olmasi egitimin geriligi butun dunyada ayni
Israil in dunyada kontrol etmedigi bir ulke yok. Oldugunu zanneden aptaldir
ABD de Trump a oy verenle bizdeki dagdaki coban arasinda hicbir fark yok. Ama ABD nin farki secimle basa gelmek isteyenleri zenginler Bilderberg toplantisinda soyle bir kolacan ediyorlar. Gecmisteki butun baskanlar o toplantidan gecmistir. Zenginlerin karsisinda tutumun davranisin konusman aklin mantigin gozleniyor. Zenginler okey derse secimlere katilabiliyorsun
Maalesef Trump cok zengin oldugu icin mason olmak zorunda kalmadi ve bu toplantiyada katilmadi kimseyi iplemedi. Kimseden onay beklemedi ve kimseden bagista toplamadi. Ama delinin tekiydi ve simdi ulkenin basina gecti.
Demek istedigim su. ABD de secimlere katilanlari onceden zenginler soyle bir eliyorlar. Bilderberg toplantisindaki masada rockefeller dan george soros a kadar herkes var. Ama Trump o kadar zengindiki bunlari es gecti. Simdi ayikla pirincin tasini
ABD deki Trump oncesi sistem TR den cok daha iyiydi. Arada fazla konusanlari ve kurcalayanlari JFK gibi olduruyorlar ama genelde sistem iyi calisiyor. Zaten Israil lobisi Obama donemi haric butun kongreyi ele gecirmisti. Simdi durum karisik
Turkiye icin gorusum su
Turkiye cografi konumu yuzunden batmasi iflas etmesi istenmiyor. ABD nin istedigi su. Ne cok guclu nede cok zayif bir Turkiye. Biz kontrol edelim ve cokta guclenmesin arada oyle tampon bolge olarak kalsin. IStedikleri su ana kadar guzel gitti
Benim korkum su
BIr gun gelir menfaatler degisir konjonktur degisir o zaman ABD Turkiyeyi Suriye den beter yapar. Nedir o konjonktur? ABD ile Rusyanin sarmas dolas olmasi. Iste o zaman vay haline Turkiye nin.
Abartmak mı??Beyefendi,siz dünyanın göz bebeği Miami sahillerini ve şehrini çöp ilan ediyorsunuz ve biz abartıyoruz öylemi? Kardeş ben burada kalıyorum yazın,senin dediğin mafya tayfası buraya dadanmadı üstelik daha,ama bir dedikodu var başta Erikli olmak üzere bazı sahiller 49 yıllığına yap-işlet-devret olarak kiralanacakmış,birde şeyi anlamadım,şeyi...dolar üzerinden,yönetici kadrosundan maaş alıp günlüğü 40 dolara ev tutup,Suriyeli sığınmacılar gibi(o insanlar mecburiyetten yapıyor,parası olan çok güzel yaşıyor)piknik tüple yemek yapmayı,Ahmet Bey şu an derin düşüncelere gark ettiniz beni,hay çok yaşayın emiAyrıca,Yunanistan a giden elit kesim bazı adalara gidiyor,Mikanos,Santoria vb..Bizlerin gittiği yerler,emin olun euro üzerinden şu anki Ege ve Akdeniz in bazı yerlerinden çok hesaplı.
hahahahahaha dunyanin goz bebegi Miami
hahahahahah
2 sene once gittik hanimla olay aynen soyle gelisti
sahilde yuruyoruz sabah otelden kalkmisiz deniz kokusu alalim dedik malum hanim izmirli illa denize yakin olunacak
burnuma sidik kokusu geldi bi baktim ileride atli polisler kumsalda dolasiyor
hemen polisin yanina gittim piyasanin delisi benim ya isim gucum yok
-polis bey bu atlarin neden kumlara isemesine izin veriyorsunuz?
-bizim atlarimiz egitimlidir asla oyle bir sey yapmaz
-polis bey burnunuza sidik kokusu gelmiyormu? cok kesif bir koku var hic yakismiyor
-beyefendi bu atlar asla boyle bir sey yapmaz son derece egitimlidir
-ee bu koku nedir?
- dun cumartesi aksamiydi
-ee konuyla ne alakasi var?
-buralarda hep insanlar icki icer parti yapar
-eee bunun konuyla ne alakasi var? Atlariniza sahip cikin kardesim
-beyefendi insanlar sabaha kadar iciyorlar
-haaaaaaaaaaaaaaaaaa???? (turkiyede boyle bir sey mumkun degil)
-----------------------------------------
Cennet Miamiymis. Zuhahahahahah. Ne denizine girebiliyorsun kopekbaligindan dolayi ne adam gibi kumsalinda dolasabiliyorsun
3 sokak otede bos araziye park etmek gunlugu 20 dolar
------------------------------------
ah Turkiyem canim cigerim bogerim benim seni bir daha birakirsam bir daha terkedersem ....... beni
ben bu hatayi yapacak adam degildim ya neyse
Yer İmleri