Sayfa 373/671 ÝlkÝlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon
Arama sonucu : 5361 madde; 2,977 - 2,984 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

1. Japon ev kadýnlarýnýn DÖRT NALA çýkmasý konuþuluyor.

Ancak asýl sorun ileride tekrar girmeyecekler olmasý deðil mi?

Sabah Bloomberg de deniyordu... Bayram sonrasý yabancý tahvilciler de çýkabilir diye yanlýþ anlamadýysam?

Cari açýk ne ile kapatýlacak?
    KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
    Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alýntý Originally Posted by virtue Yazýyý Oku
    Japon ev kadýnlarýnýn DÖRT NALA çýkmasý konuþuluyor.

Ancak asýl sorun ileride tekrar girmeyecekler olmasý deðil mi?

Sabah Bloomberg de deniyordu... Bayram sonrasý yabancý tahvilciler de çýkabilir diye yanlýþ anlamadýysam?

Cari açýk ne ile kapatýlacak?
    Sana þunu belirteyim devamlý yazarým heryere,eyyy devlet baba benim malým,mülküm beni bakmýyor al malým mülkümüý beni bak,iþte o dönemlerdeyiz!!!

3.  Alýntý Originally Posted by virtue Yazýyý Oku
    ÜLKEDE TÜM BÜYÜK BANKALAR NERDEYSE 3. KEZ TABAN.

Allah elinde banka hissesi olanlarýn yardýmcýsý olsun.

KKM öncesindeki krizde bile böyle þey görülmedi. Tekrar yüksek faiz garantisi ile KKM çýkarsa fýrtýna durur mu bilmem...

Þimþek hastanýn ateþi 41 olmuþ. Aspirin yetmiyor.
    Carry trade kkm ve ddkkm sayesinde artistlik yaptýlar program çalýþýyor dediler . Bizim sözde proflar da ekonomi yönetimini övdü aylardýr dün gene övüyorlardý. tek bir yapýsal reform yok yapay zeka reformlarýndan eðitim reformundan hukuk reformundan bahsetmiyorum tarýmda bile yok. Geçmiþte defalarca yaþadýk benzer krizleri iç veya dýþ politik geliþme bahanesi oluyor sadece

4. yabancýlarýn bist 30 bist 50 de böyle panik satýþlar yapmasý düþündürücü tusiadýn arap ümmetçileriyle fedailerini batýyoruz uyarýsýný cezalandýrmak için bazý iþadamlarýnýn malvarlýklarýna el koyma giriþimi söylentileride almýþ olabilirler malum artýk yeni türkiyede kimsenin canve mal güvenliði yok bu benim evim bu benim malým bu benim iþyerim derken iki kere düþünmek zorundasýnýz

5. Türkiye de sýcak para stoðu 312 MÝLYAR DOLAR...

Dünya gazetesi
    KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
    Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.

6. Olmaz olmaz ama þunu merak ediyorum.þimþek iyi kötü birþeyleri yapmaya çalýþtý birkaç yýldýr.iktidarýn faiz hassasiyetine raðmen %50 leri gördük.demek bu adam iktidardan koþulsuz destek alarak bu göreve geldi.
    Þimdi birkaç günde olan olaylar bu emeði de boþa çýkarýp adamýn yapmaya çalýþtýðý rezervleri eritmeye baþladý, keza faiz indirimleri de duracak muhtemelen.
    Ben bu ortamda daha fazla çalýþmam diyerek istifa eder mi ? Ederse ne olur merak etmekteyim.

7.  Alýntý Originally Posted by Sugosu82 Yazýyý Oku
    Olmaz olmaz ama þunu merak ediyorum.þimþek iyi kötü birþeyleri yapmaya çalýþtý birkaç yýldýr.iktidarýn faiz hassasiyetine raðmen %50 leri gördük.demek bu adam iktidardan koþulsuz destek alarak bu göreve geldi.
    Þimdi birkaç günde olan olaylar bu emeði de boþa çýkarýp adamýn yapmaya çalýþtýðý rezervleri eritmeye baþladý, keza faiz indirimleri de duracak muhtemelen.
    Ben bu ortamda daha fazla çalýþmam diyerek istifa eder mi ? Ederse ne olur merak etmekteyim.
    Yýlanýn baþý'nýn kim olduðu belliyken kim takar Yalova kaymakamýný.

Çeker gider Londra'ya.

Ýstifa etse ne etmese ne, geçen döneminde hýrsýzlýk, yolsuzlukla meydanlarda yuhalanmýþ biri ne yapar bunu mu düþüneceðiz.

Kaçmak üzere bütün planýný yapmýþtýr, bugün açýklama yapýp bir süre Londra'da çalýþacaðým derse þaþýrmam.

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Bayram ikramiyesi meclisten gecmedigi icin ne zaman odenir bilinmez.
    Veya 3.000 olarak hesaplara gecer .

Sayfa 373/671 ÝlkÝlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •