-

Originally Posted by
NewsTR
Fon yöneticisi banka sağlam olduktan sonra sorun yok şuan akbank ve isbankasi alıyorum.
Asıl nzor bono filan denemeyin ne olacağı belirsiz...
Nzor bono [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
mevduat oranı bakmaya girdim ama burası fonlarla ilgili geyik muhabbetine dönmüş o zmaan bir zahmet başlığı değiştirinde insnaları yanlış yönlendirmeyin
-

Originally Posted by
blade
çok iyimiş. nerden alabiliriz bunu?
TEFAS Üzerinde İşlem Gördüğü İçin Tüm Bankalardan Alabilirsiniz, Bugün Düşmüş Karı başka fona geçerim, Günlük Takip Etmek Lazım Fonları Bugünde Ing fonu %29,80 civarı yazmış.
-

Originally Posted by
319kd
mevduat oranı bakmaya girdim ama burası fonlarla ilgili geyik muhabbetine dönmüş o zmaan bir zahmet başlığı değiştirinde insnaları yanlış yönlendirmeyin
En azından patates soğan, şunu aldım bunu sattım muhabbeti yapmıyoruz şuan kar getirecek şeyleri yazıyoruz.
-

Originally Posted by
319kd
aynen kardeşim...ya araba konuşurlar,ya kiradaki evlerini yada fonları
-

Originally Posted by
İsa Talayman
aynen kardeşim...ya araba konuşurlar,ya kiradaki evlerini yada fonları
Sakin ol vincent
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
NewsTR
En azından patates soğan, şunu aldım bunu sattım muhabbeti yapmıyoruz şuan kar getirecek şeyleri yazıyoruz.
evet...o anlamda temizledik formu dün sabahtan beri...otokontrol ile...
-

Originally Posted by
319kd
Napsın millet fonlar daha yüksek getiri getiriyor. Zarar mı etsin insanlar? Yarın mevduat daha yüksek getirsin onu yazarız...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri