Sayfa 389/999 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Viop LVII

Alıntı Originally Posted by vioptrader09 Yazıyı Oku
    Şimdi de halkbank dedikodusu
    Onun dedikosu ne.......

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Biraz twiterda fenomenci tenekelere baktım da hemen hepsi batık durumda bazıları paylaşım yapıyor bazıları caktirmamaya çalışıyor ama sızlıyor inliyor
    Bu çakalların batiklarini kurtarmak için yeni çıkardığı şey abonelik buradakiler yapmaz ama izleyen fln varsa bu mallara gidip para kaptırmayın
    Piyasadan gerçekten para kazanabilen gidip öyle şeylere ihtiyaç duymaz
    İnternet twiter eseklerine inananlar için feci ağır bir ders yaşanıyor
    Korkunç kayıplar var insanlarda paralari erimis resmen mesela düşmez denilen hektas yerin dibine girmis

3.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Agrot ta olanlara Allah yardım etsin.

Gene şimdi devre kesti.

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    İnternet twiter eseklerine inananlar için feci ağır bir ders yaşanıyor
    Korkunç kayıplar var insanlarda paralari erimis resmen mesela düşmez denilen hektas yerin dibine girmis
    Bir de fon yöneticilerinin yancıları var. Biri fona bir hisse bakıyorsun, bu hüstadların hepsi bu hisseyi konuşuyor. Ya da bir hisse eleştiriliyor, bakıyorsun hepsinin dilinde aynı laflar.

Tam ponzi game, erken poz alan, ya da ilk çemberlerde olan ekmek yer. Gerisi de düdüklenir genelde.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Gene şimdi devre kesti.
    Milyon milyon zararlar havada uçuşuyor
    Endeks 5000 iken 50 olan hisse
    Endeks 11000 de 15 olmuş
    Beklicem satmazsam zarar yok diyor 2 yildir zararda maliyetim 50 diyor hala
    Maliyetin 100 olmuş net batmissin

bu endekste hiç hoş değil görüntü......sürekli aynı şeyi yapıp duruyorlar.....korkarım bu sefer verirlerse dipleri daha da aşağı olur.....yanlız vade sonu olması bu söylediğimi engelliyor....şimdilik.....

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir de fon yöneticilerinin yancıları var. Biri fona bir hisse bakıyorsun, bu hüstadların hepsi bu hisseyi konuşuyor. Ya da bir hisse eleştiriliyor, bakıyorsun hepsinin dilinde aynı laflar.

Tam ponzi game, erken poz alan, ya da ilk çemberlerde olan ekmek yer. Gerisi de düdüklenir genelde.
    Bir de aylık para alıyorlar
    Nasıl bir kerizlik nasıl bir ülke burası inanılır gibi degil

8. Yan kağıtlarda çok adam batacak. Gerçi ben bunu 2 yıldır söylüyordum, şimdiye kadar haksız çıktık. Kitlenin de imanı kuvvetlendi. Beklersek illa ki düzelir psikolojisi var. Ama %60-70 enf olan yerde TL olarak bile eski zirvesini göremeyecek olan çok kağıt var.

Üstelik endeks çıkarken, faiz vs %50 iken. Yavaş ölüm, sonra bu tayfa 30 yıl borsa kumardır diyecek, kafa ütüleyecek. Halbuki kumarbaz kendisi, borsa sadece ortam sağlıyor. İsteyene kumar, isteyene yatırım!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 389/999 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •