Nahit Abi'ye yazýk oldu.
https://www.youtube.com/shorts/EJsYRI63I5o
Printable View
Nahit Abi'ye yazýk oldu.
https://www.youtube.com/shorts/EJsYRI63I5o
yeni Türkiyede göz altýna almak tutuklanmak demektir zaten hakimler ve savcýlara ne kadar ceza vereceðini önceden söylerler sen ben bilmeyiz derin kulaklar bilir ceza açýklanýnca bizde biliriz ibb baþkaný tutuklanmak için gözaltýna alýnýyor bunu sokaktaki simitçi bile biliyor yeni Türkiyeyi dünyada herkes biliyor
Zat geberene kadar,adam zaten ayakta zor duruyor bütün beddularý aldýðý için,sadece ülkeyi soydurtmaya ülkenin yok olmasýna çalýþanlarýn duasýylan ayakta kalýyor,bir bakmýþýz anýnda gitmiþ iþ bitmiþ,iþte zamaný belli deðil,sistemde eden ettiðinden bulur, çok kötülük yapanlar arkasýndan beddua etmeye devam eder,ruhu enerjisi her neyse sonsuza kadar eziyet çeker.
Bu millet bu Demokrasi iþini çözemiyor.
Eskiden bir asker korkusu vardý, gelir gelmez askeri yerle bir etti.
Þimdi öyle bir korku yok ama devlette yok.
Diðer ülkelere bakýyorsun hepsinde dürüst çalýþmaya yönelten bir korku var, yargý..!
Eðer bu toplum hukukun üstünlüðünü saðlayamazsa daha çok tiranlar gelir gider.
Bu hukuku düzeltmeden hiç birþey düzelmez bu ülkede.
Gelen ne zaman ölür diye bekler dururuz.
dedeye oy verene dek chp seçmeni at gözlüklerini çýkartsaydý, insanlar þu koca forumda,ekþi de bana KK yi yerden yere vuruyorum diye söverken aslýnda nasýl bir oyunun içinde olduklarýný bilip KK yý indirmek için ayaklansaydý,bugün imamoðlu cbaþkaný ve diploma olayý baþkasý için geçerli olurdu.
þimdi dedesi ile karþýlýklý geçip birbirlerine sayýn cumhurbaþkaným çekebilirler :))
hatalý seçimlerinizin cezasýný baþkasýnda aramayýn.KK yý siz istediniz ve siz bu ülke de iktidarý deðiþtirtmediniz.80 milyon içerisinde tek bir kiþi vardý bu seçimi kazanamayacak.bunu bile göremediniz.
hadi yine sövün bana eðlenelim :)
TRT hala körüðe devam ediyor,devamlý ayni para sayma görüntülerini servis ediyor masak raporlarýna raðmen,eee TRT bunun sonucunda ne yapacaksýn bakalým,zamanýnda baþa geldiðimde ince bu kurumu lav edicem demiþti ilk icratým bu olacak demiþti,korkudan CHP binasý önünde eylem bile yapmýþlardý,bu korku yüzünden devamlý CHP'ye taþ atýyor.
Geçmiþte adamý 3 kere dipçikle gönderdiler 4 defa geri geldi.
Hani beklersin ki biraz adam olsun ama yok.
Ben tapulu arazime gecekondu kondurmam diye geldi.
Seçsinler diye emeklilik yaþýný 38'e indirdi.
Sonra adamý Cumhurbaþkaný yaptýlar, adýna üniversite kurdular.
Þimdi, 19 Mart 2025 günü tüm yaþananlar gözünün önünde olduðu halde merak ediyor 2028 de sandýðý getiri mi diye.
Ne yapsýn, zeka bu kadar.
38 de dengelenmeye çalýþýlýyor.
Ancak bu iþ eskisi gibi olmaz sanýrým.
Cin þiþeden çýktý.
Makas daralýnca talep artabilir.
KKM den dönüþlerde ise yüzde 100 e yakýn döviz alýmý beklenebilir.
Yabancýdan sermaye piyasalarýn taze para girmezse cari açýkla dolar daha fazla talep görebilir.
MB deðil faiz indirmek artýrmak zorunda kalabilir.
Bu arada enflasyonda Arjantini geçip 1. oluyoruz. kaynak Dünya.
Bu ülkede 1946 yýlýndan beri CHP hiç sevilmez,ne zaman dötleri sýkýþýrsa o zaman sarýlýrlar,kýbrýs bile alýndý suçlu ecevit oldu,bu millet nankördür,gerçeklere deðil yalanlara inanýr,kýlýçdar ikramiye 15 olacak dedi,emekli onu bile desteklemedi bize 2000 yeter dedi,kýlýçtarýn 2 hatasý var,dokunulmazlýðýn kaldýrýlmasý,bide adý þaný kimsenin bilmediði ekmeði aday göstermesi,onu aday göstermesinin sebebi islama meyilli olanlarýn oyunu almaktý amaç,yani CHP kuþ olsa ona yanaþan zor olur,zat 2 yað yaksa yine ona koþarlar,iþte bizim millet böyledir nankördür,2001 krizi neden oldu onun sebebini bile bilmezler,menderes Atamýzýn birikimlerini bir çýrpýa yok etti hala menderes diyenler var,80 darbesi neden oldu onu ise hiç bilmezler,devamlý belirttiðim gibi 46 yýlýndan beri taþlanýr.
Gerçek olan þey ise dün dolar 36.5 du bugün en az 38.
Yani fiilen bir günde yüzde 4 deval oldu.
https://img4.idealista.it/blur/WEB_D...642613235.webp
Wohnung zu verkaufen in via Eugenio Montale
Aragona Karte
99.000 €
146 m²
5 Zi.
2. Stock ohne Aufzug
https://www.idealista.it/de/immobile/31108783/
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
merkezin tefeci faiziyle topladýðý dolar bu fiyatlardan alýnýr þu anda riski en az olan dolardýr alýnýp yastýk altýna atýlmalý borsa çöp olduðu zaman bozdurulup bist 30 ve 50 hisselerine saldýrý yapýlýr yeni Türkiyede üçkaðýt ekonomisi insaný böyle yönlendiriyor böyle tahmin ediyorum
Yüzde 4 e devalüasyon mu der olduk. :party: Nerede o eski devalüasyonlar 2018 2021. Günlük 10 15. Ertesi gün bir 6-7 daha. Sabit mabit galiba düþecek falan derken saplaaaa bir daha yüzde 5-10
Geçen sene dolar bugünlerde 32 33 tl. Koy 50 60 tl faizi. 50 tl min. Kaçdayýz. 38. Ne anladým bu iþten. Çok tatsýz çok.
2018 yýlýnda Türkiye nin en önde gelen aile þirketlerinden birisinden emekli yýllar yýlý ýsrarla dolarda tutan bir tanýdýðým (abim diyim) çok çok iyi hatýrlýyorum nisan yada mayýs ayý rahip krizinden evvel seçimler falan var yine faiz maiz tartýþmalarý var dolar 3.70 lerden 4.90 lara fýrlamýþ idi. Bu abim o zaman 200.000 dolarýný 4.80 lerden bozup üzerine de biraz tl ekleyerek baðdat caddesine 2 dk 5. kat geniþ ferah , önü açýk çok elit bir apartmanda 3+1 daire aldý idi. Hepimiz vay be falan dedik idi. Þimdi git o daire 800K 1M dolar. Þu an 100-150 200bin dolar bile para deðil. Ýstanbuldan ev bile alamaz.
Yýlda bir kez oaln þey yaþandý bitti, açýkcasý doalrýn 50 lir aolmasý iþime gelir ama çok zor, sonuna kadar baský devam edecek. ÝBB olayý doalrdan daha önemli olduðu için yüksek rezerv yaparak maliyet yaparak bu operasyona karar verdiler. Kuru gözden çýkardýlar ama kur dediðim gibi 38-39 üstü þuan çok zor. Gercek deðeri 50 liranýn çok üstünde.
Þaþkýn ördek suya götüyle dalarmýþ, CeHaPe'liler CHP genel merkezine yürümüþ.
TCMB net uluslararasý döviz rezervleri 73,9 milyar dolar oldu (Önceki $74,26mlr)
0.36 mý harcanmýþ....
Böyle bir haber var arkadaþlar.
https://www.ozgunkocaeli.com.tr/habe...diraya-iddiasi
toplum çok duyarsýz, dün harcanan dolar merkezin rezerinden deðilmiþ, bankalar yakmýþ. istanbula çökmek için her yolu deneyecek, kimse buna ihtimal vermiyorsa emin olan net olarak bunu yapacak. neye olmaz dediysek bu hükümet yaptý. Meral Akþener gibi içeriden bunlarýn cebine hap koyacak birilerini dahi bulur.
bir forumdaþýmýz trt yi gündeme getirmiþ bu trt dedikleri ümmetçilerle fedailerinin propaganda aracý yapýlmýþ siz seçim zamanýnda nasýl muhalefeti yoksaydýðýný görmedinizmi yasal yükümlülüklerini yerine getirmediðini muhalefetten kimse görmüyormu görmedimi bizim gibi sýradan insanlar görüyorda muhaletten kimse görmüyormu aslýnda trt çoktan ya özelleþtirilmeli yada satýlmalýydý akþama kadar muhalefete saldýran bir iktidar partisinin yayýn organý gibi yayýn yapýyor eþdost akrabalarýný tetikçilerini ballý maaþlarla doldurmuþlar ben en az 10 yýldýr trt yi izlemiyorum çünkü ne hale getirildiðini biliyorum muhalefet demek þeytanýn gör dediðini görmektir trt mutlaka satýlmalý bizim paramýzla finanse ediliyor derhal satýlmalý birde üstelik zarar ediyor
kedi ciger hesabý yapmak lazým....bugun sea bank Bursa ilçe subesinden sadece ben 90K dolarý tek kalemde cektim....yastýkbanka yatýrdým.... koca memlekette baska ürken cýkmadý mý?gozaltýna alýnýnca 41 olan dolar tutuklama çýkarsa 50 olmaz mý...bende kalp var bu kadar volatiliteye yurek dayanmaz dedim gözümün onunde dursun istedim..ytd
Bu iþ bir günlük mesele deðil.
Akbank, Ýþ, Garan, YKB tekrar YÜZDE 8-9 EKSÝDE...
Yabancý son sürat KAÇIYOR MU?
Ardýndan tahvillere sýra gelir mi?
MB faiz düþürürse hayatýnýn hatasýný yapar.
Çok kiþi bu BÜYÜK BELÝRSÝZLÝKTE dolara, altýna geçebilir.
CHP yerel seçimlerde oylarýný nasýl artýrdý? Oy verenler ayný insanlar deðiller miydi?
Adýyaman, Bursa, Afyonkarahisar, Kütahya, Balýkesir, Manisa gibi yerleri nasýl kazandý?
"Doðru adaylarla" deðil mi?
Doðru adayla yerel seçimi kazanan parti, doðru adayla genel seçimleri de kazanabilirdi belki de.
Peki Kýlýçdaroðlu doðru aday mýydý?
Borsa diyor ki ülkede anaormal bir þeyler oluyor.
Türkiye'nin en büyük bankalarý iki günde nasýl yüzde 20 deðer kaybedebilir.
Ýlerleyen dönemde dolar satmak yetmeyecek olursa MB FAÝZE ABANACAKTIR.
Ancak bu kez yüzde 50-60 faiz olursa TL ye döner misiniz?
MB Dolarda masa formasyonu ile 38 e kale kurmuþ. Çanakkale geçilmez diyor...
Þimdilik....
ÝBB Baþkan Danýþmaný ve ÝBB Medya A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Ongun'un mal varlýðýna Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'nýn talebi üzerine Sulh Ceza Hakimliði'nce el konuldu
Bu toplumda hergün her saat günde 10 kere silkelesen memnun olabilecek kadar cehalette bir kitle var.
Ýmamoglu kendisine yöneltilen eylemleri, suçlarý iþlemiþ mýdýr, bilemem.
Ama bu kadar göz önünde, doðal olarakta takipte olan bir adam, Cumhurbaþkanlýðý iddiasý da varken, ÝBB ye Sayýþtay vs kamp kurmusken bu suclari iþliyor ya da isleyebiliyor olmasý benim aklýma hic ama hiç yatmiyor.
Tabi medyaya servis edilen su olmuþ bu kadar para, x itirafci olmuþ gibi haberlerin hiç birine de resmilesmeden inanmiyorum ki tecrübeyle sabit olaylar var.
Ýþin sonunda yöneltilen suclar kamuoyunu ekseriyetle ikna edebilecek deliller ile kanitlanabilirse ne ala çeksin cezasýný iyi ki aday da olamamýþ derim.
Ama eskiden gelen alýþkanlýk, resmi olmayan uydurma belgeler, x,y,z gizli tanýklar girerse devreye zinhar inanmam.
Baktýðým þey suçlu olduðu ispatlanacak mi? Yoksa Ýmamogluna suçsuz olduðunu ispatlaya giderse iþ geçiniz.
Gözaltý süresi sonunda kesinlikle tutuklanacaktir. Böyle bir figürü göz altýna alýp, salýverme riskine kimse girmez zira.