A li ye v den kastım oğul aliyevdi.bunlarin başkanlık tarihlerini niye yazdın onu da anlamadım ya bosver uzatmayalım.vermek istediğim mesajla alakasız bir noktaya ev ril dik,herneyse uzatmayalım mesajı anlayan anlamıştır zaten.
Reha hocam ne diyeyim bizim ironi güme gitti.putin i ilk olarak vekaleten ye ltsin o makama atıyor kendi yerine.ogul aliyevde baba kontenjanından o makama geliyor.kimjong da öyle. Bu liderlerin hiçbiri siyaset sahnesinde basamakları tırmanarak seçim kazanarak lider olmuyor.bizde benzer örnek Kenan Evren.asil vermek istediğim mesajda soru bana da sorulsa r te diye cevaplama ihtiyacı hissetmem.son uygulamalarla bu ülkelere benzediği mızı vurgulamak.aci olan ise aklımıza ilk cevap olarak r te gelmesi bizim ülke olarak ne hale geldiğimizi n delili.rte ve evren olmasa kimse oraya Demirel i eceviti falan yazmaz.bilmem derdimi anlatabil dim mi.secilmis birini gecersiz nedenlerle diplomasindan ediyorsun içeriği zayıf davalarla hapse atmaya kalkıyorsun.bu adam da cumhurbaşkanlığına aday.cok garip inanılmaz ve acı.
ODTÜ'de öğrencilere çok sert polis müdahalesi! Sanki düşmanla savaşıyorlar.
Ankara da İmamoğlu nun gözaltına alınmasına tepki gösteren üniversite öğrencilerine yeniden polis müdahalesi başladı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...smanla-2311447
Eylem koyan işçi'ye müdahele eden polis, eğer sizi alırsak, çocuklarınız ömür boyu iş'e giremez diyor.
Kırsalda Jandarma köylüye A TV izleyin diyor.
Ünıversite gençlerimiz Anayasal haklarını kullandıkları için hunharca dayak yiyor.
Ey devlet, sende bir idrak sorunu var, kimin hizmetinde olduğunu bir daha düşün.
Gerçekten hkm nin ironi boşa gitmiş
bir halt olacağı yok.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri