Sayfa 324/1002 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bozkurt sembolik olarak 1 kontrat bile açma...

515 lirana yazık...
    Takılıyorum abi,hisse bazlı şort, endeks şorta göre daha riskli,
    endeks şorttan kazanamadık hisse şorttan mı kazanacağız
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Takılıyorum abi,hisse bazlı şort, endeks şorta göre daha riskli,
    endeks şorttan kazanamadık hisse şorttan mı kazanacağız
    Öyle deme ireyiz,
    Düşünsene sasanın façasını bozuyormuşsun...
    Havanı düşünemiyorum bile...
    Kaşe pardüse omuzunda, elinde kehribar tesbih...
    Etrafında gorumalar üfüfüfüffff...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın Sasa yı ekranıma alayım, çok göze batmaya başladı, bakarsın yarın bende şortlarım tesadüf ya, körün daşı gibi en tepeye denk gelir
    sonra cauti abi nerde bu delikanlı der, bende havamı basarım
    Sana bir şey demem..Hani doktor demiş ya, artık ne isterse yiyebilir diye

Takılıyorum, seni seviyoruz forum olarak
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Bitcoin 52bin usd olmuş

5. Yarın Sasa da 2. Şortiyi basacağım... 50 olursa 3. Şorti... Porföyün yüzde 2,5 u gibi başladıydık. Yüzde 35 e yolu var...

6. Hayır ben sasa short yapılmaz derken, hisseyi çok seviyorum sanılmasın...en nefret ettiğim şirketlerden biri..bademspor patron, ballı imtiyazlar, teşvikler...sonra hisseyle oynayan patron, eş-dost ve yancı aracı kurumlar...iğrenç bir düzenek kurulmuş.

fk 100 ü geçmiş..yok yatırım yapıyormuş, yok ciro çok artacak vs..yahu ciro 10 a katlayacaksa 10 senede, bunu zaten fiyatlamış çoktan..10 sene sonrayı şimdiden fiyatlıyor yani...ve bu hisseye hala pahalı diyemiyor kurum analistleri...herkes, mamadan pay kapma derdinde.

bu hisse tarihi zirvesindeyken, 20 tl lerde, şirket geri alım açıkladı...sanki çok düşmüş gibi, fiyata destek olacak! zaten 20 tl den topuklama hareketini bu geri alım ile başlattı...bahse girerim piyasadaki lotların yarısı patron-eş-dost tayfasındadır..hisse yükselişinden elde ettiği karı, şirketin geride kalan %85 hissesinden elde edemez.

neyse..umarım, güzel bir şelale düşüşü yapar, hak etmediği yerlerde duramaz...ama önüne gelen shortlarsa, düşeceği varsa da düşürmezler.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Aha bizim lonkler okur mu yoksa gece gece güzel alıyor nogmissiz

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hayır ben sasa short yapılmaz derken, hisseyi çok seviyorum sanılmasın...en nefret ettiğim şirketlerden biri..bademspor patron, ballı imtiyazlar, teşvikler...sonra hisseyle oynayan patron, eş-dost ve yancı aracı kurumlar...iğrenç bir düzenek kurulmuş.

fk 100 ü geçmiş..yok yatırım yapıyormuş, yok ciro çok artacak vs..yahu ciro 10 a katlayacaksa 10 senede, bunu zaten fiyatlamış çoktan..10 sene sonrayı şimdiden fiyatlıyor yani...ve bu hisseye hala pahalı diyemiyor kurum analistleri...herkes, mamadan pay kapma derdinde.

bu hisse tarihi zirvesindeyken, 20 tl lerde, şirket geri alım açıkladı...sanki çok düşmüş gibi, fiyata destek olacak! zaten 20 tl den topuklama hareketini bu geri alım ile başlattı...bahse girerim piyasadaki lotların yarısı patron-eş-dost tayfasındadır..hisse yükselişinden elde ettiği karı, şirketin geride kalan %85 hissesinden elde edemez.

neyse..umarım, güzel bir şelale düşüşü yapar, hak etmediği yerlerde duramaz...ama önüne gelen shortlarsa, düşeceği varsa da düşürmezler.
    Şu anda en çok ilgi bu tür hisselere yöneliyor ve yönlendiriliyor...Bitcoin bile bu hisselere yetişemiyor....Ne yazıkki ilerde hesap kitap bilmeden bu hisselere giren on binlerce vatandaşın ahlarını çok işiteceğiz...0.50 pddd sahip işbankın yüzüne bakan yok..arçelk, kochol, aselsan, sahol, ykbn gibi pek çok sağlam hisse sürünüyor..

Sayfa 324/1002 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •