Oruç tutuyorlar, beyin durdu, anlamadý kimse..:vk:
Printable View
https://cdn.yenicaggazetesi.com.tr/o...21/sayfa-1.png
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Otoban reyiz tam senin havalar çalýyor sahne senin mikrofon senin yardýr
Reis sayesinde muhafazakar solcu olduk ya. Bir de seçimde CHP yi tek baþýna iktidar yaptýk mý. Kahrýndan ölür.
yeni Türkiye nazi almanyasýmý olacak saddamýn ýrakýmý olacak bir tercih yapacak arabýn ümmetiyle fedaileri aðzýný açanlarý topluyorlar bunlarýn ifade özgürlüðü var gariban insanlarýn ifade özgürlüðü yok hatta bize küfretme özgürlükleri var neymiþ provakatif paylaþýmlar yapmýþlar he he he gelde gülme yabancýlarýn bankalarda bu kadar satýþ yapmasý þimdiye kadar görülmüþ bir þey deðil akbank neredeyse üç taban oluyor eskiden okadar kriz gördük ama borsanýn böyle çöküþünü görmedik büyük ihtimalle yabancý satýþlarýdýr borsadaki can kayýplarý hakkýnda hiç bir bilgimiz yok nerde o eski Türkiye
Akbank, Ýþ, YKB de kayýp dolar bazýnda yüzde 30 mu oldu iki günde?
1987 den beri takip ederim böyle bir örneðe daha rastlamadým.
Dolar sabit 38 TL.
ÝÞBANK USD Amerikan Dolarý 37,4199 38,3477
https://pbs.twimg.com/media/Ee1ZtaqX...g&name=900x900
Crash tüm hýzýyla otobanda.!!
Kaos tüm hýzýyla otobanda.!!!
Sefillik tüm hýzýyla otobanda.!!!
Çöküþ dönemi.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Vicious circle of poverty:!!!
Ülkelerin yoksulluk nedenleri konusunda geliþtirilen modellerden biridir.!!!
Buna göre, dairesel hareket düþük gelir düzeyi ile baþlar!!!!
Gelirler az olduðu için tasarruflar ve talep de düþüktür.!!!
Geçenlerde venezuelali adam kemerini gosteriyordu.!!!!
eski kemerine 6 tane delik actirmis!!!!
maduro'dan sonra!!!!
herkese efelenip bir sey uretmeden,!!!
bir bok olmuyor.!!!!
chavez de ayni boku yedi.!!!!
ulkenin durumu ortada..!!!!!
her populist gunu kurtaran rejim gibi
bu rejimin de diyetinin sonu yakindir..!!!
Maduro denen anti-demokratik hukumetin venezuela halkini ac birakmasidir..!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Hafta sonu kandýra f tipi yeni misafirlerini aðýrlar....!!!!!!!!!!!
ÜLKEDE TÜM BÜYÜK BANKALAR NERDEYSE 3. KEZ TABAN.
Allah elinde banka hissesi olanlarýn yardýmcýsý olsun.
KKM öncesindeki krizde bile böyle þey görülmedi. Tekrar yüksek faiz garantisi ile KKM çýkarsa fýrtýna durur mu bilmem...
Þimþek hastanýn ateþi 41 olmuþ. Aspirin yetmiyor.
Hýzla malezya olmaya doðru gidiyoruz,malezya olayýný açýn okuyun.
Japon ev kadýnlarýnýn DÖRT NALA çýkmasý konuþuluyor.
Ancak asýl sorun ileride tekrar girmeyecekler olmasý deðil mi?
Sabah Bloomberg de deniyordu... Bayram sonrasý yabancý tahvilciler de çýkabilir diye yanlýþ anlamadýysam?
Cari açýk ne ile kapatýlacak?
Carry trade kkm ve ddkkm sayesinde artistlik yaptýlar program çalýþýyor dediler . Bizim sözde proflar da ekonomi yönetimini övdü aylardýr dün gene övüyorlardý. tek bir yapýsal reform yok yapay zeka reformlarýndan eðitim reformundan hukuk reformundan bahsetmiyorum tarýmda bile yok. Geçmiþte defalarca yaþadýk benzer krizleri iç veya dýþ politik geliþme bahanesi oluyor sadece
yabancýlarýn bist 30 bist 50 de böyle panik satýþlar yapmasý düþündürücü tusiadýn arap ümmetçileriyle fedailerini batýyoruz uyarýsýný cezalandýrmak için bazý iþadamlarýnýn malvarlýklarýna el koyma giriþimi söylentileride almýþ olabilirler malum artýk yeni türkiyede kimsenin canve mal güvenliði yok bu benim evim bu benim malým bu benim iþyerim derken iki kere düþünmek zorundasýnýz
Türkiye de sýcak para stoðu 312 MÝLYAR DOLAR...
Dünya gazetesi
Olmaz olmaz ama þunu merak ediyorum.þimþek iyi kötü birþeyleri yapmaya çalýþtý birkaç yýldýr.iktidarýn faiz hassasiyetine raðmen %50 leri gördük.demek bu adam iktidardan koþulsuz destek alarak bu göreve geldi.
Þimdi birkaç günde olan olaylar bu emeði de boþa çýkarýp adamýn yapmaya çalýþtýðý rezervleri eritmeye baþladý, keza faiz indirimleri de duracak muhtemelen.
Ben bu ortamda daha fazla çalýþmam diyerek istifa eder mi ? Ederse ne olur merak etmekteyim.
Yýlanýn baþý'nýn kim olduðu belliyken kim takar Yalova kaymakamýný.
Çeker gider Londra'ya.
Ýstifa etse ne etmese ne, geçen döneminde hýrsýzlýk, yolsuzlukla meydanlarda yuhalanmýþ biri ne yapar bunu mu düþüneceðiz.
Kaçmak üzere bütün planýný yapmýþtýr, bugün açýklama yapýp bir süre Londra'da çalýþacaðým derse þaþýrmam.
Bayram ikramiyesi meclisten gecmedigi icin ne zaman odenir bilinmez.
Veya 3.000 olarak hesaplara gecer .
3.000 öderler yasa çýkýnca fark verirler
Verse ne olur vermese ne olur zaten sadaka parasý oldu,ben kamu iþçisi olarak emekli oldum,çalýþýrken 4 devlet ikramiyesi 4 sendikasyon ikramiyesi vardý,her ikramiye yarý maaþtan çoktu ortalama 1500 dolar aldýðýmýzdan 900 dolar sayýlýrdý her ikramiye,900x38=34.000 yapar,yani verecekleri para o ikramiyenin 10/1 sayýlýr,kýlýçdar hesap uzmanýydý ben 15000 vereceðim diyordu,tabiki o zamanýn þartlarýndaki para bu 50 ilave etsen en az 20 üstü yapar :whistling:
Bist göz kýrpmaya baþlýyor. Þöyle kampanyalý ucuz þirketlere bakmanýn vakti gelir mi. Yoksa hýrsýz gitmeden hisse alýnmaz mý diyorsunuz.
Stokta hedef 2028 e kadar dayanacak kadar. Oðlanýn oda stok yüzünden yatacak yer kalmadý.
Aman hocam.
Silkerler.
TRT daha para sayma görüntülerini vermiyor,bunu servis edenler hakkýnda suç duyurusunda bulunulacak,bu görüntü bütün yalaka medyalarda görüntüleniyordu...
Bankadýr, sanayi kuruluþudur, enerji dolar baðýmlýlýðý az gibi degerlendirmeler yerine son bilançosundaki kar oranlarýna bakýn, zarar etmiþ þirketler, önce kazanacak bu zararý ödeyecek sonra kar payý verecek.
Burada göze alýnan süre en az 3 sene.
Önce teknik analiz, sonra analiz sonra zamanlama.
Fýrsat dönemidir, bu fiyatlarý bulmak kolay deðil.
Düþüncemiz bu.
Londra da T+1 valörlü Off shore faizi tekrar 100%'e yükseldi.!!!
Londra'da TL, pozisyon kapatmalarý yüzünden çok sýkýþtý.!!!!
Tefeci parasýyla yataða giren.!!!
Sonunda þaþý kalkar.!!!
Çöküþ dönemi.!!!
Crash tüm hýzýyla otobanda.!!!
Ülkede uygulanan taktik fetö taktiði,ustalarýna bakmak lazým derslerini zamanýnda onlardan aldýlar,bide ne istedilerde vermedik dediler,þimdi saða sola saldýrýyorlar þu fetöcü bu tererörist diye,imamoðlunu 35 sene önceki diplomasýný sorgulayýp iptal edeceðinize peki sizin fetö için güzellemeler ne olacak,hepsi suçlu,suçlarýný bastýrmak için saða sola saldýrýyorlar,birþey denilse vay anam iktidarý yýkmaya teþebbüs halka kin nefret aþýlamak :ss::ss::ss::seyt::seyt::seyt:
Saðlýk Bakaný neden kaçtý ?
https://www.youtube.com/watch?v=kANZ...Yurtta%C5%9FTV
Net rezervler arttý.!!!
Masalý.!!!
Gelde külahýma anlat.!!!
Hepsi sanal.!!!!
Üretim ihracatýmý!!!
Patlattý.!!!?????
Haberimiz olmadý.!!
Cari açýk ortada.!!!
Bütçe açýðý ortada.!!
Döviz rezervlerindeki artýþ.!!!