Facasını bozdular EMEKDAR abey senden gorkulur :)
Printable View
bugün herifle kapıştık... 14.5 mil. hacim..ama az zarar var.300 tl. kadar.... 140 kontrat shorttum...zararı bu kadara indirdim.
https://i.hizliresim.com/JiFvCU.png
kim bu yafaş, herif mi? :he:
[QUOTE=sindoma53;5174785]CAHO ,
Tahta kaça gelirse kar yazar veya kafa kafa ya olursun.
Kimsenin mal dağıtma gibi derdi yok tahtada ,
Aksine mal toplaya toplaya gidiyor .
Bir yerde 1-2 sert hareket yapıp yataya bağlar dinlenir kaldığı yerden devam eder benim görüşümde bu yönde.
Caho ilk sert tokat geldi:)
not artabiilr
sonuçta herşey galata tefecilerinin istediği gibi ilerledi
Kalbinizden geçen olur aksama [emoji3]
Ekonomi Haberleri
Piyasanın Fitch'ten Beklentileri Netleşti
Fitch'in 19 Şubat Cuma gece yarısında sonra yapacağı değerlendirmesinde, Türkiye'nin kredi notunu 'BB-', görünümünü ise 'Negatif' olarak koruması bekleniyor.
https://www.foreks.com/haberDetay?id...e0fb0001e43c5d
Yalnız adamlar usta,
Sasa trend topic oluyor Twitter da ve hop tokat.... Adamlar pro aga ya
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabahtan beri söylediğim burnuma gelen yanık kokusu doğruymuş demek. Sasa alanın kasasını çizdiler bugün
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haftanın geneli iyiydi ama bugün başım ağrıdı..desteğin altında kalcı olsaydık 5.000 puanımız olacaktı..olmadı
sonuçta HERİF KURAL KOYAR biz ona göre strateji yaparız.santranç gibi.isteseydi desteği yıkardı.
dün az bir miktar şortum vardı sasa da bugun sabah başladım öğlene kadar şort açtım...işim vardı 53 te iken 54 e stop koydum...saolsun pala stopu patlatmış ve dünkü taban beklentimi bugun yapmış.....
52.80 ortalamam vardı 54 de girenemi üzüleyim...kazanamadığım 6 haneli rakama mı üzüleyim bilemedim...canım çok sıkkın bugün efkarlıyım....artık manuele son tamamını robota bağlayacam bende psikoloji bırakmadılar...çooook yordular....
:) :) pardon hocam, balon 100 endeksi her şeyi yapabilir gram kadar da umrumda değil benim, ben grafik olarak XU030 endeksine bakıyorum. ne zaman ki açığa satışı komple tüm paylarda açarlar, her şeyin normale binmesi için yaklaşık 3 ay geçer ondan sonra 100 endeksine genel olarak bakarım. tavsiyem 100 endeksine fazla aldanmayın.
Mart vade 48.5 ortalama şort vardı bendede, onlarca defa elim telefona gitti geldi, boşver dedim en son giren girdi, sonra hanım aradı markete gittim biraz oyalandim, çıktığımda bir baktım ki 50 ye düşmüş en son 53.8 yanıyordu, yüklü miktarda olduğu için çoğunu kapadım 45-46 arasından , biraz bıraktım sembolik dursun bakalım...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Flat, fazlalık longlar 1626,25 den verildi.
Nisan vade.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endeksden BIST 30 çıkartsak endeks fiyatımız nerede olur böyle bir verisi donesi olan bilgili bir arkadaş varmı dur?
Endek long pozumu hala taşıyorum. Spotta full hissedeyim. Hulk short da tam yerinde kapanmış. Bakalim neler olacak?
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcell karı ne geldi bende veriler eksik...
Tebrikler. Elim gitti ama basamadım cortu hulk cortladık endekis lonkedik bi de sahaya dalsak kaldıraç 8 olacaktı he çok kazanacakmışız ama tersi durumda ciddi sıkıntı olurdu.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi bende buldum tablo çok güzell
karda artış var...
nakit artmış...
piyasa değeri defter değeri 2.5 iken fiyat 15 şimdi fiyat 17 iken 1.8 lere düşmüş yani tekrar 2.5 lere gelirse fiyat 25 lirayı vurabilir...
https://i.hizliresim.com/3LWmxe.jpg
Selam,
Yazdırmakta olduğum bir uygulama için borsa verilerini canlı çekmek amacıyla API entegrasyonu veren ya da satan şirket, kurum var mıdır?
Borsa verilerini satma ya da ticari amacımız yok, sadece uygulama geliştirme için, uygulamayı kendim kullanacağım.
Teşekkürler.
Aynı düşüncedeyiz. 17.40 üzerine atarsa hareket hızlanır. Bim Tcell Koza grubu ile endeks yeni zirvelere taşınacak diye tahmin ediyorum. Kamu bankaları da gelen olumlu haberle arayı biraz kapatacaklar gibi görünüyor. Velhasıl 3 ay içinde yeni zirve göreceğimizi Tcell'in de bu yolculukta baş hisselerden olacağını düşünüyorum.
Ha bugün endeks kontratında hep şort kovaladım fırsat bulamadım o ayrı bir konu :he: Jas'ın bahsettiği son küçük c dalgası ihtimali hep kafamda. O yüzden gönül rahatlığıyla longlayıp oturamıyorum.