https://x.com/i/status/1902082037760078163
Totaliter rejimler....
https://x.com/i/status/1902082037760078163
Totaliter rejimler....
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
İlkokulda sınavlara hazırlanırken sözel sıralama soruları olurdu.bosluga aşağıdakilerden hangisi uygundur gibi.konu dağılsın herkesin canı sıkkın ben bir tane sorayım bakalım bulacakmisiniz cevabı.
Pu tin rusya
Aliye v Azerbaycan
Kim Jong kuzey kore
Sad dam ırak
Kaddafi Libya
......... Türkiye
Boşluğu doldurunuz.
Neyse konuya gelirsek,ati alan Üsküdarı geçti dendiği gün bizim yönetim değişmişti.bugun iyice açığa çıktı ,yeni yönetim şeklimiz hayırlı olsun.umarim eskiye döneriz.umudu kesmemek direnmek lazim.
Oyle mi yazın o zaman cevabı.soru bu.
Şıklar da ecevit Demirel Menderes rte Kenan evren
batılı siyasi analistler Türkiyede siyasal islamcılarla Göktürklerin çatışmasının kaçınılmaz olacağını öngörüyorlar bunu uzun zamandır öngörüyorlar siyasal islamcıların dışişleri bakanı siz seçimi kazansanızda iktidarı devralacağınızımı sanıyorsunuz bu nedemek çatışma demektir anlayan zaten anlar elebaşları ikide bir ülkeyi muhalefete teslim etmeyiz deyip duruyordu çünkü devletin bütün kurumlarını kuşatmışlar en baştada orduyu kuşattılar kumpas kurarak Göktürkleri ordudan temizlediler jandarma bile köylülere a haber izleyin diye tehdit ediyor chp nin eski saftirik başkanıyla safraları mutlaka chp den temizlenmeli bu safralar chp den atılmayana kada chp sağlığına kavuşmaz bunlar chp yerel seçimlerde birinci parti çıkınca kahroldular imamoğluna cephe aldılar bunlar chp den siyasal islamcılara chp den bilgi sızdırıyorlar özgür nasıl bunun farkına varmıyor imamoğlunun gözaltına alınmasına çok sevindiler bunlar kurultayda kaybedince chp ye savaş açtılar zaten chp ye yakışmıyorlardı çöp oldular şimdi egolarını doyurma peşindeler benim umudum büyük babamız ATATÜRK ün deyimi ile gençlerdir üniversite gençliğidir Türkiyenin moruklarının yüzde sekseni ilkel ve çağdışı zihinlerden oluşuyor uzun süredir siyasal islamcıların yönettiği ülkede ancak bu kadar olur demokrasi nedir diye sorsan arapların dininden bahsederler
Yer İmleri