Sayfa 363/584 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 4672 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Yılda bir kez oaln şey yaşandı bitti, açıkcası doalrın 50 lir aolması işime gelir ama çok zor, sonuna kadar baskı devam edecek. İBB olayı doalrdan daha önemli olduğu için yüksek rezerv yaparak maliyet yaparak bu operasyona karar verdiler. Kuru gözden çıkardılar ama kur dediğim gibi 38-39 üstü şuan çok zor. Gercek değeri 50 liranın çok üstünde.
    emin misiniz ? feth edildikten sonra bir çağ sona ermiş şehirin tek seçimde 2 kez seçilmiş başkanı içeri alınıyor.ve bu olay aslında 1 kez değil bundan sonra olacakların habercisi..

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    emin misiniz ? feth edildikten sonra bir çağ sona ermiş şehirin tek seçimde 2 kez seçilmiş başkanı içeri alınıyor.ve bu olay aslında 1 kez değil bundan sonra olacakların habercisi..
    Bu iş burada bitmez. Sefalet belli kesimlerde hat safhada. O reise laf söyletmeyen toplumdan nasihatı tutmasana az tutsada senin dediklerini dinleyen bir toplum oluştu. İşleri çok zor. Tez zamanda yok olsalarda millet bir nefes alsa.

Şaşkın ördek suya götüyle dalarmış, CeHaPe'liler CHP genel merkezine yürümüş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

TCMB net uluslararası döviz rezervleri 73,9 milyar dolar oldu (Önceki $74,26mlr)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

0.36 mı harcanmış....
    ne mutlu Türküm diyene....

6. Böyle bir haber var arkadaşlar.

https://www.ozgunkocaeli.com.tr/habe...diraya-iddiasi

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    toplum çok duyarsız, dün harcanan dolar merkezin rezerinden değilmiş, bankalar yakmış. istanbula çökmek için her yolu deneyecek, kimse buna ihtimal vermiyorsa emin olan net olarak bunu yapacak. neye olmaz dediysek bu hükümet yaptı. Meral Akşener gibi içeriden bunların cebine hap koyacak birilerini dahi bulur.

8. bir forumdaşımız trt yi gündeme getirmiş bu trt dedikleri ümmetçilerle fedailerinin propaganda aracı yapılmış siz seçim zamanında nasıl muhalefeti yoksaydığını görmedinizmi yasal yükümlülüklerini yerine getirmediğini muhalefetten kimse görmüyormu görmedimi bizim gibi sıradan insanlar görüyorda muhaletten kimse görmüyormu aslında trt çoktan ya özelleştirilmeli yada satılmalıydı akşama kadar muhalefete saldıran bir iktidar partisinin yayın organı gibi yayın yapıyor eşdost akrabalarını tetikçilerini ballı maaşlarla doldurmuşlar ben en az 10 yıldır trt yi izlemiyorum çünkü ne hale getirildiğini biliyorum muhalefet demek şeytanın gör dediğini görmektir trt mutlaka satılmalı bizim paramızla finanse ediliyor derhal satılmalı birde üstelik zarar ediyor

Sayfa 363/584 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •