pd = 1,08 görünüyor..hala bir çok hissede pd 3-10 arasında...artık bir gözümüz en geç 11 kasımda gelecek bilançoda vede liman ile ilgili somut kap haberlerinde...
Printable View
o yılları ben de hatırlıyorum...o günleri hatırladıkça hala arkadaşlarımla gülüşüyoruz..üç gün üst üste sabah akaşma taban yapıyordu hisselerimiz...arkadaşlar ile kimin hissesi nasıl taban yaptı diye dalga geçiyorduk..:kahkah: ilk iki sermayemi o dönemlerde kayıp etmiştim..
borsadan kazandık şükür şimdide kayıp ve sabır zamanı...her zaman bahar olmuyor bunun kışı da var...
Aynen..batışa devam..nedir bu kadar bunda ki satış merakı..neyi satııyor..deniz hocam teknik nereye kadar satış sürecek ..diyor..dibi yok mu??
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tahtacının ayak oyunları ;mal almak için yukarı gitmesi gerekir kim buralardan mal verir;neredeyse tofas kadar çeyreklik kar yapacak şirkete(benim tahminimdir yatırım tavsiyesi değildir..)
üçüncü çeyrekte döviz kuru da %10 çıktı...egegübrenin döviz fazla pozisyonu tam 544 milyondur...sadece bu kalemden 54,4 milyon ekstra kar yazar..çok ilginç bir güzel bilanço ortaya çıkabilir...sabırla bekliyoruz..