Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 358/1014 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Yakın zamana hedef verince ipliği pazara çıkıyor bu sefer vadeyi uzun tutmuş. Bende 2077 de 500 milyar dolar ihracat bekliyorum...

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    konu madem böyle oktan biyere geldi.

türkiyenin en büyük haber kanalında gündem tartışması. "ÖZEL HABER"

deve sidiği içmenin şifaları ve faydaları.

yere at pislemiş çokmu ?

soğuk içersen harareti de alıyormuş ;)

emekli olup tr ye geldiğinde tborgun yanında raflarda görürsen şaşırma.

yaşadığın yerin az çok kıymetini anla bence.

gerçi o kapasite görünmüyor.

Su videoyu da soyle kenara koyalim da, yarin birgun olur da bazilariniz deve sidigini icmekten cekinirse, allerinde alternatif olsun...

https://www.youtube.com/watch?v=8pJpNXTMfv8

Bosverin siz robotu, programlamayi, bilimsel gelismeleri, teknolojiyi vs yi. Butun bunlar gavur icadi olup, benim delikanli Turk halkimi kendi oz degerlerinden sogutmak icin icat edilmis aletlerdir. Bircogumuz "hosaf" gibi milli bir degerden haberdar bile olmayacaktik, unutup gitmistik. Cok sukur ki, yigit Turk evladi gecmisine sahip cikti ve kendi oz degerlerini korumaya aldi...

Zaten surekli hosaf icen birisinin ne deniz gozulugune ne de Alzheimer robotuna ihtiyaci kalmaz ki. Hakiki, orrganik hosaf ic, gozlerin faltasi gibi acilsin, hafizan yenilensin ve sifa bul tum dertlerine....Harvard, MIT, YALE halt etmis.....

Bir elimde hosaf, otekisinde A Haberi acmama yarayan kumanda, kulaklarim mehterle cinliyor. BUtun dunyaya ayar veriyor, korku saliyorum. Aman Ya Rabbim, ruya mi bu!!!

Ver mehteri, veeeer.. Benim gerizekali trolcuklerim dinlesin, mutlu olsun. Dunyaya meydan okusunlar kus beyinleriyle...ver mehteri haci.....

PS: BU da bana cevap verecek beyni ve kapasitesi olmayip, sadece hakaret edebilen klavye delikanlilarinin savundugu iktidarin "KAPALI" gazetecisinin kendi satirlari. Buyrun okuyun da gorun memleketin halini. Ondan sonra ev mi aliyorsunuz, sertifikami biriktiriyorsunuz sizin bileceginiz is:

http://www.yenisafak.com/yazarlar/oz...dofili-2027690
    Son düzenleme : freesky; 09-08-2017 saat: 04:24.

3.  Alıntı Originally Posted by M3RT85 Yazıyı Oku
    Yiğit Bulut az önce TRT Haber'de "İstanbul 2023-2029 yılları arasında metrekare birim fiyatı olarak Londra'yı geçecektir." dedi.
    Geçebilir.ama onemli olan istanbulda çalışanların maaşlari Londra'da çalışanların maaşını ne zaman geçecek.

4. Senin kainat imamın darbeyi ulusalcı laik kesim yapmış diyor. Sen ne dersin bu konuda.

http://www.cumhuriyet.com.tr/amp/hab..._olabilir.html

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Su videoyu da soyle kenara koyalim da, yarin birgun olur da bazilariniz deve sidigini icmekten cekinirse, allerinde alternatif olsun...

https://www.youtube.com/watch?v=8pJpNXTMfv8

Bosverin siz robotu, programlamayi, bilimsel gelismeleri, teknolojiyi vs yi. Butun bunlar gavur icadi olup, benim delikanli Turk halkimi kendi oz degerlerinden sogutmak icin icat edilmis aletlerdir. Bircogumuz "hosaf" gibi milli bir degerden haberdar bile olmayacaktik, unutup gitmistik. Cok sukur ki, yigit Turk evladi gecmisine sahip cikti ve kendi oz degerlerini korumaya aldi...

Zaten surekli hosaf icen birisinin ne deniz gozulugune ne de Alzheimer robotuna ihtiyaci kalmaz ki. Hakiki, orrganik hosaf ic, gozlerin faltasi gibi acilsin, hafizan yenilensin ve sifa bul tum dertlerine....Harvard, MIT, YALE halt etmis.....

Bir elimde hosaf, otekisinde A Haberi acmama yarayan kumanda, kulaklarim mehterle cinliyor. BUtun dunyaya ayar veriyor, korku saliyorum. Aman Ya Rabbim, ruya mi bu!!!

Ver mehteri, veeeer.. Benim gerizekali trolcuklerim dinlesin, mutlu olsun. Dunyaya meydan okusunlar kus beyinleriyle...ver mehteri haci.....

PS: BU da bana cevap verecek beyni ve kapasitesi olmayip, sadece hakaret edebilen klavye delikanlilarinin savundugu iktidarin "KAPALI" gazetecisinin kendi satirlari. Buyrun okuyun da gorun memleketin halini. Ondan sonra ev mi aliyorsunuz, sertifikami biriktiriyorsunuz sizin bileceginiz is:

http://www.yenisafak.com/yazarlar/oz...dofili-2027690

5. Yani özetle darbeye kontrollü darbe diyenleri hedef göstermiş buyrun burdan yakın 😊

http://www.cumhuriyet.com.tr/amp/hab..._olabilir.html

6.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Geçebilir.ama onemli olan istanbulda çalışanların maaşlari Londra'da çalışanların maaşını ne zaman geçecek.
    Kur düşükken çoğu akranımın TL maaşı benim GBP maaşıma ya eşitti ya da maaşımdan yüksekti. Şimdi zor tabii.. Gerçi elinizdeki paranın satın alma gücü de çok önemli tabii sırf rakamsal azlık/çokluk herşeyi açıklamıyor.

Alıntı Originally Posted by M3RT85 Yazıyı Oku
    Kur düşükken çoğu akranımın TL maaşı benim GBP maaşıma ya eşitti ya da maaşımdan yüksekti. Şimdi zor tabii.. Gerçi elinizdeki paranın satın alma gücü de çok önemli tabii sırf rakamsal azlık/çokluk herşeyi açıklamıyor.
    aynen öyle hocam.

tombul tüp 80 tl. mesela.

tüpraşın karı 9 milyar.

dünyanın en pahalı benzini kullanıyoruz. hurraaa herkes tüpe geçiyo 5,20 bmw tüplü oluyor.

gaz fiyatları bukez benzine yaklaşıyor.

önemli olan petrol fiyatı değil abiiiii pompadan çıkan fiyat esastır muhabbeti yapıyor yetkililer. yada iyi ya işte istanbulda trafik azalıyor muhabbetleri yapıyorlar.

günde 2 paket sigara parasına çalışıyor asgari ücterli. ne yiyor nasıl kira ödüyor bilinmez. daş yiyor olmalı.

bu alım gücü, maaşı ile 12 adet tüp alabiliyor.

günde 2 paket sigara içebiliyor. biraz daha kısarsa yanında bir bardak çayda içebilir.

elin amerikalısı bile tr de kahve içmek lüks tüketim diyor.

sigara bile lüks tüketim bu ülkede.

yoksulluk sınırı bu ülkede resmi verilere göre 4-5 bin tl arası.

açlık sınırı 3 falan olmalı.

artık alım gücünü hayal edin.

ha benim gençliğimde de böyleydi artık orta yaş sayılırım yine aynı.

demekki düzen kim kime korsa düzeni. böyle gelmiş böyle gider.

babam hala yerli oto sayıklıyor. şuanki hükümet geldi geleli. dedim belki torunların biner. oda % 1 ihtimal.
    Son düzenleme : EMLAK; 09-08-2017 saat: 16:06.

Sayfa 358/1014 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •