Sayfa 398/1002 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Komisyon.... 14m hacim, o binde 1 olsa 1400 da oradan zarar var kafadan... Maşallah, gene iyi

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    kom. daha da az...sonuçta zarar bir ara 14.000 tl.di..ondan sevindim.şelale başladı diye en dipten bile short açtığım oldu..ama ÇUVAL FOR. dolunca ağı çekti.

artık bugün,eşeği kaybedip bulmak gibi oldu.

her zaman kar olmaz tabiki

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    kom. daha da az...sonuçta zarar bir ara 14.000 tl.di..ondan sevindim.şelale başladı diye en dipten bile short açtığım oldu..ama ÇUVAL FOR. dolunca ağı çekti.

artık bugün,eşeği kaybedip bulmak gibi oldu.

her zaman kar olmaz tabiki
    Bazen kaybolan eşek de gelmiyor, o kötü oluyor... Uzun zamandır eşekleri bulamıyordum, bugün at buldum, sevimdim)))

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

3. Yalnız adamlar usta,
    Sasa trend topic oluyor Twitter da ve hop tokat.... Adamlar pro aga ya

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

4. Sabahtan beri söylediğim burnuma gelen yanık kokusu doğruymuş demek. Sasa alanın kasasını çizdiler bugün

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Hayırlısı tabii. Haftalıkta en yüksekten kapanış yaptığından mütevellit, pek mal verme gibi görünmedi bana. Parayı veren düdüğü çalar, not artırımında anlaşıldı ise, ki düşürmek için çok bir alan kalmadı, haftaya değişik olabilir...
    ele verme derken ben endeks bazlı hisselerde genelleme olarak yazmıştım, siz vakıfbank'ı kastetmişsiniz galiba, tabi bu hareket sonrası biraz daha yukarı sürebilirler onu, 5,45'e kadar neden olmasın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    haftanın geneli iyiydi ama bugün başım ağrıdı..desteğin altında kalcı olsaydık 5.000 puanımız olacaktı..olmadı

sonuçta HERİF KURAL KOYAR biz ona göre strateji yaparız.santranç gibi.isteseydi desteği yıkardı.

dün az bir miktar şortum vardı sasa da bugun sabah başladım öğlene kadar şort açtım...işim vardı 53 te iken 54 e stop koydum...saolsun pala stopu patlatmış ve dünkü taban beklentimi bugun yapmış.....

52.80 ortalamam vardı 54 de girenemi üzüleyim...kazanamadığım 6 haneli rakama mı üzüleyim bilemedim...canım çok sıkkın bugün efkarlıyım....artık manuele son tamamını robota bağlayacam bende psikoloji bırakmadılar...çooook yordular....
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

Sayfa 398/1002 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •