Sayfa 384/985 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Weekend dow +57

Habere tepkiyi verdi galiba

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Trump ın açıklamasına göre Türkiyedeki cari açık kapanıp, dış borcu da silinecekmiş arkadaşlar...
    Abd bize fiili savaş açsa bu atmosferde borsa gene yükselecek bahane sebep aramayın... Birilerinin para aklaması için dünya borsalarında 200 yılda bir böyle atmosfer oluşur.. Affetmezler

3.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    evet Merkel ben ettim,sen etme demiş Erdoğana.......
    Bir ara rusyayla anlaşma vardı... çinlede öyle herkes kendi parasıyla ödeme yapacaktı... türkiye ödemeyi ruble aldı... dolar olarak ödeme yaptı... ahahaah adamlara uyarı yapılmasına rağmen 1 lira tl ile ödeme yapmadı... hala daha öyle sanırım ruble ödeme yapıyor dolar alıyor)))
    Muazzamız ya..

Osmanlı ya 1800 lerde bankalar baktı bu iş çok karlı, sadece osmanlıya borç veren banka kurmuşlardı... komisyoncular zengin olup paris de malikaneler almaya başlamış..
    O günler geldi aklıma))0

4. Tcmb ye dolar basma yetkisi mi verilmiş? Bende öyle duydum...

5.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Abd bize fiili savaş açsa bu atmosferde borsa gene yükselecek bahane sebep aramayın... Birilerinin para aklaması için dünya borsalarında 200 yılda bir böyle atmosfer oluşur.. Affetmezler
    Borsalar hep yükselir zaten... yükseliş meyillisidir... ben aksini iddaa etmem... burası viop... long olduysam karşı bacakta farklı beklentide olacak...

6. evet son karar ne şimdi ????200-300 puan artı açar mı vadeli??????

7. son 3 senedir bu telefon görüşmeleri yapılıyor. daha bu güne kadar olumsuz geçtiğimi görmedim. AMA sonrasında ortada da elle tutulur hiçbir şey görmedim.

8.  Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Tcmb ye dolar basma yetkisi mi verilmiş? Bende öyle duydum...
    Yokmuydu ki?

Sayfa 384/985 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •