Sayfa 382/999 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: Viop LVII

1. Altın gümüş ile iştigal eden biri olarak korkum Mehmet abi dolar alımını keserse birden boşlukta düşüş olacak malesef TL ile işlem yaptığımız için hayatimiz karardı borçlar TL emme aldığımız malzeme dövizle fiyatlaniyi. Satarken malın fiyatı yerle bir oluyor TL ile. Şuan guyumculuk epik mantıksız bir şey halini aldı.

Esen kalın

abd piyasaları kapalı .... gümüş ons 21,30 da işleme kapatıldı...... gece 1 e kadar alım satım kapalı şuan....şuan israil pisliğinin gerginliğini kullanıyorlar.... en fazla ons 32.30 olur......görünen o ki bu sefer gümüş ons daha da sert düşecek....

Bahçeli'den 'hesaplaşma' teklifi: Biz hazırız
    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bazı televizyon kanallarına çok sert tepki gösterdi, adını verdiği kanallar için "Mahkemede dinlenmelerini, ifadelerinin alınmasını, şayet varsa tevsik edilmiş bilgi, belge ve bulgularını mahkemeye sunmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca dikkat çeken bir de 'hesaplaşma' teklifinde bulundu............
    Son düzenleme : TOKATYILDIZI470; 27-05-2024 saat: 23:28.

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Long-short işleri haram değil mi hocam?

İki ihtimalli, bildiğin kumar.

Sizin yazdıklarınızdan mutaassıp veya mütedeyyin biri olduğunuzu tahmin ediyordum. Yakıştıramadım size.
    adam kürtaj yapıyah ilişme

siyasal islamcıların tek tanrısı yoktur

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Yavaş satın looo ekran donuyor.

Emlak seni gördüğüm yerde öpecem
    nasıl yani ?

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Enflasyon muhasebesinin dışında boşuna tutmamışlar...Geçince nasıl bir durum olacak bakalım...
    Bir yazı ile geçilmez belki de hic

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    [QUOTE=*Bozkurt;6819337]Puahahahhahsh
    Bune arkadaş biri tırları dolduruyor öbürkisi kamyonu dolduruyor sende gemiyi doldurmuşsun. Yokmu treni dolduran

8. Biraz twiterda fenomenci tenekelere baktım da hemen hepsi batık durumda bazıları paylaşım yapıyor bazıları caktirmamaya çalışıyor ama sızlıyor inliyor
    Bu çakalların batiklarini kurtarmak için yeni çıkardığı şey abonelik buradakiler yapmaz ama izleyen fln varsa bu mallara gidip para kaptırmayın
    Piyasadan gerçekten para kazanabilen gidip öyle şeylere ihtiyaç duymaz

Sayfa 382/999 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •