Sayfa 399/1002 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    ele verme derken ben endeks bazlı hisselerde genelleme olarak yazmıştım, siz vakıfbank'ı kastetmişsiniz galiba, tabi bu hareket sonrası biraz daha yukarı sürebilirler onu, 5,45'e kadar neden olmasın
    Yok hocam, bist100 den bahsetmiştim.

2.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Yok hocam, bist100 den bahsetmiştim.
    pardon hocam, balon 100 endeksi her şeyi yapabilir gram kadar da umrumda değil benim, ben grafik olarak XU030 endeksine bakıyorum. ne zaman ki açığa satışı komple tüm paylarda açarlar, her şeyin normale binmesi için yaklaşık 3 ay geçer ondan sonra 100 endeksine genel olarak bakarım. tavsiyem 100 endeksine fazla aldanmayın.

3.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    dün az bir miktar şortum vardı sasa da bugun sabah başladım öğlene kadar şort açtım...işim vardı 53 te iken 54 e stop koydum...saolsun pala stopu patlatmış ve dünkü taban beklentimi bugun yapmış.....

52.80 ortalamam vardı 54 de girenemi üzüleyim...kazanamadığım 6 haneli rakama mı üzüleyim bilemedim...canım çok sıkkın bugün efkarlıyım....artık manuele son tamamını robota bağlayacam bende psikoloji bırakmadılar...çooook yordular....
    Geçmiş olsun Last Traderim,
    Stop işi sıkıntı...
    BOY HEDEFİ VERMEK GİBİ BİR ŞEY....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sen limon tezgahına geri dön.
    onu da kaapmasınlar elinden. asdas.
    Kaparlar mı kaparlar, belli mi olur. Secbul abinin imzasında ki 5. etaptayım, kabullendik herşey olabilü
    sasanın facasını bozan, vak vağı tavan yaptıran kimbilü bize neler yapmaz,
    kolla kendini asdass
    Hamdım Piştim Yandım

5. Mart vade 48.5 ortalama şort vardı bendede, onlarca defa elim telefona gitti geldi, boşver dedim en son giren girdi, sonra hanım aradı markete gittim biraz oyalandim, çıktığımda bir baktım ki 50 ye düşmüş en son 53.8 yanıyordu, yüklü miktarda olduğu için çoğunu kapadım 45-46 arasından , biraz bıraktım sembolik dursun bakalım...
     Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    dün az bir miktar şortum vardı sasa da bugun sabah başladım öğlene kadar şort açtım...işim vardı 53 te iken 54 e stop koydum...saolsun pala stopu patlatmış ve dünkü taban beklentimi bugun yapmış.....

52.80 ortalamam vardı 54 de girenemi üzüleyim...kazanamadığım 6 haneli rakama mı üzüleyim bilemedim...canım çok sıkkın bugün efkarlıyım....artık manuele son tamamını robota bağlayacam bende psikoloji bırakmadılar...çooook yordular....
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Flat, fazlalık longlar 1626,25 den verildi.
    Nisan vade.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    taban imkansız spk arkasında oldugu sürece sürebildiği kadar sürecek...
    İmkansız, imkansız...Daha öğrenecek çok şeyiniz var... Ben değil, piyasa öğretecek

8. Endeksden BIST 30 çıkartsak endeks fiyatımız nerede olur böyle bir verisi donesi olan bilgili bir arkadaş varmı dur?

Sayfa 399/1002 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •