Sayfa 382/985 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Daha once de dedim. Abd den gelecek meblag 400 milyar 76 milyon dolar. Halay basi halay basi tey tey tey

2.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Bu swap olayı elin şeyiyle gerdeğe girmek gibi bişey olacak ama oradı bizi ilgilendirmez. Yarın bu haberi ele vermek için kullanmayacaklarsa çok fazla bir gap yapmazlar. Yok eğer ele vermek için kullanacaklarsa en az yüzde 3 artı ile başlarız yüzde 4 de ele verirler. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Merkez swap anlaşması yaptık demedi, üzerinde çalışıyoruz dediki uzun zamandır böyle zaten..

Geçen hafta bloomberg de bu haberi sanki swap anlaşması olmuş gibi sunup piyasayı ralli yaptırmışlardı..

LDN-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    tamam çekti okey . lazımdı veya faizi ucuz geldi bişey dediğimiz yok.

ama bizim burada buna görmemişin kredisi olmuş, tutmuş şeyini kopartmış denir.

alt tarafı 5000-7500-10000 tl yawwww 20-30 sayfadır aynı muhabbete ne gerek var.

kendisi engelli bende alıntılarda görüyorum, bıktırdı yani.
    Yok kardeş öğünmek gibi. Belki idlip olayı ile başlayan corono ile devam Eden süreçte sınırlayan olmuştur belki zararını çıkaracak Kara geçecek yada hepsini kaybedip uzun zamsn kredi ödeyecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    perşembe geçti cuma cumartesi pazar...hala 200 milyar dolar 3 taksit IMF kredisinden haber yok

ekinoks iyi yedi milleti

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Daha once de dedim. Abd den gelecek meblag 400 milyar 76 milyon dolar. Halay basi halay basi tey tey tey
    Essah mi gardaş

6.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Merkez swap anlaşması yaptık demedi, üzerinde çalışıyoruz dediki uzun zamandır böyle zaten..

Geçen hafta bloomberg de bu haberi sanki swap anlaşması olmuş gibi sunup piyasayı ralli yaptırmışlardı..

Trumpla mutabık kalınmış ekonomik işbirliği için bu mutabakatı swapa yorumluyorlar genel olarak. Bende sanmıyorum böyle bişey olsun aslında ama bende piyasanın yalancısıyım [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Daha once de dedim. Abd den gelecek meblag 400 milyar 76 milyon dolar. Halay basi halay basi tey tey tey
    400 milyar dolar mı geliyor?? FED bize envanterinden bir matbaa göndersin olsun bitsin

8. Arkadaşlar... maaşınızla, çektiğiniz kredilerle burada işleme sokmayın... nacizhane forumdaş tavsiyesi... birikiminizi, tasarrufunuzu, geleceğinizi burada heba etmeyin... çok ileri yaşlarda giden sadece paranız değil, zamanınızda olacak...
    Şuan senetler ucuz, alır birikim yaparsın ona bir şey diyemem.... ancak viop da değerlendirmeye çalışmak saçmalık...

Yapıyorsanız bile 100bin liranızın 10bin lirasını katın... yüzde 10 u geçmeyin....

Bırakamıyorum hastalık derseniz, 1 lotla işlem yapın...

Çünkü kendimden biliyorum, işlem yapmayınca zaman geçmiyor hayatta başka amacım yokmuş gibi hissediyorum...

Sayfa 382/985 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •