https://x.com/i/status/1902082037760078163
Totaliter rejimler....
https://x.com/i/status/1902082037760078163
Totaliter rejimler....
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Ýlkokulda sýnavlara hazýrlanýrken sözel sýralama sorularý olurdu.bosluga aþaðýdakilerden hangisi uygundur gibi.konu daðýlsýn herkesin caný sýkkýn ben bir tane sorayým bakalým bulacakmisiniz cevabý.
Pu tin rusya
Aliye v Azerbaycan
Kim Jong kuzey kore
Sad dam ýrak
Kaddafi Libya
......... Türkiye
Boþluðu doldurunuz.
Neyse konuya gelirsek,ati alan Üsküdarý geçti dendiði gün bizim yönetim deðiþmiþti.bugun iyice açýða çýktý ,yeni yönetim þeklimiz hayýrlý olsun.umarim eskiye döneriz.umudu kesmemek direnmek lazim.
Oyle mi yazýn o zaman cevabý.soru bu.
Þýklar da ecevit Demirel Menderes rte Kenan evren
batýlý siyasi analistler Türkiyede siyasal islamcýlarla Göktürklerin çatýþmasýnýn kaçýnýlmaz olacaðýný öngörüyorlar bunu uzun zamandýr öngörüyorlar siyasal islamcýlarýn dýþiþleri bakaný siz seçimi kazansanýzda iktidarý devralacaðýnýzýmý sanýyorsunuz bu nedemek çatýþma demektir anlayan zaten anlar elebaþlarý ikide bir ülkeyi muhalefete teslim etmeyiz deyip duruyordu çünkü devletin bütün kurumlarýný kuþatmýþlar en baþtada orduyu kuþattýlar kumpas kurarak Göktürkleri ordudan temizlediler jandarma bile köylülere a haber izleyin diye tehdit ediyor chp nin eski saftirik baþkanýyla safralarý mutlaka chp den temizlenmeli bu safralar chp den atýlmayana kada chp saðlýðýna kavuþmaz bunlar chp yerel seçimlerde birinci parti çýkýnca kahroldular imamoðluna cephe aldýlar bunlar chp den siyasal islamcýlara chp den bilgi sýzdýrýyorlar özgür nasýl bunun farkýna varmýyor imamoðlunun gözaltýna alýnmasýna çok sevindiler bunlar kurultayda kaybedince chp ye savaþ açtýlar zaten chp ye yakýþmýyorlardý çöp oldular þimdi egolarýný doyurma peþindeler benim umudum büyük babamýz ATATÜRK ün deyimi ile gençlerdir üniversite gençliðidir Türkiyenin moruklarýnýn yüzde sekseni ilkel ve çaðdýþý zihinlerden oluþuyor uzun süredir siyasal islamcýlarýn yönettiði ülkede ancak bu kadar olur demokrasi nedir diye sorsan araplarýn dininden bahsederler
Yer Ýmleri