Erhan he he de geç ceza alma boşuna
Printable View
Bu swap olayı elin şeyiyle gerdeğe girmek gibi bişey olacak ama oradı bizi ilgilendirmez. Yarın bu haberi ele vermek için kullanmayacaklarsa çok fazla bir gap yapmazlar. Yok eğer ele vermek için kullanacaklarsa en az yüzde 3 artı ile başlarız yüzde 4 de ele verirler. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mart'ta ki düşüş itibari ile 15000 TL den
6000 TL zarar vardı bir ara bugün itibariyle zarar çıkmış. Bundan sonra 1/3 2/3 nakit stratejisi ile hareket edeceğim günlük ettiğim kâr ile de dolar alacağım sermayenin hepsi ziraat kredisi ve el borcu hedefim bu borcun hepsini hisseden kazanıp ana paraya sahip olmak bunu başarırsam kendimi kazançlı sayacağım sizce doğru mu yapıyorum
Ventilatörün büyüğü FED de :)
https://i.hizliresim.com/S8Ypsy.jpg
Bu gap beklenti işi ciddi mi yoksa ironi mi yapıyonuz... çünkü ben bu forumu çözmekte inanılmaz zorlanıyorum..:)
tamam çekti okey . lazımdı veya faizi ucuz geldi bişey dediğimiz yok.
ama bizim burada buna görmemişin kredisi olmuş, tutmuş şeyini kopartmış denir.
alt tarafı 5000-7500-10000 tl yawwww 20-30 sayfadır aynı muhabbete ne gerek var.
kendisi engelli bende alıntılarda görüyorum, bıktırdı yani.
Daha once de dedim. Abd den gelecek meblag 400 milyar 76 milyon dolar. Halay basi halay basi tey tey tey
perşembe geçti cuma cumartesi pazar...hala 200 milyar dolar 3 taksit IMF kredisinden haber yok :he:
ekinoks iyi yedi milleti :he:
https://img510.yukle.tc/images/5958ekinoks.png
Arkadaşlar... maaşınızla, çektiğiniz kredilerle burada işleme sokmayın... nacizhane forumdaş tavsiyesi... birikiminizi, tasarrufunuzu, geleceğinizi burada heba etmeyin... çok ileri yaşlarda giden sadece paranız değil, zamanınızda olacak...
Şuan senetler ucuz, alır birikim yaparsın ona bir şey diyemem.... ancak viop da değerlendirmeye çalışmak saçmalık...
Yapıyorsanız bile 100bin liranızın 10bin lirasını katın... yüzde 10 u geçmeyin....
Bırakamıyorum hastalık derseniz, 1 lotla işlem yapın...
Çünkü kendimden biliyorum, işlem yapmayınca zaman geçmiyor hayatta başka amacım yokmuş gibi hissediyorum...
Trump ın açıklamasına göre Türkiyedeki cari açık kapanıp, dış borcu da silinecekmiş arkadaşlar...
8 tl lerde almıştım o zamanlar spekler zirt pirt araci kurum degistirmezdi. Strateji, alan, info ağirlikli alim yapardi mecnun. Bende pesine takildim ama piyasa bozunca trade edelim alttan alirim derken gidis o gidis tavan tavan 40 tl ye gitti
Almanya 400 milyar euro verip, 400 milyar tl almak istiyormuş swap da... haber şimdi düştü... enteresan şeyler dönüyor...
Artı holosko.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Weekend dow +57
Habere tepkiyi verdi galiba
Bir ara rusyayla anlaşma vardı... çinlede öyle herkes kendi parasıyla ödeme yapacaktı... türkiye ödemeyi ruble aldı... dolar olarak ödeme yaptı... ahahaah adamlara uyarı yapılmasına rağmen 1 lira tl ile ödeme yapmadı... hala daha öyle sanırım ruble ödeme yapıyor dolar alıyor:))))
Muazzamız ya..
Osmanlı ya 1800 lerde bankalar baktı bu iş çok karlı, sadece osmanlıya borç veren banka kurmuşlardı... komisyoncular zengin olup paris de malikaneler almaya başlamış..
O günler geldi aklıma:())0
Tcmb ye dolar basma yetkisi mi verilmiş? Bende öyle duydum...
evet son karar ne şimdi ????200-300 puan artı açar mı vadeli??????:)
son 3 senedir bu telefon görüşmeleri yapılıyor. daha bu güne kadar olumsuz geçtiğimi görmedim. AMA sonrasında ortada da elle tutulur hiçbir şey görmedim.
Yokmuydu ki?
https://i.hizliresim.com/pCDrtb.jpg
Yok da... şimdik allah için bize borç vermek için sıraya geçerler, ödeyecek güçte olur.... ancak borçlandırmak varken, çıkıp swapla borç vermezler... tcmb spekülasyon yapıyor... du bakalım ne çıkacak arkasında...
yanlış görmediysem sizinde bir yazı vardı
krediyi borsada kullanıp, karlarla faizini ödeyip
ana para bana kalsın diye
çok güzel
aylık % 5,5 tan az kazanırsan dediğini yapamıyorsun, % 6 ve fazlasını kazanman lazım haberin olsun
36 ayda 1 ay tökezlersen herşey suya düşer.
Bu âlemde bir sercan bir mustafa kamar ıkisinide tek gecerim. Kaç yıldır yükselecek borsa, shortcular geberecek diyolar. 2017 den beri bekliyoruz şu gelmeyen ralliyi. Ralli zannettikleride 20 bin dolar.. ossuruklari oraya kadar yetiyor demekki...
Sercannn bu sene maximum hangi rakamı görürüz bist 100 de?????
Maltada bir problem olmalı testlerde
Dün 750 test yapıldı 4 vaka
Bugunde 750 test yapıldı 1 vaka.
Basbakan memnun değil. Bir an önce pik yapmak istiyor. Sürü bagısıklıgını deneyecekler herhalde