piyasamızda bazen yumurta kapıya dayanınca herkes uyanıyor...geçmişte de kocaeri 17 lerden alırken aylarca hareket olmamıştı...o vakit ben de kendimden şüphe etmeye başlamıştım...(geçmişte bu şüphelerden dolayı inandığım hisseleri de elden kaçırmıştım ..örnek :sasa ) ama bir kaç ay sonra piyasa uyanmıştı ve kocaeri ta 70 e kadar çıkarmıştı...son 7-8 aydır piyasalar bozulunca kocaer de nasibini aldı...ama piyasa beklentilerinden haberdardır...vakti geldiğinde yine gereğini yapacaktır...
benzer şekilde egegübreye de inanıyorum...piyasa sadece olası bir alım için ayak sürüyor...belki de endekse veya konjöktüre güvenmiyor olabilir...son aylarda malum neredeyse herkes dayağını yedi...bu yüzden de artık yoğurdu da üfleyerek yiyiyor...
beklentilerim gerçekleşirse ?? çok iyi olur ama gerçekleşmezse de sonuçta büyüyen ,yatırımını yapmış ve çok işlek olacak bir limanı olan ve dolar ile iş yapan oldukça da karlı bir şirketin hissesi ile başbaşa kalacağım...henüz iki yıl önceki zirvesine bile gelmemiş böyle bir hisseden korkmuyorum..