Sayfa 381/985 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Ulen arkadaş neden birkaç ayda bir cugu Nikin değiştiği daha iyi anlaşılıyor...

BDDK kararı gerçek...

Merkez başkanı hükümetin kalanı gibi hayal dünyasında...

Bunu ayırt edemeyen sopanın hasini yemiştir daima...

Yarın borsa ABD vadelisine, Asya'ya, Avrupa seanslarına ve dövize bakarak açılacak.yani hayallere değil gerçeklere bakacak ancak...

BDDK tarafından açıklanan karardan sonra bankacılık endeksi olumsuz tarafta olacaktır...
    Erhan he he de geç ceza alma boşuna

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Benimde yoktu çok isyan ettim ama bugün geldi ilk başvuranlardanım 1 Nisan ziraat sitesinde bireysel destek yazıyor gir bilgileri başvurumu yap sonra gelecek bilgisi
    Teşekkürler...

3.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Tanrı, shorçuların yardımcısı olsun özellikle yarın[emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Neden yardımcısı olsun..böyle dilekler hiçbir boğaya yakışmaz..

4. Bu swap olayı elin şeyiyle gerdeğe girmek gibi bişey olacak ama oradı bizi ilgilendirmez. Yarın bu haberi ele vermek için kullanmayacaklarsa çok fazla bir gap yapmazlar. Yok eğer ele vermek için kullanacaklarsa en az yüzde 3 artı ile başlarız yüzde 4 de ele verirler. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ucuz kredi buldun mu kacırmayacan. Para borclanarak biriktirilir.
    Mart'ta ki düşüş itibari ile 15000 TL den
    6000 TL zarar vardı bir ara bugün itibariyle zarar çıkmış. Bundan sonra 1/3 2/3 nakit stratejisi ile hareket edeceğim günlük ettiğim kâr ile de dolar alacağım sermayenin hepsi ziraat kredisi ve el borcu hedefim bu borcun hepsini hisseden kazanıp ana paraya sahip olmak bunu başarırsam kendimi kazançlı sayacağım sizce doğru mu yapıyorum

6. Ventilatörün büyüğü FED de

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    valla ben de çok anlamadım ,ventilator nedir orada ama ihtiyacı olan ülkelere yardım edeceğiz diyor,swapda yardım edecekler muhtemelen,neden bugün açıklama yapıldı,bence ilerleme var......

7. Bu gap beklenti işi ciddi mi yoksa ironi mi yapıyonuz... çünkü ben bu forumu çözmekte inanılmaz zorlanıyorum..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,255
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    La öyle saçma şey mi olur? Adam 10 bin lira aşırı düşük faiz kredi bulmus tabiiki alacak? Gelip burada aklı sıra küçümseyenler var.
    Siz milyarderleri o paraya bakmıyor saniyorsunuz ama zenginlerin cogu kurtlar vadisindeki iplikci nedim gibi.

Ticari düşünebilen biri böyle fırsatları hayatta kacirmaz. Gercekten zengin dedigin adamlar icin 3 kontrat 5 kontrat 1000 kontrat aynı hırs aynı başarı istegi.
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ucuz kredi buldun mu kacırmayacan. Para borclanarak biriktirilir.
    tamam çekti okey . lazımdı veya faizi ucuz geldi bişey dediğimiz yok.

ama bizim burada buna görmemişin kredisi olmuş, tutmuş şeyini kopartmış denir.

alt tarafı 5000-7500-10000 tl yawwww 20-30 sayfadır aynı muhabbete ne gerek var.

kendisi engelli bende alıntılarda görüyorum, bıktırdı yani.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 381/985 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •