Ben icerigine giremedim başvur demek gerekiyor ancak ana param haftaya dönecek. Garantide para tutmuyordum senelerdir, yeni musteriler icin ekstra sanırım
Printable View
Şu ana kadar hemen her bankada hesabım var ama burgan bank eft hızındaki yavaşlığa hiçbir bankada şahit olmadım. Yarım saatten fazla eft işlemi olabiliyor hem de kayıtlı ve hızlı işlemlerim menüsünden yapmama rağmen.
Sizde de aynısı oluyor mu?
Memorex demek istediğim özel sektör tahvil oranının fon içindeki payının %56 olduğudur. Ki; bu tahvillerin hangi şirketlere ait olduğunu bilmiyoruz. Bir de yarın bu özel şirketlerden biri ödeme güçlüğü içine düşerse, bu riski direkt olarak üstümüze almıyor muyuz? Yani riskini de düşünmek gerekir. Bol kazançlar.
http://vakifportfoy.com.tr/vk6-vakif...piyasasi-fonu/
Sizin aldığınız fon bu değil mi?
Arkadaşlar alacağınız fonun getirisi önemli ama; fonun içeriğinde ne var? riski nedir? o da çok önemli. Örneğin içinde hisse senedi var mıdır? Ya da içlerinde sadece repo, devlet ve özel sektör tahvili, döviz mi var? Kısacası fonun içeriğini incelemeden aldığınız riski bilmeden fon alınmaz. Bir zamanlar konuyu çok incelemiştim. Almış, satmıştım. Kısacası bir şeyin aslı varken ikincil piyasası aynı getiriyi sağlamaz. Örnek: Hazine bonosunu direkt almak mı daha çok kazanç sağlar, yoksa bir fon içindeki getirisi mi? Bol kazançlar.
279k blr gunluk 6 bolu piyasa fonu gunluk 173 TL getırısı olmus.
İng turuncu orani artirdimi,dusurdumu bugun arkadaslar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
279 bine mevduat faizi olarak %27 gibi gözüküyor ki çok iyi. Ama ben büyük rakamları tutmam şahsen fonlarda
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hazine'nin her ay Merkez Bankası’ndan para alamayacağını dile getiren Yeşilada mart ayında ne yapacağız?, Nisan ayında ne yapacağız” diye sorarken “muhtemelen seçimden sonra yeni vergiler gelecek herkes kendini hazırlasın, Bugün cebimize para koyduğu için hükümetimize teşekkür ederiz ama seçimden sonra o paranın geri alacağını bilin ” dedi. Türk ve yabancı yatırımcıların son 4 haftadır düzenli dolar aldığını dile getiren Yeşilada “Geçen hafta yaptığım dolar kuru tahminine sadığım seçimlerden önce bize bir 6.50 TL’yi gösterecek sevgili hükümetimiz” ifadesini kullandı.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...i-uyari/216448
Takasbank TEFAS | Fon Analiz
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=VK6
bir de bu linke bak ,senin linkte ilginç fakat fiyatı da tutmuyor seninkinde nedense
Bankalara faiz baskısı olduğu artık medyada da dillendiriliyor.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...ecek-mi/216450
mevduat oranı bakmaya girdim ama burası fonlarla ilgili geyik muhabbetine dönmüş o zmaan bir zahmet başlığı değiştirinde insnaları yanlış yönlendirmeyin
Fon muhabbeti dönüyor çünkü kısa vadede mevduattan iyi getiri veriyor ve farkında olmayanları uyandırmak için.Ayrı bir başlığı var fakat ilgi buraya yoğun olduğu için uyarı amaçlı yazılıyor.Ben de bu başlıkta fon konusunda uyaran arkadaşlar sayesinde mevduat dönüşümde doğrudan fona giriş yaptım ve memnunum getirisinden şimdilik.
İlginç olan şey 2. gönderisinde fırça atan tipin bu başlığa faydası SIFIR :bravo:
Fon konusunda daha fazla yazmayacağım uyanan uyanır uyumak isteyenin keyfi bilir.
İlgili başlıkta muhabbetini yaparız bundan sonra.
İngde fon saklama ucreti yuz binde 2.89. + Yıllik aidat %1.02 bu giderler fon miktarı uzerinden mi kâr uzerindenmi kesilir ?
fonlarda dikkat edin..
bugüne kadar ki yüksek getirileri bugünden sonrada yüksek getiri sağlayacağı manasına GELMEZ..
İçeriğine bakın..
1 aydır borsa iyi performans gösteriyor 1 aylık yüksek getiri sağlayan bir fonun içinde yüzde 20 30 40 hisse vardır aa ne güzel der atlarsın önümüzde ay borsa düşer fon yüzde 5 eksi getirir..
satsan der satmasan ayrı dert aylık yüzde 1.5 net faiz varken
1 ayda bi anda yüzde 6-7 zarara girersin
700-800K parada 35 40K paradır ki çocuk oyuncağı değil bu miktar..
Daha evvel başıma geldi de yazim istedim..
ODEA da iken ata yatırım ın hedge fon gibi bişiyi vardı bi baktım 6 aylık getirisi yüzde 25 mi ne (o zamanlar faiz 12)
leynnn
hemen atladım..
ertesi gün yüzde 1 düştü..
dedim olabilir
bi gün geçti bi yüzde 1 daha düştü..
MT yi aradım ..sabredin falan..
3 ay sonra mevduatta beklesem alacağım paranın 1-2 bin üstü bir karla zor bela çıktık..
İnternet bankacılığından kendim sattım..
MT aradı "..." bey ne yaptınız siz diye..
İçeriğini iyi bilmeden lap diye atlamayın
viop teminat mevduat karşılığı 21.39% günlük