cumaya kadar P100 10369.31 denemesi yapabilir mi
Printable View
11980 long
Bu bankaların tek hikayesi demekki bi arap gelip bankayı yüksek değerlemeden alır bir güzel çakarız onlara imiş. Taa unicredit paylarını almaya karar verdikleri zamandan belliymiş.
Muhtemelen bu akderenin speküle ettiği zamanlar başladı bu niyet. 2 liradan başlayan yolculuk 34 lira ile devam ediyor. Yiğit bulut o zamanlar çok diyodu buradan alın yabancı gelecek. Onlara 10 15 katına satacaksınız. Şimdi bizim yerli ve milli spek değerlemeli hisseleri yabancı gelse de alsa diye herkes bekliyor. Yabancı gelecek ve bu endeksi 10 dolara taşıyacak ama önce topunuzu batıracak sonra değerlemelerinizin içinden geçip ucuzdan alacak. Artık nasıl ucuzlatır onu göreceğiz. Bu carry trade emaneti 50 milyar dolar çıkmaya başladığı zaman göreceğiz.
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçen hafta ve bu hafta yabancı hedge fon satışları var
Selo tskler gülüm akşam yemeği icin..
dün ekran başında yoktuk bugün döndük...
parayı vioptan çektiğim için az kaldı...
cuma gününe göre değişen bişey olmamış....
Ne banka aşkıymış arkadaş.
Selonun bilanço mikemmel, ac kalırız ama dedikodu yapmadan asla:drunk:
Şimdi de halkbank dedikodusu
emre,
iş yatırım ne yapamaya çalışıyor hem vıop hem spotta ilginç işlere imza atıyor
bul karayı al parayı hesabına döndü:)
[IMG]https://resmim.net/cdn/2024/05/28/fI07Zy.jpg[/IMG]
Gelir mi 11,860'lara?
Kaç aydır burada yazıyoruz seneryomuzu bazı arkadaşlar bize seneryo üzerinden laf çakıyorlar yazılarında şimdi bu bankaları yabancımı bu fiyatlara getirdi iddia eden varsa verilerde ve tv ve sosyal medayaya çıkan kurum çalışanları neden hala beklediğimiz yabancı gelmedi diye ağlıyor :)
geçende yazdım biz yani yerel halk:)ekonomik program satın alınıyor diye düşündük hep ama şimşeğin programını ve yol haritasını bilenler ama işin ÇİLEĞİ banka satışları 1 banka satışı spükülasyonu başlasın hepsi oyunun zinciri içinde gidip gelir katalizör olur has bademler balyesi sağlam olanlar banka ve holding bu yüzden aldılar hep , KKM yatan ilk paralar buralara girdi .Maliyetler çok aşağıda elemanların bu yüzden kedi fare oynar gibi bu sektörde oynuyorlar
Bozkurt reis kurbanda size geliyoruz eti sizin evde yiyeceğiz öyle karar aldık evde yatacak yer ayarla tamam mı
Son halka ırzlardan lilak ve koton alanlar ona atlayanlara uzun atlama yaptılar.
Geçtiğimiz yıl 818 milyar TL zarar eden Merkez Bankası'nın tüm çalışanlarına 4 maaş performans tazminatı verildi.
Başkan ve başkan yardımcıları 1 milyon TL performans tazminatı aldı.
fıkra bu kadar...
Tv de seyrettiğin film ve dizilerin seneryosu olmasa o karekterler olur mu bak seneryo deyip geçme piyasayı teknik ve temel okuyan için önemli enstrümandır sahada daha rahat hareket etmeni sağlar:)
Vob bu piyasa için fazla sürekli dedikodu ile adam sikistirma sasani hektasi şimdi de akbanki..
Bir de fon yöneticilerinin yancıları var. Biri fona bir hisse bakıyorsun, bu hüstadların hepsi bu hisseyi konuşuyor. Ya da bir hisse eleştiriliyor, bakıyorsun hepsinin dilinde aynı laflar.
Tam ponzi game, erken poz alan, ya da ilk çemberlerde olan ekmek yer. Gerisi de düdüklenir genelde.
bu endekste hiç hoş değil görüntü......sürekli aynı şeyi yapıp duruyorlar.....korkarım bu sefer verirlerse dipleri daha da aşağı olur.....yanlız vade sonu olması bu söylediğimi engelliyor....şimdilik.....
Yan kağıtlarda çok adam batacak. Gerçi ben bunu 2 yıldır söylüyordum, şimdiye kadar haksız çıktık. Kitlenin de imanı kuvvetlendi. Beklersek illa ki düzelir psikolojisi var. Ama %60-70 enf olan yerde TL olarak bile eski zirvesini göremeyecek olan çok kağıt var.
Üstelik endeks çıkarken, faiz vs %50 iken. Yavaş ölüm, sonra bu tayfa 30 yıl borsa kumardır diyecek, kafa ütüleyecek. Halbuki kumarbaz kendisi, borsa sadece ortam sağlıyor. İsteyene kumar, isteyene yatırım!
millet eskiden din iman diyordu a yapmazlar vs şimdi yaşlı insanlarla karşılaşıyorum bazı ortamlarda veya denk geldiğimde ağır beddualar ediyorlar , normal bir birey işini doğru yapmazsa önce uyarı alıyor sonra iş hakkı fest olana kadar gider.Ama son dönemlerde işini yapamayanlar ödül alıyor faturayı onları seçenlere ödetiyor.
https://i.hizliresim.com/1nby5ik.png
yandaş kanallar şöle döviz geliyor böyle döviz geliyor diye yayın yapıyor gelen döviz bu ne kadar hızlı gelirse o kadar hızlı çıkar.
aynı kafalar KKM övüyorlardı geldiğimiz nokta bu.
Şort açtık bekliyoruz.......
adamlar yanlarda sabah yesil açtırıp bir umut baglayıp kagıtta seni tutup ertesi gün daha derine indiriyorlar mükemmel iscilik isin sonu nereye varacak bilinmiyor ama ben boyle borsa görmedim son 7 yıldır