Sayfa 364/662 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon
Arama sonucu : 5294 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB net uluslararası döviz rezervleri 73,9 milyar dolar oldu (Önceki $74,26mlr)
    Biz palavrayı seven milletiz her yalanıda,gerçekler bu millete gelmez,yakılan 10-30 deniliyor,acep bu sonradan alınıp satılanlarmı kayıt tutmamışlarmı ?

2. kedi ciger hesabı yapmak lazım....bugun sea bank Bursa ilçe subesinden sadece ben 90K doları tek kalemde cektim....yastıkbanka yatırdım.... koca memlekette baska ürken cıkmadı mı?gozaltına alınınca 41 olan dolar tutuklama çıkarsa 50 olmaz mı...bende kalp var bu kadar volatiliteye yurek dayanmaz dedim gözümün onunde dursun istedim..ytd

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Biz palavrayı seven milletiz her yalanıda,gerçekler bu millete gelmez,yakılan 10-30 deniliyor,acep bu sonradan alınıp satılanlarmı kayıt tutmamışlarmı ?
    merak etmeyin bizim milletimiz uyanıktır.. o rakamların 14 mart haftası rakamları olduğunu biliyordur..

4. Bu iş bir günlük mesele değil.

Akbank, İş, Garan, YKB tekrar YÜZDE 8-9 EKSİDE...

Yabancı son sürat KAÇIYOR MU?

Ardından tahvillere sıra gelir mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5. MB faiz düşürürse hayatının hatasını yapar.

Çok kişi bu BÜYÜK BELİRSİZLİKTE dolara, altına geçebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bu ülkede 1946 yılından beri CHP hiç sevilmez,ne zaman dötleri sıkışırsa o zaman sarılırlar,kıbrıs bile alındı suçlu ecevit oldu,bu millet nankördür,gerçeklere değil yalanlara inanır,kılıçdar ikramiye 15 olacak dedi,emekli onu bile desteklemedi bize 2000 yeter dedi,kılıçtarın 2 hatası var,dokunulmazlığın kaldırılması,bide adı şanı kimsenin bilmediği ekmeği aday göstermesi,onu aday göstermesinin sebebi islama meyilli olanların oyunu almaktı amaç,yani CHP kuş olsa ona yanaşan zor olur,zat 2 yağ yaksa yine ona koşarlar,işte bizim millet böyledir nankördür,2001 krizi neden oldu onun sebebini bile bilmezler,menderes Atamızın birikimlerini bir çırpıa yok etti hala menderes diyenler var,80 darbesi neden oldu onu ise hiç bilmezler,devamlı belirttiğim gibi 46 yılından beri taşlanır.
    CHP yerel seçimlerde oylarını nasıl artırdı? Oy verenler aynı insanlar değiller miydi?
    Adıyaman, Bursa, Afyonkarahisar, Kütahya, Balıkesir, Manisa gibi yerleri nasıl kazandı?
    "Doğru adaylarla" değil mi?
    Doğru adayla yerel seçimi kazanan parti, doğru adayla genel seçimleri de kazanabilirdi belki de.
    Peki Kılıçdaroğlu doğru aday mıydı?

7. Borsa diyor ki ülkede anaormal bir şeyler oluyor.

Türkiye'nin en büyük bankaları iki günde nasıl yüzde 20 değer kaybedebilir.

İlerleyen dönemde dolar satmak yetmeyecek olursa MB FAİZE ABANACAKTIR.

Ancak bu kez yüzde 50-60 faiz olursa TL ye döner misiniz?

8. MB Dolarda masa formasyonu ile 38 e kale kurmuş. Çanakkale geçilmez diyor...

Şimdilik....

Sayfa 364/662 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •