borsada aldýðým ilk senet SKPLC ti...beni piliç çevirme yapmýþtý mecnursýfýr bilgi tabii bakýyorum o zaman yanýlmýyorsam hürriyet gazetesinde ya da milliyet pazar günleri borsa sayfasýnda kulis haberleri v.s. olurdu bir de borsada artan senetlerle ilgili haberler...bakýyorum piliç altýn yumurtladý falan gibi haberler... ooo bu iyiymiþ bunu alayým ben o zaman...tabii biz senet aldýk sanýyoruz halbuki babayý almýþýz...ne günlerdi...
hisse senedi iþi bana göre deðil...o kadar sabýrlý bir adam deðilim...
ÜYELÝK : KASIM 2006
hangisi idi hatýrlamýyorum mecnur þu kaðýdý almýþ biz de alalým dedi arkadaþ,ben de de,,,l mi s.....ti ben almam onun kaðýdýný dedim, arkadaþ 3-4 gün sonra gene geldi gördün mü kaç tavan çekti kaðýt dedi,ben de kaçýncý tavandan aldýn dedim 6.dedi,ben de 6 .tabanda satarsýn dedim,yok artýk aðzýný hayýr aç dedi,sonra gördüm arkadaþý 7. de satmýþ
![]()
Yav þu hisse senetlerinde nasýl para kaybediyorsunuz... ciddi söylüyorum sýfýr bilgimle bile o dönem 1 kere bile zarar etmedim.... hisse senedinde zararla bozdurmak farklý maharet bence....
Artýk zaten sabýr gerektirecek bir yer deðil borsa ve uzun süreli kimse elinde senet tutmuyor..Ýþlemlerin %90'ý al-sat..Gün içi veya para çýkana kadar (1-2 haftalýk periyotlar)
Þu an mesela Ereðli 3 lira, Tüpraþ 40 lira, THY 5 lira olsa sabýrlý olunur..Ama bu fiyatlar trade fiyatlarý..Yani mesela THY 7,4-11,28 hareketi yaptý, Tpraþ 67-95 sonra 84'e geldi..
Cuma gerel aldým mesela günlük 3,23 alýp 3,38 verdim..1 gece yatmam o kaðýtla..Artýk çoðu iþlemler böyle..
Ulen arkadaþ neden birkaç ayda bir cugu Nikin deðiþtiði daha iyi anlaþýlýyor...
BDDK kararý gerçek...
Merkez baþkaný hükümetin kalaný gibi hayal dünyasýnda...
Bunu ayýrt edemeyen sopanýn hasini yemiþtir daima...
Yarýn borsa ABD vadelisine, Asya'ya, Avrupa seanslarýna ve dövize bakarak açýlacak.yani hayallere deðil gerçeklere bakacak ancak...
BDDK tarafýndan açýklanan karardan sonra bankacýlýk endeksi olumsuz tarafta olacaktýr...
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Yer Ýmleri