Sayfa 370/676 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 5406 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Putin hangi tarihte Rusya devlet başkanı oldu.???
    Haydar Aliyev hangi tarihte Azerbaycan devlet başkanı oldu.!!
    Ayrıca tüm yazıyı okumadan yanıt yazdım.!!
    Ayrıca ben kara cahil gurbetçiyim.!!!
    bospor uzun yaşayanlar görecek, bir gün azerbaycanı avrupa birliğine alıp bizi dışarıda bırakacaklar..

A li ye v den kastım oğul aliyevdi.bunlarin başkanlık tarihlerini niye yazdın onu da anlamadım ya bosver uzatmayalım.vermek istediğim mesajla alakasız bir noktaya ev ril dik,herneyse uzatmayalım mesajı anlayan anlamıştır zaten.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hayret bu kadar zeka seviyesi yüksek bir forumda cevabı bilen cikmadi.elbet Kenan Evren doğru cevap.orneklerdeki liderlerin hepsi demokratik olmayan yollarla iktidarı ele geçirdi.sonradan uydurma seçim yapsalar da ilk iktidara gelişleri seçimle değil.bizde buna uygun cevap Kenan Evren.darbeyle iktidara geldi.ama hepiniz münafık ateist muhalifler olduğunuzdan eminim yanlış şıkkı isaretlerdiniz.isaretleyeceginiz şıkkı da biliyorum ya neyse.
    Putin veya Aliyev darbe yaptı da, benim mi haberim olmadı?

En azından Putin, darbeyi önleyen sarhoş Yeltsinin istifası üzerine yerine geçti, hem de anayasal olarak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Reha hocam ne diyeyim bizim ironi güme gitti.putin i ilk olarak vekaleten ye ltsin o makama atıyor kendi yerine.ogul aliyevde baba kontenjanından o makama geliyor.kimjong da öyle. Bu liderlerin hiçbiri siyaset sahnesinde basamakları tırmanarak seçim kazanarak lider olmuyor.bizde benzer örnek Kenan Evren.asil vermek istediğim mesajda soru bana da sorulsa r te diye cevaplama ihtiyacı hissetmem.son uygulamalarla bu ülkelere benzediği mızı vurgulamak.aci olan ise aklımıza ilk cevap olarak r te gelmesi bizim ülke olarak ne hale geldiğimizi n delili.rte ve evren olmasa kimse oraya Demirel i eceviti falan yazmaz.bilmem derdimi anlatabil dim mi.secilmis birini gecersiz nedenlerle diplomasindan ediyorsun içeriği zayıf davalarla hapse atmaya kalkıyorsun.bu adam da cumhurbaşkanlığına aday.cok garip inanılmaz ve acı.

5. ODTÜ'de öğrencilere çok sert polis müdahalesi! Sanki düşmanla savaşıyorlar.

Ankara da İmamoğlu nun gözaltına alınmasına tepki gösteren üniversite öğrencilerine yeniden polis müdahalesi başladı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...smanla-2311447

Eylem koyan işçi'ye müdahele eden polis, eğer sizi alırsak, çocuklarınız ömür boyu iş'e giremez diyor.

Kırsalda Jandarma köylüye A TV izleyin diyor.

Ünıversite gençlerimiz Anayasal haklarını kullandıkları için hunharca dayak yiyor.

Ey devlet, sende bir idrak sorunu var, kimin hizmetinde olduğunu bir daha düşün.

Kongre başkanı???
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Gerçekten hkm nin ironi boşa gitmiş
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,073
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Kongre başkanı???
    Devlet işini bilir, hepsini bir yere toplayıp, imha
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 370/676 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •